טלילה

אור2

New member
טלילה../images/Emo24.gif

טלילה, מה קורה אתך????? אני סקרנית איך היה היום לא הפסקתי לחשוב עליך, קודם כל כאמא ואח"כ כבעלת תפקיד. כעסתי אתמול...... ושמחתי שהתקשרת אלי. תעדכני אותי בבקשה טלפונית. (היית עסוקה כשהתקשרתי) כולי תקוה שהיה יום מוצלח אוהבת אור

11talila

New member
אור...

כמו שכבר את יודעת המצב לא כל כך גרוע כמו שחשבנו ולרמרות זאת עברנו אתמול לילה גיהנום אני מאד סקפטית בכל מה שקשור למערכת החינוך כנראה נגזר עלי להיות כזו ברוב המערכות בארץ (ראי מערכת הבריאות) אני רק יודעת שלי היה סיוט מתמשך במערכת הזו אני מאד לא רוצה ששי יחווה גם את הסיוט הזה בכל מקרה אני מתכוונת להלחם בכל כוחותי בענין ועדיין יש לי מליון שאלות שלא קיבלתי תשובות או יותר נכון להגיד אילן לא קיבל אבל כפי שאת יודעת אנחנו נפגשים ביום שלישי הבא בשעה 12 עם המנהלת ואז אולי אקבל תשובות לשאלות אני לא מתכוונת לוותר בזה תהיי בטוחה איך אישך מרגיש היום מסרי דרישת שלום חמה אוהבת מאד חיבוק גדול טלילה

RomiVais

New member
מצטערת להתערב, אבל..... ../images/Emo8.gif

יש לי הרגל מגונה כזה ("העירו" לי עליו בצחוק
) של לענות לכל הודעה..... אז ממה שהבנתי, אני מקווה שהכל יסתדר אצלך, טלילה - המון בהצלחה. ואור - מה שלומך יקירתי?? הכל טוב? שיהיה לכן ולכולם לילה טוב ויום נפלא מחר, רומי

אור2

New member
חינוך......

הבנתי אותך מאד כאמא וזה אכן תפקידך להיות ערה לשינויים עם הילד אך זכרי, לספור עד 3 ולפעמים יותר לא מזיק אף פעם. אז אנו שקולים יותר בתגובות שלנו, ו"יורים" נכון. בכל מקרה מקוה שעזרתי. וחברתי...... הזהרי לך מהכללות בתחום....
את יודעת מאין אני .... אוהבת אור

למעלה