טלי פחימה - גבורה במדינת ההשתקה

NorthernStar

New member
טלי פחימה - גבורה במדינת ההשתקה

הרבה מאוד נכתב על פחימה, בעיקר שקרים ועלילות. במדינת ישראל ה"פתוחה", חייבים הרי תמיד ליישר קו עם הציונות, ולא - אתם עלולים למצוא את עצמכם בסיטואציה קפקאית, שבה תואשמו בבגידה, חירותכם תישלל וייעשה בכם לינץ' תקשורתי.

דמגוגיה זולה

הכתבתה שקיקשרת כוללת ערמה של עובדות שהם פשוט לא נכון הוכחה מס' 1 הוכחה מס' 2 יתכן שבמקרה של טלי פחימה רשויות החוק הגזימו בתגובותיהם (אע"פ שאני לא מסכים), וגם בהנחה שאכן נעשה לה עוול - מדובר במקרה יוצא דופן.חוץ מזה, אל תעשו מטלי פחימה כזאת טלית שכולה תכלת. אתם יודעים שהיא לא שה תמים, סך הכל זכרייה דביידי לא היה "סתם פלשתינאי תמים" או "איש צעיר הזקוק להגנה", כי אם מנהיג גדוד חללי אל עקצא, אירגון שכולנו יודעים מה עיסוקיו. ואל תעשו מישראל כזאת רודנות חשוכה, כי היא לא. תמני לי מדינה אחת בעולם, שלא תעצור אזרח המתרועע עם האויב. בשפה משפטית זה נקרא "בגידה". אולי היא ספרה לו סודות בטחוניים? אולי היא סייע לו בפעולותיו? למעשה יש עדויות שהיא סייעה לו בתרגום מסמכים סודיים ואף ירתה בנשקו. אפשר לסכם את הכתבה הזאת כך: "מדינת ישראל עצרה אזרחית ששיתפה פעולה עם אחד מבכירי מבוקשיה בעוון בגידה, הענישה אותה בחומרה יתרה (מה שלא נכון עובדתית, כפי שציינתי לעיל) ולכן היא לא שונה ממכוערי המשטרים בהיסטוריה". ממש הסקה נבונה, המעידה על יכולות אנליטיות והיסטוריות גובוהת ביותר.

NorthernStar

New member
"אזרח המתרועע עם האויב"

כלומר קשרי ידידות, מהסוג שעשוי להביא לפיוס אמיתי אסורים בחוק. רק השנאה מותרת. הבנתי. טלי פחימה לא "בגדה". היא הביעה סולידריות עם עם כבוש. במדינת האפרטהייד זה אסור. ואגב, לא הוכחת דבר מלבד חוסר יכולת להתמודד באופן ביקורתי עם המיסאינפורמציה שמונחתת עליך.

REMBRANT

New member
אם תקראו במאמר שלי בפרק 14

בדיוק על זה אני כותב. אידיאולוגיות לקראת סיום, מפחדות להרפות מאימותים,וזאת בכדי להמשיך ולקיים הצדקה להתקיימותם זה חוזר על עצמו בהמון מקרים בהיסטוריה. האימות ישראלי/פלסטיני נחוץ להמשך הציונות. את האמת בכל הנוגע למה באמת מניע את גלגלי הכלכלה אף פעם לא ילמדו באונברסיטה, לפרק14 הוספתי עכשיו בדיוק את החומר הזה שמסביר שהשלום לא באמת רצוי, אלה רק השאיפה אליו. חשוב מאוד לקרא.

REMBRANT

New member
השלום מעניין עניים, העשירים הם

אלו שמתפרנסים מהעדרותו. חשוב מאוד לזכור את אם רוצים באמת לדעת מה נכון. בדיוק כך אני מסכם את המאמר שלי, שבע שורות לפני הסוף שם זה כתוב יותר טוב

על איזו מיסאינפורמציה את מדברת?

מה, טלי פחימה לא התרועעה עם מחבל וסייעה לו במלאכות שונות? ואם זאת לא נקראת בגידה אז מה כן? או שמא זכרייה זביידי הוא כלל אינו מחבל, כי אם פעיל שלום אומלל שמדינת ישראל מתאכזרת אליו בלא סיבה? ולתשומת ליבך, השתדלי בבקשה להיות פחות יהירה. ההתנשאות הזאת שלך לא תורמת דבר לדיון וסתם פוגעת.

NorthernStar

New member
"משתפת פעולה עם הסו קולד אויב"

"בוגדת". טלי פחימה בסך הכול התיידדה עם אדם שאיננו "מחבל", כפי שאמרו לך (לו היה כזה, מדוע הוצא מרשימת המבוקשים?). אפילו הוראות הגעה לקיריה היא לא נתנה לו. כלום. בסך הכול קשרים ברמה האישית. אבל כמובן בחרו להכפיש את שמה, כי מה פתאום שיהיה לישראלית מקרית גת (שעוד הצביעה ליכוד בעבר) ידיד פלסטיני? ולתשומת לבך, השתדל בבקשה פחות להיעלב. אתה יודע, בחירה שלך.

