טלויזיה פרטנר

hagi165

Member
שלום
אנחנו מנויים על יס ואנחנו משלמים די הרבה 180 כולל 2 ממירים על UNLIMITED. מסתבר שהם מתכננים לעלות חודש הבא את המחיר ל220 כולל ממירים ( + 54 ש"ח- נטפליקס בנפרד)

קיבלתי הצעה של 180 שח בפרטנר על TV+NETFLIX ואינטרנט סיבים וקו טלפון. (אין צורך בממירים: 2 TV חכמות- LG, שיאומי וסטרימר קיים של שיאומי - האפליקציה עובדת כשורה?)
יש לי 2 דאגות:
1) מי שצופה בטלויזיה הם ההורים המבוגרים שלי ואני חושש שיהיה להם קשה להשתמש באפליקציה. האם האפליקציה נוחה למשתמש?
2) איך האיכות קליטה וצפייה? יש ניתוקים ( בעיקר בממ"ד)? מה האיכות 4K אמיתי?

כשפרטנר התחילו עם השירות היינו תקופה קצרה וברחנו. אני מניח שהם התקדמו מבחינה טכנולוגית.
לחילופין הציעו לי ביס את יס+ ב80 שח.

k-don

Well-known member
שלום
אנחנו מנויים על יס ואנחנו משלמים די הרבה 180 כולל 2 ממירים על UNLIMITED. מסתבר שהם מתכננים לעלות חודש הבא את המחיר ל220 כולל ממירים ( + 54 ש"ח- נטפליקס בנפרד)

קיבלתי הצעה של 180 שח בפרטנר על TV+NETFLIX ואינטרנט סיבים וקו טלפון. (אין צורך בממירים: 2 TV חכמות- LG, שיאומי וסטרימר קיים של שיאומי - האפליקציה עובדת כשורה?)
יש לי 2 דאגות:
1) מי שצופה בטלויזיה הם ההורים המבוגרים שלי ואני חושש שיהיה להם קשה להשתמש באפליקציה. האם האפליקציה נוחה למשתמש?
2) איך האיכות קליטה וצפייה? יש ניתוקים ( בעיקר בממ"ד)? מה האיכות 4K אמיתי?

כשפרטנר התחילו עם השירות היינו תקופה קצרה וברחנו. אני מניח שהם התקדמו מבחינה טכנולוגית.
לחילופין הציעו לי ביס את יס+ ב80 שח.
כלומר הם משלמים גם 180 על טלויזיה וגם בנוסף על אינטרנט יותר מ 100 ש"ח?

ותסתכל על המחיר של כל החבילה
1. טלויזיה
2. אינטרנט
3. נטפליקס
כולל/לא כולל סטרימרים וראוטר

hagi165

Member
כן. היום הם משלמים: 406 ש"ח על יס (לווין) 2 ממירים, אינטרנט 100 מגה+קו טלפון+נתב, 2 קווים סלולארי, נטפליקס
קיבלנו הצעה שתוזיל לנו את כל התקשורת ל249 ש"ח+25 שח נתב (או רכישה פרטית) על טריפל פרטנר (סיב אופטי 500מגה, TV ונטפליקס, + סטרימר אחד חינם), 2 קווים סלולאר. וקו טלפון 1000 דק (שרלוונטי לפקס בעיקר) (חודשיים ראשונים ב170 שח).
על פניו חסכון של 156 שח לחודש זה יפה . הבעיה היא כמו שאמרתי, יעילות/קלות שימוש בממשק על גבי האינטרנט של פרטנר לאנשים מבוגרים. וגם יציבות השידורים כולל בממ"ד.

הצעה של יס+ ל79 ש"ח ( לא לווין). כך שהמחיר יהיה 50 שח יותר (סה"כ אינטרנט+קו+יס+ ב179 שח ועוד תשלום נפרד על נטפליקס (53 שח) .

k-don

Well-known member
כן. היום הם משלמים: 406 ש"ח על יס (לווין) 2 ממירים, אינטרנט 100 מגה+קו טלפון+נתב, 2 קווים סלולארי, נטפליקס
קיבלנו הצעה שתוזיל לנו את כל התקשורת ל249 ש"ח+25 שח נתב (או רכישה פרטית) על טריפל פרטנר (סיב אופטי 500מגה, TV ונטפליקס, + סטרימר אחד חינם), 2 קווים סלולאר. וקו טלפון 1000 דק (שרלוונטי לפקס בעיקר) (חודשיים ראשונים ב170 שח).
על פניו חסכון של 156 שח לחודש זה יפה . הבעיה היא כמו שאמרתי, יעילות/קלות שימוש בממשק על גבי האינטרנט של פרטנר לאנשים מבוגרים. וגם יציבות השידורים כולל בממ"ד.

