האמת שאין לי מושג=/ פשוט אבא שלי היה בחדר שלי דיבר איתי כזה.. והיתה מוסיקה אצלי.. ואז היה טרנסי והוא כזה "היי אני מכיר את זה.." והתחיל לזמזמם לי את הפזמון! ושאלתי אותו מהה מאיפה והכל.. והוא אמר שהוא שמע את השיר הזה אתמול ברדיו!!!
איזה אווושר=] אני אלך עוד מעט לשאול אותו באיזו תחנה שולטת שמו אותם
לפני חצי שעה בערך...הייתי באוטו ושמעתייייי אותם היה את טרנסילבניה אממ אני חושבת שזה היה רדיו חיפה או גלגלצ...אני לא בטוחה אבל זאת לא פעם ראשונה שאני שומעת אותם ברדיו, היה מלא פעמים את פליז פליז ואובייסלי... בזמן האחרון משמיעים אותם יותר..
את כלכך צודקת. גמני ככה, מתעצבנת שילדים מהשכבה שלי (ושלא נגיד חברות, סתם ילדים) שומעים מהפלאפון שלהם את TCFC. הייתי מעוצבנת כל היום. אז בכלל, שכל פקצה ברחוב תשמע בקולי קולות את ה"שירים המדהימיםםםם!@# והמהממים@%# של מקפליי לייק הכוסונים! דאגי שליטעעעעעע!%$#&" זה יהיה ממש נורא.
סתם קודם פתאום זה שם לי שיר של סאן אוף דורק.. ועכשיו באסטד.. ולמרות שאני דווקא שומעת כל הזמן מקפליי וחברה חופרת לי בשכל עליהם [יותר ממנה שאני הייתי פעם
] אז פתאום נזכרתי בפורום XDD שנטשתי ממזמן
שטסתי לשבוע לאנגליה ואחרכך היו לי בעיות במחשב ואז פירמטו חחחחח קיצור. אני אשתדל לחזור לכאן :]] פשוט נורא עמוס XD שחר, 15. נו אתם זוכרים??