מהמםםםם!!$##@$%&@*
Y yael0000 New member 21/6/07 #261 ../images/Emo207.gifלכל אוהבי MCR,אני ממש מצטערת... אבל הם באים לארץ! @#$@#%$^$^^$#$# אההההה גם לסיים עם ביוטכנולוגיה וגם לשמוע שמכר באים היש יותר מאושר ממני?
../images/Emo207.gifלכל אוהבי MCR,אני ממש מצטערת... אבל הם באים לארץ! @#$@#%$^$^^$#$# אההההה גם לסיים עם ביוטכנולוגיה וגם לשמוע שמכר באים היש יותר מאושר ממני?
מ מאיושSP New member 21/6/07 #262 ממממההה??!!?!?!?! מגניייייב D: נאי אוהבתתתת=] אבל אחרי כ"כ הרבה להקות שהבטיחו לבוא ובסוף ביטלו, עדיף לא לצפות ליותר מדי.. אבל עדין, את יודעת איפה מוכרים כרטיסים???
ממממההה??!!?!?!?! מגניייייב D: נאי אוהבתתתת=] אבל אחרי כ"כ הרבה להקות שהבטיחו לבוא ובסוף ביטלו, עדיף לא לצפות ליותר מדי.. אבל עדין, את יודעת איפה מוכרים כרטיסים???
B Bleed for Me New member 21/6/07 #263 כן,עכשיו זה רישמי MCR באים לאץ!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מאיושSP New member 21/6/07 #264 אוקי, אכזבה =( הם ל=א באים לארץ. זה סתם רכילות שמישהו כתב בפורום.. אמרו גם בראש 1 וגם בחדשות שהם לא באים ושזה שטויות
אוקי, אכזבה =( הם ל=א באים לארץ. זה סתם רכילות שמישהו כתב בפורום.. אמרו גם בראש 1 וגם בחדשות שהם לא באים ושזה שטויות
B Bleed for Me New member 21/6/07 #266 בפורום שלהם אמרו שקיבלו הודעה רישמית הם עדין בהתלהבות..איפה שמעת שזה לא נכון?
Y yael0000 New member 21/6/07 #267 אממ מישהי דיברה עם התו השמיני ואמרו לה שזה סגור וגם צלצלו להדגדרן ואמרו להם להתקשר שבוע הבא
א אמנדה האחת New member 22/6/07 #269 אומג!!!!! ../images/Emo9.gif |מתרגשתעדעמקינשמתי| הם באים לארץ?!?!?!?! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |מאושרת| אני חייבת ללכת!!! יאי!!
אומג!!!!! ../images/Emo9.gif |מתרגשתעדעמקינשמתי| הם באים לארץ?!?!?!?! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |מאושרת| אני חייבת ללכת!!! יאי!!
I Intoxicate My Mind New member 21/6/07 #265 ../images/Emo205.gif../images/Emo205.gifידעתי שזה מוכר לייי../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif זה לא השיר שמקפליי שרו בספרדית או וואטאבר-איט-ווס? >< http://www.youtube.com/watch?v=vOR_jq9M53c
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gifידעתי שזה מוכר לייי../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif זה לא השיר שמקפליי שרו בספרדית או וואטאבר-איט-ווס? >< http://www.youtube.com/watch?v=vOR_jq9M53c
ע עדידי15 New member 22/6/07 #270 היי, צריכה עזרה ../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif מהם כל הסינגלים של מקפליי? ואם יש לכן המלצות לשירים טובים שלהם, אני אשמח. אבל שיהיה הכי אהובים עליכם, אל תכתבו לי מגילות חח. תודה!
היי, צריכה עזרה ../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif מהם כל הסינגלים של מקפליי? ואם יש לכן המלצות לשירים טובים שלהם, אני אשמח. אבל שיהיה הכי אהובים עליכם, אל תכתבו לי מגילות חח. תודה!
T tiky2 New member 22/6/07 #272 חפשי "מקפליי" בויקיפדיה, יש שם רשימה של האלבומים, ובכל אחד מהם את הסינגלים שהוציאו ממנו... ויש אולי גם רשימה של השירים, לא זוכרת...
חפשי "מקפליי" בויקיפדיה, יש שם רשימה של האלבומים, ובכל אחד מהם את הסינגלים שהוציאו ממנו... ויש אולי גם רשימה של השירים, לא זוכרת...
ע עדידי15 New member 22/6/07 #275 אבל אני רוצה גם המלצות!../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif תודה בכל אופן. עוד מישהו?