אני חולק אליך. לטעמי, בכנסת, אני מצפה שיהיו אנשים עם סגנון מכבד וממלכתי, כל מה שטלי גוטליב לא.
מהות דבריה, זה מה שחשוב כאן. חשוב ברמה בלתי נתפסת. איך אמרה? דווקא דיברה יפה הפעם, אבל זה בכלל לא צריך לשנות.אני חולק אליך. לטעמי, בכנסת, אני מצפה שיהיו אנשים עם סגנון מכבד וממלכתי, כל מה שטלי גוטליב לא.
אם סגנון דיבור של שוק במקום שאמור להיות מכובד ויוקרתי מוצא חן בעיניך, אז לטעמי לא.
כשהצעירים צופים בה, איזו דוגמא הם מקבלים ממנה?
מה, דוגמא אישית זה הפך ל "מילה גסה"?
אותי לימדו כל חיי (וזה נכון מאוד) שחשוב מה אתה אומר, חשוב עוד יותר, איך. לא הייתי רוצה שהילדים שלי יקחו ממנה דוגמא. אין לזה שום קשר לזה שהיא חברה ברשימה שאני לא תומך בה
היה צפוי שלשמאלנים לא תהיה תשובה ויטרילומהות דבריה, זה מה שחשוב כאן. חשוב ברמה בלתי נתפסת. איך אמרה? דווקא דיברה יפה הפעם, אבל זה בכלל לא צריך לשנות.
כבר אמר מי שאמר לפני, אין כל חדש תחת השמש.היה צפוי שלשמאלנים לא תהיה תשובה ויטרילו
אמר בוטרינגטוןכבר אמר מי שאמר לפני, אין כל חדש תחת השמש.
אל תטרילאני חולק אליך. לטעמי, בכנסת, אני מצפה שיהיו אנשים עם סגנון מכבד וממלכתי, כל מה שטלי גוטליב לא.
אם סגנון דיבור של שוק במקום שאמור להיות מכובד ויוקרתי מוצא חן בעיניך, אז לטעמי לא.
אותי לימדו כל חיי (וזה נכון מאוד) שחשוב מה אתה אומר, חשוב עוד יותר, איך. לא הייתי רוצה שהילדים שלי יקחו ממנה דוגמא. אין לזה שום קשר לזה שהיא חברה ברשימה שאני לא תומך בה
גם אם מדברת כמו בסטיונרית בשוק היא עדיין עדיפה פי מיליארד על מיארה השמאלנית, שופטי בג"צ השמאלנים וכל שמאלני/ת שקרנים ומהנדסי תודעה. ומה שהכי חשוב שהיא צודקת.אני חולק אליך. לטעמי, בכנסת, אני מצפה שיהיו אנשים עם סגנון מכבד וממלכתי, כל מה שטלי גוטליב לא.
בקיצור, המחנה שחושב לא כמוך, אוייבגם אם מדברת כמו בסטיונרית בשוק היא עדיין עדיפה פי מיליארד על מיארה השמאלנית, שופטי בג"צ השמאלנים וכל שמאלני/ת שקרנים ומהנדסי תודעה. ומה שהכי חשוב שהיא צודקת.
שננחש את התקשורת הממוסדת תשדר משהו מזה ?
הבנו שאין לך תשובה עניינית לטענותיה ואתה מטריל.פרכה מתפעלת מפרכה
סוף סוף מישהו העמיד את אמסלם במקום
מה פרוש "זועזעתי לגלות שנכנסים לו למקלחת"?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.