טליה-הוספתי את הפרטים שביקשת

• פותח הנושא Lali
  • פורסם בתאריך

Lali

New member
טליה-הוספתי את הפרטים שביקשת

כנראה שהפורום לא סימן את זה כהודעה חדשה. בכל אופן, תודה שאת מסכימה לספר לי עוד בקשר לדרקונים אצלי (וגם אם יש לך עוד משהו להוסיף), אז אני אחזור שוב: נולדתי ב-7/11/79, בשעה 7:03 בירושלים.אם את רוצה, את יכולה לקרוא את ההודעות האחרות שלי בפורום ואת ההתכתבויות שלי עם יאיר (הוא כ``כ חכם וקולע וצודק!) בשביל עוד אינפורמציה על המצב לאחרונה. ושוב תודה רבה! :)

Tal_Ya_Tal

New member
היי לאי, B-) לא שכחתי את ...

היי לאי, B-) לא שכחתי את שהבטחתי. פשוט היתה לי בעיה להכנס לפורומים. התשובה תגיע בקרוב. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אז כפי שהבטחתי, לאי B-)

היי לאי, ראש הדרקון שלך בבתולה ומצוי בדיוק על נקודת רום שמים, כאשר הוא חורג כבר לכיוון הבית התשיעי, (אם שעת הלידה שלך מדוייקת). מה שמעיד , שבחיים קודמים, התפתחה אצלך הזדקקות גדולה מאד לבני אדם וסקרנות, שאינה יודעת שובע. היתה לך נטייה להזדהות עם אמרות כנף וקלישאות , במקום לפתח את החכמה והאינטליגנציה האישית שלך. ניסית לחפש תשובות לשאלות הרבות, דרך לימוד פרטים רבים ככל האפשר, מתוך אמונה, שככל שהידע שלך יורחב, יקל לך למצוא פתרון לבעיותייך האישיות ולאלו שמטרידות אחרים. הזדקקותך הגדולה לבני אדם, גרמה לך להסתבך בבעיותיהם, עד כדי שימוש בך ככותל וטביעה בים של בעיות שאינן שלך כלל. היה לך רצון עז לעזור. בטאקט ובדיפלומטיה. משום כך, יש לך גם כיום, שאיפה להיהפך לאנציקלופדיה מהלכת. אולם הקלישאות של הידע המלאכותי, אינן מספקות או מספיקות על מנת לפתור בעיות. לכן, נוצר אצלך חוסר בטחון עצמי, (שהוא נחלת העבר) הגורם לשחזור ולעיסת כל השיחות שלך עם הזולת, מתוך רצון לגלות היכן נעשו טעויות. בשל כך, הלימוד הוא מוטיב מרכזי בחייך. השאיפה שלך היא לתדמית רחבת אופקים. לכן, אין לך סיפוק מלהיות ``תולעת ספרים``. יש לך צורך לחוות חוויות יוצאות דופן ככל האפשר מתוך הנחה, שהתנסויות הללו, יובילו אותך לידע רב יותר. את משקיעה אנרגיה רבה, יותר ממה שעצם המשימה מצדיקה. זה עשוי להתבטא במעשה, במחשבה, או בשניהם. לעתים, ל`בעיה` ישנן נקודות ראיית רבות ואפשרויות וצדדים רבים, עד שלא נתן להחליט כיצד לפעול. בשל הסיבוכים, יורדת יעילותך. המטרה היא: להעביר את הדגש מפרטי הידע הקטנים לתפיסה אינטואיטיבית כוללת יותר. לחפש אחר ידע רוחני גבוה, שאינו בהכרח משרת את צורך הרגע. להפסיק את המעורבות בבעיותיהם של אחרים, לפתח חכמת חיים אמיתית ולא להמעיט בערכה לגבי תרגומה למילים. לפתח אמונה פנימית. ללכת בכוון של התעלות רוחנית ואידיאלים. התוצאה תהיה, שינוי בהרכב החברים. (לעתים, נסיעות לחו``ל , עוזרות לתהליך ההתפתחות וסביר שממתינה שם הצלחה. ישנו צורך להתעלות מעל לתחומי ההגיון המוגבלות והמעשיות ויחד עם זאת, לצאת מתוך הביצה הרגשית העכורה. יש צורך לחרוג מן הדבקות הרגשית ומהאובססיה ולבנות תחושה של יותר יציבות וסולידיות, להכיר את הבסיס עד לרבדים העמוקים ביותר, בדרך מעשית. ישנו סיוע רב מכיוון העצמות המודעת, באמצעות שפע, הצלחה, מעמד כלכלי חברתי , אופקים רחבים ויכולת הבנה מרבדים שונים והשקפות שונות, להגיע אל המטרה הנבחרת בחיים הללו. ואולם הדימוי העצמי שלך, על כל המשתמע ממנו ואישיותך המשתקפת החוצה מפריעים לך ללכת בנתיב שבחרה הנשמה. על מנת לממש את הבחירה, יהיה צורך לעשות שינוי גדול בדימוי העצמי, באסטרטגיית המגננה שלך, שמתבטאת דרך נחמדות בדיבור ותקשורתיות יתר. L&L TALYA

