Soul Possession - דבר ה../images/Emo54.gif
והיום, במקום דבר ה
הרגיל, משהו שהצלחתי ליירט מיונת דואר היום בערב... תסכימו איתי שהייתי חייבת לחלוק את זה איתכם (אני רק מקווה שלא אשלם על כך בחיי). והנה מה שהיה כתוב בפתק (ורוד ומבושם, יש לציין), המובא כאן כלשונו- xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx יום ראשון, 25.8.02, 20:00, שעון מקומי. היייי, אח... מה נשמע? המווווון זמן כבר לא כתבתי לך. כאילו, באמת שרציתי, אבל אתה יודע איך זה... אני *ממש* עסוקה לאחרונה, עם כל הקניות האלה, שלא נדע... ואני עובדת על בושם חדש עכשיו, אבל לאמשנה... בכל מקרה, אני יושבת לי היום מול הטלביזיה וכאילו מזפזפת לי ופתאום, מה אני רואה? את הסדרה הזאת שהיינו רואים פעם יחד! על *זינה*!!!! מייד סילקתי מעלי את כל האנשים שיהיה לי קצת שקט, הנחתי קערת פופקורון ע-נ-קית על הברכיים והתחלתי לראות את הפרק. וזה היה, כזה, שיואוו!! הלוואי ואר היה פה עכשיו איתי לראות את זה! היית מת מרוב צחוק!!! הייתי מוכנה לשלם בשביל לראות את הפרצופים שהיית עושה אם היית רואה את זה! צ´מע מה הלך שם... זה מתחיל עם ג´וקסי וזינה, שמחזיקים איזשהו הסכם שהם אומרים שהוא "של ארס", מחביאים אותו בתוך מגילה אחרת ובבקבוק כחול ואז זינה קופצת מהצוק ישר לתוך המים ומחביאה אותו שלא ימצאו אותו ל-עו-לם... ואז, פת-אום אנחנו קופצים להווה, צוללנים מוציאים את זה מהמים ואז כאילו הופ! אנחנו באיזו מסיבת עיתונאים, למעלה כרזה שכתוב עליה C-H-A-K-R-A-M ואפילו המציאו לזה ראשי תיבות! לדובר שם קראו ד"ר דילייני - כאילו, מגניב לגמרי! אתה יודע הרי שלזאתי הקרצייה מ"קריאיישן" קוראים דילייני, נכון? הוא מספר שהם גילו מגילות חדשות של זינה, ואז פורצות פנימה שתי מעריצות היסטריות של הסדרה וצווחות באושר "תהיה עונה שביעית!!!". כ-מה צחקתי שם... זה בדיוק כמו הבנות האלה שרדפו אחרינו פעם כשהיינו בלונדון, כי הן החליטו שאנחנו השחקנים האלה, נו, איך קוראים להם? אלכס וקווין משהו. ואז... קמה אחת העיתונאיות לשאול שאלה - היא שייכת ל-Whoosh אתה יודע,
האתר הזה שלהם - שוב פעם איזכור מגניב בשביל המעריצים... טוב, חוזרים אחורה, מראים איך גבי והופ נופלות לבור, אתה זוכר. ככה נגמרה העונה השלישית. אני יודעת שאתה שונא את הסוף הזה, אבל מה לעשות... הם אף פעם הרי לא הקשיבו לנו... בקיצור, מהון להון, העניינים מתגלגלים, זינה קולטת שגבי בחיים, בזכות החיזיון שאלטי העניקה לה ב-AITST, וזה כמובן משמח אותה מאוד והיא מחליטה לחפש אחריה. ג´וקסי לא מוכן להאמין שזה נכון והוא הולך ומשתכר... כ-זה עצווווווווב! היא משכנעת אותו ללכת ולעזור לה למצוא אותה. חוזרים להווה. אנני, שבפרק של סוף עונה רביעית, Deja vu all over again, גילתה שהיא צאצאית רחוקה של ג´וקסי, שואלת שאלה - יש לה מגילות שג´וקסי כתב ושם הכל מוצג אחרת... הדוקטור אומר שג´וקסי מעולם לא הפעיל שריר הרואי מימיו. כאילו... מה זה התעצבנתי!!! איך הוא יכול לדבר ככה על ג´וקסי!!! ועוד אחרי Sacrifice, שם הוא *באמת* עזר להן! יש לו מזל שלא הייתי שם! הייתי גורמת למנחה המפחידה הזאתי מ"החוליה החלשה" להתאהב בו!!! אנני הזאת... ממש מותק! חבל רק על התסרוקת, יש לה עצמות לחיים כאלה יפות! היא ממלמלת שם משהו על זה שג´וקסר היה