וובכן...היו הרבה יותר תמונות...צילמתי סביבות המאה. אבל אלה הטובות ביותר/ המצחיקות ביותר שהיו. הייתי בטוחה שלחצתי על האופציה שמעלימה עיניים אדומות...אבל מסתבר ש...לא. עמכם הסליחה. תהנו...שאר התמונות מופיעות בגלרית תמונות מהופעות. נ.ב. הדרו'ש החלטתי למרות השיחה שלנו לשים את התמונה שלנו, מקווה שאין התנגדות. יצאת יפה מאוד!
היתה הופעה מדהימה...כל כך נהניתי,אהבתי את הרעיון להופעה אקוסטית אינטימית,לדעתי זה תפס מעולה... אני חושבת שהקאוור שהם עשו למיסטר ג'ונס היה במקום...וזה עונה לשאלת הקאוורים שהועלתה בחזרה עם עברי לידר..(אם לעשות קאוור בהופעה או לא) לפעמים קאוורים כן פוגעים בדיוק ועושים טוב להופעה.. מעבר לזה שהשירים היו בעיבוד מעולה אהבתי ונהנתי מכל דקה שם... נ.ב עדית אני מקווה שתעמדי במילה שלך ובאמת תעשי לי דיסק שעולה על 5 שירים..
למרות שלשם שינוי ההופעה הייתה שקטה,אקוסטית הייתה הופעה ממש טובה, והייתה אווירה אחרת כזאת.... נעימה..אור נרות... בקיצור היה מיוחד... נתראה ב-29 לחודש בירושלים... תודות לטלי, תמונות מההופעה יעלו בקרוב לפורום
ק-ט-ל-נ-י-ת!!! וואו, וואו, וואו, אילו שלושת המילים היחידות שיכולות להצליח לתאר כמה נהניתי. טוב שלא ישבתי מהופנטת לצלילים. ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ "we all wann'a be big stars, & we've got difernt reasons for that"...
2 דיסקים. בבקשה. (כי אור קמצנית, כל פעם היא אומרת שהיא תצרוב לי משוּ, ו... לא עושה את זה...) אנא ממך. עשי עימי חסד. שמיים, בקשו רחמים עלי. דיסק. נובה. גם אני. לילה טוב...
תודה מותק... אני אשמח..לדיסק אני כבר אצרוב למיטל בינתיים. הדיסק המסכן שלי שיש בו4 שירים שלהם נמצא אצלה אז..מישהי כאן הקריבה דיסק של נובה לא??!! בכל אופן אני מקווה שאראה אותך בשבוע הבא בלופט השבוע אני ומיטל בהקלטות משל עצמנו אז בשלישי הבא קבענו?? אחלה אני שמחה שאנחנו מסכימות על זה..