תחרות בגדי הים של פורום דוגמנות – שלב ההצבעה לאחר שהכרנו לעומק את כל המתמודדות, בשעה טובה ומוצלחת הגענו לשלב ההצבעה! פורום דוגמנות מזמין אתכם להכנס לשירשור ההצבעה המיוחד ולהעניק את קולכם למתמודדת האהובה עליכם. הזוכה הגדולה בתחרות תזכה בלא פחות מאשר חוזה ייצוג לשנה בסוכנות הדוגמנות 'אימאג'' ושני בגדי ים מתנת חברת פלפל! כמו כן, היא וסגניותיה ישתתפו בהפקת בגדי ים מיוחדת של הפורום. הכנסו והצביעו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=100661109
../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifשונאת את
החיים האלהההההה.. הייתי אמורה לנסוע בחופש הגדול לאנגליה,לראות את חבר שלי שלא ראיתי אותו מלפני חודש בערך. אבל עכשיו הכל הסתבך בגלל מלא דברים וכמעט בטוח שאני לא אוכל לנסוע,ואני יושבת פה ובוכה כמו איזה מפגרת
בטוח שהכל בסוף יסתדר ותוכלי לראות אותו זה ממש מבאס כזה קורה גם לי זה קרה הייתי אמורה לנסוע לקנדה לראות את חברה שלי ובסוף אנחנו נוסעים עוד חצי שנה במקום עכשיו
אני באמת מקווה שיהיה בסדר,זה פשוט כל כך מבאס,כי לא ראיתי אותו איזה חודש... וממש רציתי לראות אותו שוב,אבל אני מנסה לדבר עם המשפחה שלי והוא עם שלו,לפחות לשכנע אותם איכשהו.... ושוב תודה לשתיכן
אבל בקיצור הוא באנגליה כי הוא אנגלי,לפני שנה נסעתי לשם לחודשיים,ופגשתי אותו, וכל כמה חודשים אנחנו משתדלים להיפגש, פעם אחרונה שראתי אותו הייתה בערך לפני חודש ובחופש הגדול אני אמורה לראות אותו שוב אבל מלא דברים הסתבכו, אבל נראה לי שבסוף אנח כן אוכל לנסוע אני מקווה... ותודה לכולכן באמת,זה ממש עזר לי להתעודד קצת