ELY

New member
לטליה שלום :cool:

ראש הדרקון שלי במפה מצביע על מזל אריה והזנב במזל דלי.. אני יודעת שבחיים הקודמים שלי פיתחתי תכונות של מזל דלי והחיים האלה אני צריכה לפתח תכונות של אריה ולהיות במרכז... הבעיה שזה נורא קשה לי ואני מעדיפה להשאר בדלי. אני מרגישה שאני לא יכולה להיות אריה ואני שואלת.. האם זה אופייני שלכל בן אדם נורא קשה בחיים שלו לפתח תכונות של מזל ראש הדרקון שלו??? תודה מראש ELY

Tal_Ya_Tal

New member
היי ELY B-)

לגבי הדרקונים, כמובן שחשוב באיזה סימנים הם מצויים וגם באילו יסודות. אך אין זה מדויק לחשוב שאם ראש הדרקון שלך מצוי באריה, את `צריכה לפתח תכונות של אריה`. כי כל מי שנולד בטווחה השנה וחצי שלך יש לו `ראש באריה` אז כולם צריכים `לפתח תכונות של אריה? (מה זה בכלל `תכונות של אריה` ולמה `קשה לך לפתח אותן`?!?!) מאד מעניין! שיפוטיות? ;-) לגבי הדרקונים, חשוב יותר לבדוק באיזה ציר בתים הם מצויים. כך תוכלי לדעת על איזה תחום בחיים עלייך לשים דגש, ואיזה תחום, שאיליו את כנראה נמשכת באופן טבעי, מקבע אותך בעבר ומונע ממך להתפתח. לא היית רוצה בכך נכון?!?! B-) ולגבי האריה-דלי, זה מעיד, שבעבר, נהגת לחלום חלומות ויצרת דרמות גדולות, אך הגשמת מעט מאד מזה. ואילו כיום, עלייך לשים דגש יותר על הביטוי העצמי (אריה) ועל היצירתיות. זה יכול להתבטא בכמה רבדים. לדוגמא, אולי בחיים קודמים, הקדש יותר מזמנך ומרצך למען החברה וכיום את אמורה להקדיש יותר זמן ומרץ לילדייך (אריה) או לילדים בכלל, שמשקפים את הילד הפנימי שבתוכך. לגבי הקושי או הקלות, יש אנשים שקל להם יותר ויש כאלה שפחות.תלוי אילו היבטים `עושה הראש` ואילו היבטים `עושה הזנב` (טווח של מעלה וחצי בלבד!!!) L&L TALYA

Lali

New member
וואו, טליה!!!

אין לך מושג כמה את צודקת!!!! ותודה רבה!!! :) (עכשיו רק נשאר לי למצוא את הדרכים לעשות את זה...)

למעלה