טלוויזיה? היום ביט69 יופיעו בערוץ הילדים בערך ב-14:30 משהו כה. מחר ב"רעש" 24. דוויק
D dweck2k New member 4/2/08 #1 טלוויזיה? היום ביט69 יופיעו בערוץ הילדים בערך ב-14:30 משהו כה. מחר ב"רעש" 24. דוויק
S S p r i n g B New member 4/2/08 #6 אבל זה בכלל לא נעים?! מה קרה למילים המקוריות של השיר? לא יאה לערוץ הילדים? אבל את "החזיה שלך היא דאבל די" זה בסדר? אעאעאעאע תותחים
אבל זה בכלל לא נעים?! מה קרה למילים המקוריות של השיר? לא יאה לערוץ הילדים? אבל את "החזיה שלך היא דאבל די" זה בסדר? אעאעאעאע תותחים
כ כפית קסמים New member 4/2/08 #7 חחחחחחח בדיוק מה שחשבתיXDDD הקטע של הדאבל די כאילו מוזר טיפה><" והילדים הקטנים
F fatbery New member 4/2/08 #14 Jחחחחחחח היינו אמורים לצנזר גם את הדאבל די ואז רענן שכח ...אז את הביצים הוא נזכר.. אין מה לעשות ילדים קטנים כל דבר קטן יכול להרוס את המוח הקטן והשברירי שלהם
Jחחחחחחח היינו אמורים לצנזר גם את הדאבל די ואז רענן שכח ...אז את הביצים הוא נזכר.. אין מה לעשות ילדים קטנים כל דבר קטן יכול להרוס את המוח הקטן והשברירי שלהם
י יערולה13 New member 5/2/08 #18 חפיף זה לא שהם יודעים מזה מידות של חזיותXD אפילו אני לא ידעתי ואני בת
י יערולה13 New member 4/2/08 #10 יש לי תמונות../images/Emo8.gif כי אני ילדה חסרת חיים ואשכרה עמדתי מול המסך וצילמתי איזה מאה תמונות
B black rock star New member 4/2/08 #11 הייתי בבייביסיטר וראיתי../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif בסוף שלושתם הפסידו
H helush716 New member 4/2/08 #12 פיספסתי ../images/Emo7.gif יש את הקטע באתר ערוץ הילדים או משהו? שיהיה ברור שאני חורגת והולכת להכנס אליו רק בשביל זה..
פיספסתי ../images/Emo7.gif יש את הקטע באתר ערוץ הילדים או משהו? שיהיה ברור שאני חורגת והולכת להכנס אליו רק בשביל זה..
J just gaya New member 4/2/08 #13 יש בערב שוב נראה לי ב-8 ומשהו ככה היה נחמד ותאמת מצחיק אשXD יוו ערוץ הילדים זה מצחיקXDD
J just gaya New member 4/2/08 #15 אוקיי עכשיו ראיתי את הכל../images/Emo6.gif וערוץ הילדים זה קורעע וואי יפתי הזהXD וממש אהבתי את רעמים וברקים
אוקיי עכשיו ראיתי את הכל../images/Emo6.gif וערוץ הילדים זה קורעע וואי יפתי הזהXD וממש אהבתי את רעמים וברקים