טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

תומי1234

New member
אחד היפיםם..!

איך אני אוהבת את וונט, יש לו ת'עיניים הכי יפות שראיתי..

מאיושSP

New member
../images/Emo207.gif אומיגד כנסווו!!!!!

לא יודעת אם שמעתן בזמן האחרון אבל.. טרנסילבניה היה ברדיווו!!!
DDDDDD: אני מאושרת!=] ממתי שמים את מקפליי ברדיו?! אפעם לא היה אותם!(לפי מה שאני יודעת..) אעהאעעעעאהא@#^&*$%%&^@~!

JuSt My LuCk

New member
מהמהממהמהמהמהמהמהממהמהמה?!!?!??!?!

איפה?! מתי?! איך?!!?!??!?!? נ.ב ---> הגיע הזמן שישמיעו אותם

מאיושSP

New member
D:

האמת שאין לי מושג=/ פשוט אבא שלי היה בחדר שלי דיבר איתי כזה.. והיתה מוסיקה אצלי.. ואז היה טרנסי והוא כזה "היי אני מכיר את זה.." והתחיל לזמזמם לי את הפזמון! ושאלתי אותו מהה מאיפה והכל.. והוא אמר שהוא שמע את השיר הזה אתמול ברדיו!!!
איזה אווושר=] אני אלך עוד מעט לשאול אותו באיזו תחנה שולטת שמו אותם:)

butbut

New member
באמת?..חח זה באמת מגניב!

בחיים הם לא היו בארץ ברדיו חח=]

shakedy69

New member
כן הם היו גם היום....

לפני חצי שעה בערך...הייתי באוטו ושמעתייייי אותם היה את טרנסילבניה אממ אני חושבת שזה היה רדיו חיפה או גלגלצ...אני לא בטוחה אבל זאת לא פעם ראשונה שאני שומעת אותם ברדיו, היה מלא פעמים את פליז פליז ואובייסלי... בזמן האחרון משמיעים אותם יותר..

czechy2

New member
אוף.../images/Emo7.gif

מצטערת, ואני יודעת שזה ממש נשמע אנוכי והכל, אבל... אני ממש ממש לא רוצה שכולם בארץ יתחילו להכיר אותם!!!

מאיושSP

New member
האמת...

גם אני. כי אז זה כאילו יוריד מהערך שלהם, כשכל פאקצה תשמע ותאהב אותם.. מצד שני, ככה בחיים הם לא יגיעו לארץ..

LironPoynter

New member
וואי,

את כלכך צודקת. גמני ככה, מתעצבנת שילדים מהשכבה שלי (ושלא נגיד חברות, סתם ילדים) שומעים מהפלאפון שלהם את TCFC. הייתי מעוצבנת כל היום. אז בכלל, שכל פקצה ברחוב תשמע בקולי קולות את ה"שירים המדהימיםםםם!@# והמהממים@%# של מקפליי לייק הכוסונים! דאגי שליטעעעעעע!%$#&" זה יהיה ממש נורא.

M C F L Y 1

New member
אאוופפפ ../images/Emo10.gif

תמיידד אני מפספפסתת אותםם ! אני לא שומעת אותם ברדיוו , מפסידה ת'קליפייםם שלהם באמטיויי .. אבבל אני שמחחה ששמו אותם ברדיוו !
ובאמת יהייה חבל אם כל פאקצה שנייה תאההב אוותםם

FallOutGirl

New member
../images/Emo207.gif היי היי לכם!

סתם קודם פתאום זה שם לי שיר של סאן אוף דורק.. ועכשיו באסטד.. ולמרות שאני דווקא שומעת כל הזמן מקפליי וחברה חופרת לי בשכל עליהם [יותר ממנה שאני הייתי פעם
] אז פתאום נזכרתי בפורום XDD שנטשתי ממזמן
שטסתי לשבוע לאנגליה ואחרכך היו לי בעיות במחשב ואז פירמטו חחחחח קיצור. אני אשתדל לחזור לכאן :]] פשוט נורא עמוס XD שחר, 15. נו אתם זוכרים??

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח אני יודעת שאת זוכרת P:

וואי. אני חושבת שעכשיו כבר יש לי שנתיים מאז הפעם הראשונה שלי פה! או שזה בסוכות חח לא זוכרת. נמ. הכל טוב. מה איתך?

למעלה