טלי...... איזה פדיחות!!!

נוגה777

New member
טלי...... איזה פדיחות!!!

עשיתי טעות אני רגילה שאנחנו קומונה פרטית וחבויה שאף אחד לא יודע עליה מאיפה לי שתוך 10 שניות שלומי לאופר ממדור העלוקה בידיעות יעלה על זה שהקדמתי אותו עם התמונות של ג'קו שהוא רצה לפרסם מחר???? מצטערת...מצד אחד..מצד שני אני לא מצטערת כי היו לי תמונות אז ברור שאני אפרסם פה..לא??? בכל מקרה כמעט תבעו אותי... ושמעתי שגם פה עשו בלאגן לא???

נוגה777

New member
נו עם כל העילה של התביעה כביכול

התמונות פפרצי שהעליתי פה לפני שעתיים בערך............... יהיה בסדר

talytal

New member
כן, טוב...

אני שמחה לפחות לקבל אישור שכן מדובר בידיד שלך, כי כבר נלחצתי שהייתה איזשהי הדלפה של התמונות ושבאמת יש כאן משהו מלוכלך. עם כל הדיבורים שלו על תביעות... נלחצתי קצת.
אכן, אנחנו כבר לא בקנזס יותר... או ליתר דיוק, בקומונה הקטנה והנסתרת שלנו. האם זה אומר שהרכילאים של ידיעות קוראים כאן? וואו. אז אולי כדאי שנתחיל להפיץ דברים ונראה כמה רחוק הם יגיעו, לא?

נוגה777

New member
לא ייאמן כמה הדברים עוברים מהר

ועד כמה הקומונה הקטנה שהתחלת גדלה למשהו ....כזה

דורית41

New member
אז עכשיו לא רק היללי אתנו?

גם החבר'ה מידיעות כאן? טליטל-סחתיין על הפורום שלנו,הרייטינג שלנו מתרחב... תחשבי על תכנית מנויים לפורום....

שונית 7

New member
נוגה אף פעם לא חוזרים אחורה וחוץ

מזה :לבחור מגיע פורום הוא זכה במקום ראשון והוא גם חוזר בגדול. ןתדעי לך שאני מאמינה שגם בקומונה היו כל מיני קוראים סמויים היו כל מיני דוגמאות לכך.

talytal

New member
"העלוקה" זה ידיעות

במעריב זה נקרא "מלך הביצה". נו, יש למה לצפות מחר בעיתון. נקווה.

alona37

New member
לא הבנתי מי נכנס לפה...

הידיד של נגה , הכתב מהעלוקה שישים מחר את התמונות.. או שבעצם זה אותו אחד?

talytal

New member
הידיד של נוגה

נכנס וגם כתב כאן. הכתב מידיעות ראה איכשהו את התמונות שהועלו הנה, כך שגם הוא כנראה הסתובב כאן.

דורית41

New member
כן.מחר אני מתייצבת בשמאל ימין בקיוס

בסופר ,כדי לקנות ידיעות. איזו מכורה אני יש לי המוני דברים לטפל בהם (חלקם אפילו באמת חשובים) אבל אני דבוקה לכסא.

kapit5

New member
באמת מעניין איך זה הגיע אליו

כל כך מהר.טוב צריך להיתרגל לרעיון שעיניים לכותל ובגלל שהוא כרגע אייטם לוהט,יש לנו הרבה אורחים רואים ואינם ניראים. אין לי ספק שגב' יפעת הללי במקרת כאן באופון קבוע. אז יפעת אם את קוראת אותי-תחפשי משהו אחר שינענע אתך!!!!!!!!!

למעלה