הצעה של יס+ ל79 ש"ח ( לא לווין). כך שהמחיר יהיה 50 שח יותר (סה"כ אינטרנט+קו+יס+ ב179 שח ועוד תשלום נפרד על נטפליקס (53 שח) .
הבעיה עם מבוגרים שהם מפחדים משינויים.
בנוסף, בכל בעיה הם יאשימו אותך.
בנוסף פרטנר ישימו לך מוקה בממד, אז לא תהיה בעיה בטלויזיה בממד.
בנוסף מומלץ ראוטר פרטי למי שידע לתפעל אותו בלי המוקד.

דבר אחרון - אפשר לנסות לארגן גם שהחדש יעבוד במקביל ליישן.

SicTransit

Active member

ממה ששמעתי לחלק מהאנשים קשה להתרגל לשלט הפרימיטיבי.

hagi165

Member
מה זאת אומרת "חדש יעבוד במקביל ליישן"?
מה זה מוקה? גם אם יש לי סמארט טיוי בממ"ד ואני עם האפליקציה בTV?

אלא ההפחדות של המוקד- אם הנתב פרטי אז אין תמיכה. וזה באמת מה שמדאיג אותי. זה נכון?
אין בעיה עם השינוי- יש בעיה אם הנוחות באפליקציה. למשל השלט של יס שהוא מעולה ומקל מאוד על התפעול (בתקצירים, הקלטות, שליטה על הקלטות וכו')

k-don

Well-known member
מה זאת אומרת "חדש יעבוד במקביל ליישן"?
מה זה מוקה? גם אם יש לי סמארט טיוי בממ"ד ואני עם האפליקציה בTV?

אלא ההפחדות של המוקד- אם הנתב פרטי אז אין תמיכה. וזה באמת מה שמדאיג אותי. זה נכון?
אין בעיה עם השינוי- יש בעיה אם הנוחות באפליקציה. למשל השלט של יס שהוא מעולה ומקל מאוד על התפעול (בתקצירים, הקלטות, שליטה על הקלטות וכו')
כלומר להתקין את החדש בלי לנתק את הישן.
מוקה מאפשר להעביר אינטרנט על גבי כבל קואקס כאילו יש כבל רשת מהראוטר אל מי שמחובר למוקה.
אפשר לנסות את האפליקציה של פרטנר כבר עכשיו. משלמים 3 שקלים ליום (100 או 69 לחודש) ומתקינים את האפליקציה בסטרימר ובטלויזיות.

פולגאר

Well-known member
כלומר להתקין את החדש בלי לנתק את הישן.
מוקה מאפשר להעביר אינטרנט על גבי כבל קואקס כאילו יש כבל רשת מהראוטר אל מי שמחובר למוקה.
אפשר לנסות את האפליקציה של פרטנר כבר עכשיו. משלמים 3 שקלים ליום (100 או 69 לחודש) ומתקינים את האפליקציה בסטרימר ובטלויזיות.
אני מכיר קרמבו מוקה :)

k-don

Well-known member
אני מכיר קרמבו מוקה :)
אתה מדבר על משהו שלא קונים בימים אלו (כי המחיר התייקר) - בצבע שוקולד.
אני מדבר על מכשיר בצבע שחור (פרטיים באמזון יש גם בצבעים אחרים)

קבצים מצורפים

• moca.jpg
    moca.jpg
    KB 3.4 · צפיות: 1
  • קרקמבו2.jpg
    קרקמבו2.jpg
    KB 4.2 · צפיות: 1
  • קרמבו.jpg
    קרמבו.jpg
    KB 3.1 · צפיות: 1

ויוי 25

Well-known member
התחברנו ל-"הוט" לפני שנתיים,ביקשנו להתחבר לתוכנית מצומצמת והכי בסיסית שיש להם.
בשנה הראשונה לקחו -. 180 ש"ח לטלביזיה + אינטרנט וממיר אחד ,ללא התחברות לטלפון.
כעת שנה שנייה מסתיימת במחיר 280 ש"ח ,ובראשון לדצמבר עידכנו אותנו במחיר החדש של -. 294 ש"ח, ועוד היד נטויה מבחינתם.

מישהו מכיר אופצייה אחרת להתחברות במחיר יציב וסביר ?
אם כן , אשמח לקבל המלצות.

