טלויזיה

טלויזיה

שלום לכל מי שמכיר אותי פה ויצא לו לשמוע אותי שרה, מחר (שישי) ב-21:00 יראו אותי בכוכב הבא. דיברתי שם על כל מיני נושאים שהשירים שלי עוסקים בהם (א-מיניות, אלהורות, אוסידי ועוד), זה ריאליטי אז אינני שולטת במה שיראו בסוף אחרי עריכה. אם מעניין אתכם, מוזמנים לצפות.

dori78

New member
צפיתי ויש לי מה להגיד אבל מפחדת שלא תאהבי את זה...

חח ;) עדינה את.

מה שבא לך דורי, חמוד מצידך להזהיר. למזלי, זו לא הופעה ראשונה או שנייה שלי בטלויזיה. קיבלתי כבר טוקבקים מרושעים ושמעתי הכל. מוזמנת להגיב אם תרצי.

dori78

New member
אני חושבת שבחרת את הפלטפורמה הלא נכונה.

כבוגרת האקדמיה למוזיקה את וודאי מבינה שאת לא מתאימה לפורמט של התכנית הזו, בדיוק כמו מתמודדים אחרים שראינו.
אני יוצאת מנקודת הנחה שהמטרה העיקרית שלך לא היתה להגיע לייצג את ישראל באירוויזיון,
אלא להעלות למודעות נושאים מסויימים שחשובים לך כמו א-מיניות ואל-הורות.

אם זו אכן היתה המטרה שלך - למה לא פנית להפקת "האח הגדול"?
הרי שם תהיה לך הזדמנות לקבל זמן מסך גדול בהרבה כדי לקדם את מטרותייך.

מעבר לזה - כמי שאוהבת להאזין לזמרים מוכשרים, חורה לי שיש אנשים שמנצלים את הפלטפורמה הזו למטרות אחרות.
לא ברור לי אם האנשים האלה מגיעים לשם כי הם באמת לא מודעים לרמתם המקצועית
או שלא אכפת להם והם רוצים את דקות התהילה המפוקפקת שלהם...
אבל זה כבר עניין אחר שיש לי עם כל תרבות הפרסום והריאליטי.

תשובה

אצטט אותך, ברשותך:
"כבוגרת האקדמיה למוזיקה את וודאי מבינה שאת לא מתאימה לפורמט של התכנית הזו, בדיוק כמו מתמודדים אחרים שראינו."
המשפט הזה לא הגיוני. נכון, אני בוגרת האקדמיה למוזיקה בזימרה.
ומה כל זמר רוצה? הכרה בכישוריו ופרנסה. ואיך זה מגיע? חשיפה.
אז אני קורעת ת'תחת ושרה ברחוב, בבתי אבות, באירועים, יש לי סינגל ברדיו
ובכל פעם שצצה הזדמנות חדשה לחשיפה, משמע להגדיל את הקהל
(מה שגורם בסופו של דבר לעלייה בפרנסה ובכמות ההשפעה שלי),
אני עטה על ההזדמנות. זה ממש קשה לשרוד ממוזיקה, אחות.
הכוכב הבא פנו אלי אחרי שקראו כתבה שהתראיינתי אליה.
אין לי את הפריווילגיה לסרב רק בגלל שזה ריאליטי,
גם אם זה אומר להסתכן שבעריכה אצא לא טוב. מבינה דורי?
אגב, התאכזבתי שהמסך לא עלה, ואינני מבינה מדוע את חושבת שאני לא מתאימה לפורמט.
נכון, ארוויזיון לא מעניין אותי, אבל ידעתי על ה''פרס'' הזה רק כשנתבקשתי לחתום על החוזה עם התוכנית. אני מלכתחילה הלכתי לא בשביל הפרס, לא ידעתי אפילו מהו.
הלכתי כי רציתי חשיפה, רציתי להשפיע. מה שאגב קרה - פנו אלי אנשים שאמרו לי שהם גילו את עצמם דרכי. שהרגישו מה שהרגשתי אך לא ידעו שיש לזה שם. שמחתי לעשות את השירות הזה בשבילם, שכעת הם מבינים שהם לא לבד.

