טלטיב

yishay-z

New member
טלטיב

מישהו (או מישהי) כאן לקוח של טלטיב (ביטוח טלפון סלולרי) ? האם מישהו יכול לשתף אותי במידע חיובי או שלילי הידוע לו על חברה זו? האם משתלם לבטח אצלם, או שכאשר יש תקלה במכשיר הם עושים בעיות?

AVIRAMB5

New member
טלטיב

היזהר! היו לי 4 מכשירים מבוטחים אצלם וביטלתי את כולם. מדיניותם לא להחליף מכשיר לחדש אלא לתקן את הקיים ברכיבים לא מקוריים ולכן אתה חוזר עם אותה תקלה אין ספור פעמים. בסוף, כשמחליטים להחליף המכשיר בחדש אתה נדרש לשלם. בקיצור , סיפור קלאסי שהזול עולה ביוקר. חוץ מזה, בעלות נמוכה כ"כ של מכשירים היום, אין כל צורך לבטח מכשיר ( המכשיר היקר ביותר עולה במזומן כ- 700 ש"ח בכל חברה!)

yishay-z

New member
תודה

תודה על המידע. חשבתי לבטח אצלם. מידע זה מנע ממני לשגות. תודה רבה

רש

New member
לדעתי בימים

אלה שהמכשירים כל כך זולים פשוט לא כדאי אפילו לחשוב לכיוון של ביטוח. אני כמובן מתיחס לאלה שקונים מכשירים טובים וזולים בלי כל התוספות שממש לא שוות את ההפרש הכספי. מעניין לראות תגובות נוספות.

odedg

New member
כדאי גם לבדוק את עניין של

שלום, בביטוח כזה לדעתי באמת צריך לבדוק קודם כל כמה דברים": מדיניות תיקון זמן והחלפה בחדש/ישן, תקלות חוזרות וכו, עלות הביטוח מול עלות המוצר, כמו שכבר נאמר. בכל מקרה צריך לשים לב האם משלמים מראש, ומה קורה אם החברה נעלמת... זו לא חברת ביטוח, בדרך כלל, שהמדינה אולי תעשה משהו בעניין

yishay-z

New member
השתתפות עצמית

מה שהביא אותי לבירור בנושא: בעבר תקלות טופלו ללא תשלום נוסף מצידי. לאחרונה המכשיר לא היה תקין ונאמר לי כי נמצאה בפנים קורוזיה, לפיכך חויבתי בהשתתפות של 99 ש"ח באורנג´. כדאי גם לברר מה לא מכסה הביטוח.

למעלה