נערך לאחרונה ב:

k-don

Well-known member
כעת שנה שנייה מסתיימת ולקראת סיומה המחיר המריא ל- 280 ש"ח ,ועוד היד נטויה מבחינתם,

אם כן ,אשמח לקבל המלצות.
כאן לדוגמא משווים מחירי טריפל
אגב, אם תודיעי שאת רוצה להתנתק כי יש לך הצעה ב 180, אז תקבלי הוזלה משמעותית

k-don

Well-known member
כעת שנה שנייה מסתיימת ולקראת סיומה המחיר המריא ל- 280 ש"ח ,ועוד היד נטויה מבחינתם,

אם כן ,אשמח לקבל המלצות.
מבחינת טלויזיה, אינטרנט וטלפון.

יש אנשים שמספיקים להם ערוציע עידן פלוס ולהם יש פתרון טלויזיה ללא תשלום חודשי.
מבחינת אינטרנט - זה תלוי בצרכים ובתשתית שמגיעה אליכם הביתה.
מבחינת טלפון - אם יש לכם אזעקה או מוקד רפואי אז הכי נכון זה בכלל קו טלפון של בזק שיעבוד גם בהפסקת חשמל.
אם לא, אז פתרון של סים סלולרי שיושב בטלפון בבית יותר זול כמעט מכל פתרון קווי אחר.
אם יש צורך בפקסים אז זה סיפור אחר (צריך לבטל את הצורך)

em28

Well-known member
הייתי במקום הזה עם יס לפני כחודשיים, 169 ש"ח שעולים ומטפים ופתאום משלמים 200 ש"ח רק על טלויזיה.
בדקנו קצת את השוק ואפילו התקנתי אצלי את הפרטנר TV במקביל ליס+ והבנו שאיכות התמונה של יס אכן יותר גבוהה מהמתחרות אבל על זה לא משלמים פי 3.

בסופו של דבר סגרנו עם יס על מסלול סטינג ב-45 ש"ח לחצי שנה (ללא חבילת הסרטים, 65 ש"ח עם)
עם סטינג בוקס אחד (חשוב-שלט מספרים) ושלשה מי-בוקס פרטיים.
אם לדעתך ההורים לא חייבים את שלט המספרים - אפשר לוותר גם על הסטינג בוקס.

תוסיף לזה אינטרנט סיבים של פרטנר ב-70-80 ש"ח (ראוטר קונים לבד) או של קואקס של הוט ב-55-70 ש"ח ואתה מסודר ב-100-150 ש"ח לזמן הקרוב על אינטרנט+טלויזיה.

אחר כך ?
כעיקרון המחיר של יס אמור לעלול ל59/79 ש"ח, אבל עד אז נראה מה יקרה.

k-don

Well-known member
הייתי במקום הזה עם יס לפני כחודשיים, 169 ש"ח שעולים ומטפים ופתאום משלמים 200 ש"ח רק על טלויזיה.
בדקנו קצת את השוק ואפילו התקנתי אצלי את הפרטנר TV במקביל ליס+ והבנו שאיכות התמונה של יס אכן יותר גבוהה מהמתחרות אבל על זה לא משלמים פי 3.

בסופו של דבר סגרנו עם יס על מסלול סטינג ב-45 ש"ח לחצי שנה (ללא חבילת הסרטים, 65 ש"ח עם)
עם סטינג בוקס אחד (חשוב-שלט מספרים) ושלשה מי-בוקס פרטיים.
אם לדעתך ההורים לא חייבים את שלט המספרים - אפשר לוותר גם על הסטינג בוקס.

תוסיף לזה אינטרנט סיבים של פרטנר ב-70-80 ש"ח (ראוטר קונים לבד) או של קואקס של הוט ב-55-70 ש"ח ואתה מסודר ב-100-150 ש"ח לזמן הקרוב על אינטרנט+טלויזיה.

