טלטולי אגן

נעמה771

New member
טלטולי אגן

לפני כשבוע היה בפורומים סרטון על טלטולי אגן. האם למישהי יש את הלינק, אשמח לראות ולשמור במחשב לעת הלידה שעומדת להגיע בקרוב. מעבר לכך, שמעתי על תנוחות מומלצות ללידה טבעית ללא אפידורל, מישהי מכירה או יכולה לצרף לינק?

מקפיצה לך../images/Emo105.gif

וגם לעצמי...

זה היה בפורום הריון ולידה תמיכה

וגם אני לא הספקתי לראות מי ממבינות המחשבים תמצא את זה?? נראה אותכן, פתחתי תחרות נושאת פרסים...

אי אפשר לראות ברצף. ../images/Emo4.gif

הסרט כל כמה משפטים נקטע ונטען שוב, ובפעם השלישית הוא נטען, ונטען, ונטען, ונטען...... עד עצם היום הזה..... חבל
. כל-כך רציתי לצפות...

../images/Emo9.gifויש לי שאלה על כדור פיזיו../images/Emo221.gif

עד איזה משקל הוא מיועד לשאת
בכל זאת אמורות לשבת עליו נשים הרות, לאו דווקא רזות.... וגם-יש כדור פיזיו שאינו מתוצרת גרמניה

בלינקה

New member
מבלי להרחיב ../images/Emo3.gif

מעל 100 ק"ג בחודש תשיעי (דווקא לא אני, אני הייתי "רק" 90 ק"ג), על כדור מתוצרת סיני. לא נצפו נזקים לכדור.

בלינקה

זה נכון שזה לא התפוצץ במקרה שאת מכירה... אני מכירה 3 מקרים של הרבה פחות מ 100 קג.... עם תינוק עם הידים והכדור התפוצץ. היה ממש... אבל ממש לא נעים. יש המון דברים שאני ממליצה לקנות תוצרת סין זולה- יש דברים, בניהם הכדור, שאני לא מתפשרת. :)

נעמה771

New member
תודה על הסרטון על טלטולי אגן

כמו שאומרים גזרתי ושמרתי
. שאלתי היא האם כל מה שהדגמת שם מתאים לחדר לידה רגיל ? מבחינת הגודל, גישת ביה"ח לגבי ניטור או שכיבה רציפה על המיטה וכו'. האם ניסית אותם בחדר רגיל ? אני מתכננת ללדת במאיר וממה שראיתי החדר לא כל כך גדול.

debby12

New member
מנהל
אני קניתי בזמנו את האיטלקי

בחנות בייבי טבע ברח' דיזנגוף בתל אביב. חנות פיצית כזו בתוך מין כוכון, וכל דבר עולה המון - תתכונני נפשית.... הוא היה גם גדול יותר מהרגילים (כלומר לגבוהות) אם כי אני מניחה שיש להם גם את הגודל הסטנדרטי. אם אני לא טועה הוא עלה 240 ש"ח [לא 100% בטוחה - זה בטוח התחיל במאתיים].

זה המחיר../images/Emo35.gif../images/Emo130.gif../images/Emo12.gif

כנראה שאני צריכה לחפש יד-שניה בכל זאת..... אולי לא בכל החנויות המחיר כזה
אני צריכה באיזור נתניה.

אני קניתי כדור ורוד תוצרת קוריאה

ה"ורוד" זה החלק החשוב, כן
עלה 90, היה גם סיני ב- 85 ואיטלקי ב- 160. קניתי בחנות ספורט בדרום תל אביב, שמוכרים בעיקר לחנויות ולמועדונים וחדרי כושר. אמרתי למוכרת שחשוב לי שלא תהיה סכנה שהכדור יתפוצץ, היא אמרה שלא שמעה על מקרה כזה של כדור שהיא מכרה, כולל לחדרי כושר שם עובדים הרבה עם הכדורים. ושלצרכים שלי זה מספיק ואני לא צריכה לקנות את היקר יותר. בינתיים עוד לא ניפחתי אותו...

mise

New member
אני קניתי את הגרמני.

דווקא אחרי הלידה השניה. בשתי הלידות לא התחברתי לכדור פיזיו (שהיה בנמצא, אבל לא היה שלי), אחרי הלידה השניה הייתי עם הגדולה והקטן במקום שהיה בו פיזיו וישבתי עם הקטן וקפצתי בנחת. זה היה מושלם. מיד ניגשתי לקנות. אני קניתי את ה - 65 ס"מ והוא עלה 160 או 170 ש"ח. נהיה בו חור ענק יחסית, מאיזה צ'ופצ'יק ממתכת שהיה מחובר לאיזו משאבה שהיתה על הרצפה והתיישבו עם הכדור בדיוק על הצ'ופצ'יק. למרות החור הענק, לקח לאויר כמה ימים לרדת (תוך כדי שימוש..) מאוד בהדרגה עד שהבנו שמדובר בפנצ'ר. לפי מה שהבנתי, אם זה היה הכדור הסיני, כבר מזמן היינו מוצאים את עצמנו על הרצפה...

אני לא קונה תוצרת גרמניה,

והסיני לא מספיק איכותי, כך שאני נשארת עם האפשרות האיטלקית.... מישהיא מכירה חנות באיזור נתניה שמוכרת כדורי פיזיו איטלקיים

lemrac

New member
אולי אני יכולה לעזור ../images/Emo140.gif

אני קניתי כדור תוצרת איטליה מהמדריך שלי לפילאטיס, ב-160 ש"ח אאל"ט. הוא אמנם נמצא בהרצליה, אבל אני בנתניה, כך שאם את מעוניינת אני אשמח להביא לך...
כרמל

למעלה