בסך הכל קשרים ברמה האישית

השאלה היא עם מי. לאף אחד לא יהיה איכפת אם יהיו לך חברים וחברות פלשתינאים, אין בזה שום פסול, אבל יש הבדל בין סתם פלשתינאי לבין טרוריסט. הכעס על טלי פחימה נובע לא מהעובדה שהיא הסתובבה בין פלשתינאים (גם לאבא שלי יש מכרים פלשתינאים), אלא מהעובדה שהיא הסתובבה בין טרוריסטים, אנשים שפגעו במודע במדינת ישראל (בבקשה אל תיתממי ותטעני שגדודי אלעקצא לא פגעו במדינת ישראל). תני לי דוגמא למדינה אחת, שלא הייתה מענישה אזרחים שלה אשר היו מתרועעים עם טרוריסטים השואפים לפגוע בה. האם לדעתך רשויות החוק הפלשתיניות (יהיו אשר יהיו) היו מקבלות בהבנה מקרה בו אזרחים פלשתינאים היו מתרועעים עם הרב כהנא וחבריו?

כנראה שיש יותר גרועים ממנו

אני לא עובד בשב"כ, יש דברים שאני לא יודע. אולי נכונה הטענה שהועלתה פה בדבר היותה של פחימה סוכנת שב"כ, מי יודע...

Wing Chan

New member
העיניין הוא לא רק למה הוצא מהרשימה,

אלא שהוא עוד חי. ישראל התנקשה בעבר גם בדגים גדולים יותר ממנו, ואם היא הייתה רוצה שזביידי יגמור בקבר היא הייתה גורמת לכך.

מה אוייב? מדובר בטרוריסט!

מה הקשר פיוס כאן?, מדובר ברוצח ילדים או שולח של רוצחי ילדים!, שום קשר לכיבוש, אותו לא מעניין קווי 67' אלא 47', אדם כזה צריך להיות או בכלא או בקבר, עם האמצעים שהוא ושכמותיו משתמשים בהם האג'נדה באמת לא רלוונטית. נראה לך ששלום מעניין אותה?, היא פשוט מגלה הבנה וחיבה לרוצח, מין נונקונפורמיזם מטופש שכזה.

razre

New member
מיסאינפורמציה חחח

עליו מונחתת מיסאינפורמציה, אבל איכשהו לך תמיד יש את כל האינפורמציה הנכונה. מדהים איך שתמיד את יודעת הכל וכשמראים לך משהו מנוגד אז זו מיסאינפורמציה. חחחחחח. נשמח לשמוע מגורמי המודיעין שלך בגדודי חללי אל-אקצא - אולי נוכל לקבל מהם את האינפורמציה הנכונה, כמו שאת נוהגת להציג בפורום הזה בנמרצות.

תגידי, את כל כך תמימה? הרי טלי

פחימה היא בפירוש סוכנת שב"כ. אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שמיד אחרי המגעים שלה עם צמרת ההנהגה הלוחמת של ג'נין ישראל התנקשה בחיי רובם? מי סיפק למסוקים את מקומות המסתור ואת הרגלי התנועה של המבוקשים? כיצד ידעו בצה"ל בדיוק היכן הם מצויים בכל שעה משעות היממה? ועוד דבר - עלה בדעתך פעם לשאול את השאלה המתבקשת כיצד זה שאותו זביידי עדיין חי בשעה שכל שיכבת ההנהגה שהוא משתייך אליה כבר חוסלה מזמן? הרי האיש מתראיין בלי הפסק, מופיע כמעט בכל יום בטלויזיה ובקלות אפשר ל"עלות" עליו. כיצד זה עד עכשיו לא נעשה שום ניסיון לחסלו? פשוט מאד - האיש משת"פ ומספק לצה,ל מידע רב ערך שהביא בעקיפין או במישרין ללכידה או לחיסול של עשרות פלסטינים. הוי תמימות קדושה! הולכת ומגינה על סוכנת שב"כ! וואלה יופי.

NorthernStar

New member
עוד תאוריית קונספירציה הזויה?

את חיה בסרט או משהו?

תקשיבי טוב: אין מוציאים מישהו מרשימת המבוקשים סתם כך. צריכה להיות סיבה רצינית לצעד כזה. זביידי הוצא מרשימת המבוקשים לא משום שהפך לציוני ולא משום עיניו היפות. הדבר נעשה בתמורה למידע אותו הוא מספק לשירותי הביטחון. ומשתפי"ם מסוגו רבים מאד ברשות הפלסטינית. מדי פעם "עולים" עליהם ומוציאים אותם להורג בכיכר העיר, בלי בג"ץ ובלי בצלם. אבל מסתבר שעל כל משת"ף מחוסל צצים שלושה חדשים.

saaror

New member
היא פושעת

מדוע לשחרר אותה?היא עזרה להרוג יהודים,מיהודים לא איכפת לשמאלנים,רק מערבים? זה כאילו השמאלנים יעשו הכל כדי שיהיה דווקא לימין...

למעלה