אחר כך ?
כעיקרון המחיר של יס אמור לעלול ל59/79 ש"ח, אבל עד אז נראה מה יקרה.
אם רוצים שלט עם מספרים אפשר לקנות שלטים בעליאקספרס במחיר של כ 10$ שגם יודעים לשלוט על הטלויזיה (מה שהשלט של השיאומי בוקס לא עושה טוב).
בכל מקרה , אם קונים שיאומי, אז עדיף הסטיק 4K ולא השיאומי בוקס הישן (מאוד).
גם הסטיק 4K וגם רוב הסטרימרים היום באים עם שלט ששולט על הטלויזיה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אם רוצים שלט עם מספרים אפשר לקנות שלטים בעליאקספרס במחיר של כ 10$ שגם יודעים לשלוט על הטלויזיה (מה שהשלט של השיאומי בוקס לא עושה טוב).
בכל מקרה , אם קונים שיאומי, אז עדיף הסטיק 4K ולא השיאומי בוקס הישן (מאוד).
גם הסטיק 4K וגם רוב הסטרימרים היום באים עם שלט ששולט על הטלויזיה.
אולי זה כי אני מספיק "עשיר", אבל ממש לא בא לי לוותר על הנוחיות והכיפיות של יס...
א. איכות התמונה היא מצוינת ונדמה לי ש"הטובה בשוק השידורים בישראל".
ב. יש מאגר עצום של VOD, שאותו אני יכול גם "להרחיב" תמורת תשלום נוסף, אבל כשאתה נמצא מספיק שעות בבית, יתכן שזה שווה.
ג. יש לך אפשרות להקליט תכנים שאתה אוהב (נכון. במידה מוגבלת, אבל זה נוח ונעים).
ד. יש לך גם יכולת ליהנות (בינתיים), הן משידורי הלוויין והן משידורים שמועברים במרשתת (ללא קשר ל-VOD, למרות שאת ה-VOD ניתן לקבל רק מהמרשתת.

ה.... בינתיים אני נהנה "איכשהו" להשתמש רק בשיאומי בוקס הישן (מאד) והוא די מספק את הסחורה... ונכון. בעזרת שלט מאד לא ידידותי, אבל זה בהוצאה חד פעמית של כ-220 ש"ח? בינתיים מספק אותי.

k-don

Well-known member
אולי זה כי אני מספיק "עשיר", אבל ממש לא בא לי לוותר על הנוחיות והכיפיות של יס...
א. איכות התמונה היא מצוינת ונדמה לי ש"הטובה בשוק השידורים בישראל".
ב. יש מאגר עצום של VOD, שאותו אני יכול גם "להרחיב" תמורת תשלום נוסף, אבל כשאתה נמצא מספיק שעות בבית, יתכן שזה שווה.
ג. יש לך אפשרות להקליט תכנים שאתה אוהב (נכון. במידה מוגבלת, אבל זה נוח ונעים).
ד. יש לך גם יכולת ליהנות (בינתיים), הן משידורי הלוויין והן משידורים שמועברים במרשתת (ללא קשר ל-VOD, למרות שאת ה-VOD ניתן לקבל רק מהמרשתת.

ה.... בינתיים אני נהנה "איכשהו" להשתמש רק בשיאומי בוקס הישן (מאד) והוא די מספק את הסחורה... ונכון. בעזרת שלט מאד לא ידידותי, אבל זה בהוצאה חד פעמית של כ-220 ש"ח? בינתיים מספק אותי.
נו, ולא שווה לשלם עוד 40 ש"ח ולקבל שלט לשיאומי ששולט גם על הטלויזיה (במקום להחזיק שני שלטים)?
עדיין, ייתכן שאפשר להגדיר בהגדרות CEC שהשיאומי יעבוד בתיאום עם הטלויזיה (בכיבוי והדלקה בעקר) - זה רק עניין של הגדרות (לא תומך בטלויזיות מאוד ישנות)

evike

Well-known member
מנהל
מצטרפת לשאלה של מה כדאי.
כרגע אנחנו עם חבילה צרה של הוט, + ערוצי הספורט שאישי לא מוותר עליהם. התחלנו עם 126 ש"ח, העלו ל 156 ש"ח, וכיום כבר 176 ש"ח. הם לא יודעים שובעה. יש לי טלויזיה מ ע ו ל ה של סוני, לא חכמה.
מישהו מכיר חבילה צרה + ערוצי הספורט במחיר שפוי? אשמח לדעת.

דיברגנט חדש

Well-known member
מצטרפת לשאלה של מה כדאי.
כרגע אנחנו עם חבילה צרה של הוט, + ערוצי הספורט שאישי לא מוותר עליהם. התחלנו עם 126 ש"ח, העלו ל 156 ש"ח, וכיום כבר 176 ש"ח. הם לא יודעים שובעה. יש לי טלויזיה מ ע ו ל ה של סוני, לא חכמה.
מישהו מכיר חבילה צרה + ערוצי הספורט במחיר שפוי? אשמח לדעת.
אם אני לא טועה, יש לך את זה גם בפרטנר ובסל-כלום והרבה יותר זול.

למעלה