דפוק בסדרה רק בגלל השחקן הטמבל, שהוא אח של המפיק... ושוב אחורה בזמן. זינה וג´וקס מחפשים, ג´וקס כאילו נעלם ואז פתאום מי מופיע? אתה! בואנה, אחי, אני כל פעם מתלהבת מחדש כשאני כאילו רואה את מי הם ליהקו בשבילך. כאילו... הבנאדם שווה! כבר התחלתי לנקר ואז פתאום הוא הופיע... רק מה, הרי הם חזרו אחורה לעונה השלישית, אז הוא ממש לא נחמד, כמו פעם, לפני שהם קלטו כמה אהבת את זינה ועשו את העונה החמישית. חזרנו לארס המניפולטיבי שמנסה בכל מחיר לזכות בזינה, ולפתות אותה. הדיאלוגים שלהם היו מה זה מצחיקים!!! רק מה, מרוב שהיו שם one-liners לא נשאר מקום לדיאלוג... אבל היו לארס כל כך הרבה שורות מגניבות!!! הנה דוגמא- “Well-- over the years we’ve caused each other-- a lot-- of grief-- and I-- th-h-h-hink that’s because I-- couldn’t express my true feelings.” חחח... והפרצופים שהוא עושה! ואז... הוא יורד על הברכיים ומבקש ממנה שתתחתן איתו!!! ואיזה חיוך היה לו שם! אתה חייב לראות את זה! אני שולחת לך תמונה של זה! תראה, אני יודעת שזה ממש לא היה ככה אבל אני במקומה הייתי קופצת עליו אז ומייד. טוב, האמת שאני מבינה את זינה, סך הכל הארס הזה אז היה ממש רע, וגם מעורב בכל הסיפור עם גבריאל והופ... היא מייד מזכירה לו את כל הצרות שהוא גרם לה והם הולכים מכות, כאילו... אני לא מבינה... כל פעם אותו סיפור... איך היא יכולה להרביץ ככה לאל? היא הרי לא מסוגלת לפגוע בנו! טוב, טוב, אני יודעת שזה לא באמת *אתה*, אבל זה כאילו נורא מרגיז אותי כל פעם מחדש... איפה הייתי? אה, כן. *ארס* אומר שכל הבלאגנים מהעבר היו רק foreplay... הוא שואל מה הוא צריך לעשות בשביל להראות לה שהוא רציני... היא אומרת לו - "למות?" הוא אומר - "טוב, לצערי, אני אל...." ואני כאילו מייד חשבתי על סוף העונה החמישית שלהם, כשארס נתן את האלוהות שלו בשביל להציל את גבי ואיבי. אם היא רק היתה יודעת... טוב, אני ממשיכה. ארס מתעקש, הוא אומר שהחתונה תיערך בפני ה-fates וככה זה יהיה רשמי ולנצח. בגלל שזו הדרך היחידה להציל את גבי, זינה נאלצת להסכים. ואז... כאילו... ברור שג´וקסי בשוק! אז בלילה הוא מנסה עם איזה מגאפון מוזר לחקות את הקול של גבי ולגרום לזינה לוותר על התוכנית, אבל היא כמובן עולה עליו ... חוזרים להווה. מאטי/גבי והארי/זינה חוזרים מחופשה ומגלים שברגעים אלו ממש נערכת מסיבת העיתונאים. הם עפים לשם מיד בשביל "להציל את העולם"... אני ממש לא אוהבת את שניהם! טדי חמוד נורא אבל זינה הוא לא! ומאטי היתה סתם... לא יודעת... והכינויים האלה שלהם אחד לשני... איייייייייייק! ושוב אחורה בזמן. זינה קוראת לארס ונותנת לו תשובה חיובית. עכשיו בא הציטוט החביב עלי: X: “The truth is, I just don’t think we’d look right together on top of a wedding cake.” Ares: “Just as long as you look right-- on top of me.” עכשיו, זינה רוצה שהטקס יהיה ליד בור הלבה. ארס חושב שזה קצת מורבידי אבל מניח שמדובר בפרפרים בבטן שלפני החתונה... ואז באה עוד יציאה שווה- Ares: “[Exhales] OK-- you can have your fairy-tale wedding, Xena. Well, I gotta go break it to the folks. Can you imagine? Zeus, and Hera-- are gonna be your in-laws.” [Scoffs] אתה זוכר את זה? טוב, אני ממשיכה....