בקשר לאח הגדול - גם הם התקשרו אלי כי הם חיפשו אדם א-מיני ורצו שאקשר אותם לכאלה. להיכנס לאח הגדול בכנות לא מעניין אותי. מבחינתי מימוש עצמי הוא קודם כל לשיר. זה בוער בי. רק עם השירה, מגיע המסר.

דבר אחרון, אמרת שלא ברור לך למה אנשים מנצלים את הבמה לדברים אחרים. כאחת שהשתתפה שם, הייתי בחדר עם המתמודדים לפני האודישן, כל אחד חיכה לאודישן שלו, ואני יכולה להגיד לך שלפחות האנשים שהיו בפרק שלי, אמיתיים לגמרי.
כצופה מבחוץ חשבתי לעצמי ''מה? הוא לא יודע שהוא מזייף? הוא לא יודע שהביאו אותו כבדיחה?''. אבל וואלה, זה באמת חוסר מודעות. :)

נחמד שהפכת את זה לסגנון ג'אז

אני אוהבת את הסגנון הזה שגם אפרת גוש למשל עושה בו שימוש נרחב

לגבי סמארטפונים לי יש סמארטפון ואני עד היום

לא יודעת להשתמש בו
הורידו לי אפליקציית מוביט שזה דווקא משהו יעיל ואני עדיין טרם טרחתי ללמוד להשתמש.

הפריע לי שהם דיברו במהלך האודישן שלך

בן אדם שר תנו קצת כבוד. תמיד אפשר לקשקש אחרי ואם זו תכנית מוזיקה שמכבדת את עצמה אז שיתנו במה למוזיקה ופחות לדיבורים.

ga26

Member
חחח, לי היה טלפון מקשים שמאוד אהבתי ולא הייתי מוכן להחליף

עד שאמא שלי פשוט נמאס לה - קנתה לי טלפון חכם (מה שמכונה בעברית סמארטפון).

lorbak

New member
תודה

לא מכיר את השיר אבל הביצוע היה סבבה לגמרי , אני לא צופה העונה בתוכנית אבל אני מאמין שהם כבר העבירו כאלה שהיו הרבה פחות טובים ממך אבל הם בטח שרו מזרחית...

dory141

New member
שלום רננה

ממי שכבר הכיר אותי קצת מהפורום, אני ממתעבי הריאליטי ולכן לא אצפה בקטע (אל תקחי את זה אישית, אני פשוט נתקף בחילה וגועל מלראות את הפורמט). מה שכן אוכל להגיד לך, זה שתנסי לחשוב האם עברת את התוכנית בצורה שמייצגת אותך בצורה הטובה ביותר, בעיני מי שראה אותך. האם בעוד X זמן לא תראי את עצמך בשידור חוזר ותשאלי את עצמך משהו, כגון: "איך אמרתי את השטויות האלה בטלוויזיה ועשיתי מעצמי טיפשה?". מצד שני, אם את אומרת מאחורי 90 אחוז ומעלה ממה שאמרת, איך לך שום סיבה להתבייש בעצמך. למרות שאני לא א-מיני, אני מוכרח להגיד לך שהדה לגיטימציה שעושים להם בתגובות לכתבות מזעזעות בעיני. בין אם ההרגשה הזאת אמיתית או במוחך, כך את מרגישה ולאיש אין זכות לנהל את המחשבות שלך ולתייג אותך כהזויה וכמשוגעת. בהצלחה בהכל.

dory141

New member
גילוי נאות

לקחתי כדור נגד בחילה וראיתי בלי קול. בהחלט צריך אומץ להיחשף ככה בפומבי, אני בחיים לא הייתי מסוגל לעשות את זה (המתנגדים לך יגידו שצריך טיפשות אבל אל תקשיבי להם, את יודעת מי את ואל תשימי עליהם. שילכו לחפש את עצמם... )

למעלה