טלונבלה בע"מ

מיטללל

New member
טלונבלה בע"מ ../images/Emo3.gif

אתם רואים? אני חייבת להודות שאני רואה רק אם אני במצב של עייפות מטורפת, בלי יכולות לעשות משהו אחר, אבל גם בלי להצליח להירדם... (איפה ימי משחק החיים?
) בכל מקרה, הם הובילו אותי לתהייה! בסדרה יש מישהו, רודף נשים כזה (עופר שכטר) שרוצה נואשות את הברבי גירל (יעל בר זהר). היא לא מעוניינת. והיא גם שונאת את הבוי גירל (לא יודעת מה שמה). בכל מקרה הברבי סוגרת עם הרודף נשים שאם הוא יגרום לבוי גירל להתאהב בו וישבור את ליבה, היא תהיה שלו... נורא,אה? חשבתי לעצמי... שמעתם על דבר דומה לזה במציאות? איך הייתם מגיבים בסיטאוציה כזו?

TheWhiteTigris

New member
אולי בגלל

שההתייחסות הכללית היא, שחיילים צריכים להסתובב עם נשק למקרה שמחבל יהיה באיזורם הם יסתערו עליו. "ולמה שחיילות לא יעשו זאת?" הפמיניסטיות בוודאי ישאלו. כי עם כל הכבוד, לא מצפים מבחורה (שאינה קרבית אלא סתם ג'ובניקית) להסתער על מחבל, בעוד שבן, כל תפקיד שיעשה, אמור לעשות זאת. נו, זה ידוע שדמם של בנים פחות חשוב מבנות (ובלי צביעות. כשחיילים נהרגים זה עצוב, כשחיילות נהרגות זה שערורייה והמולה. בלאגן שלם).

קטרפי

New member
ציטוט מתוך פיטר פן ../images/Emo110.gif

ילדה אחת שווה יותר מ20 בנים

TheWhiteTigris

New member
Crap....

אין לי מושג איך זה הגיע לשרשור הזה במקום לשרשור על החיילים...

בשלולית

New member
האמת,גם אני רואה את זה "רק כשמשעמם"

ואני לא שמעתי על דבר כזה במציאות.. ואם הייתי בסיטואציה כזאת... הממ בואי נגיד שלא הייתי! אם היו עושים לי את זה... והייתי מגלה כמובן... הוא היה מת ואני שבורה ככל הנראה
ואני בחיים לא הייתי עושה התערבות כזאת... על חשבון מישהי אחרת =\ מסכנה...

למעלה