טלי

TwelveEyes

New member
טלי ../images/Emo34.gif

אז על סרטים כבר דיברנו. אבל מה עם סדרות? מה דעתכם על "וויל וגרייס", "קוויר בעיר", אחותה האמריקאית "הכי גאים שיש" ושות´? האם הן באמת מייצגות אותנו? ולמה לעזאזל אין כמעט יחס לבי? מה, לא מגיעה לנו סדרה משלנו או לפחות 15 דקות של תהילה? ומה עם סדרות דוקומנטריות כמו "גאווה מקומית"? צריך בכלל להראות דברים כאלה? זה תורם משהו למישהו? דסקסו!

יחס לביסקסואלים או ללסביות?

לא מבין...ביסקסואלים די נבלעים בתקשורת בתוך ההומואים והלסביות...משום מה. לסביות כן זוכות ליחס, אומנם לא כמו ההומואים...יש למשל את הסדרה אלן, שמספרת על אלן דג´נרס, הקומיקאית הלסבית... הממ....בסקס והעיר הגדולה, האהובתי משכבר הימים היתה אפילו סצנה לסבית בין קארי לאלאניס מוריסט...שתי אלילות
באמת, אולי היחודיות הזאת של סדרות ורודות מיותרת? עוד מעט יעשו הטרובעיר הגדולה... הממ...למרות שבסדרות הישנות אין כמעט אזכור להומוסקסואליות, הן שונות מהסדרות היום שכל סדרה חייבת שיהיה לה הומו מחמד... I DONKNOW... יש בזה טוב ויש בזה מן הרע כמובן.... אני עדיין אשאר עם סקס והעיר הגדולה שלי ואתבאס לי שרק בישראל עברה ליום חמישי.

פיציק

New member
קונספירציה../images/Emo70.gif האומנם../images/Emo35.gif

נראה לי שהסיבה שלאחרונה יש הרבה דמויות של גייז בתוכניות טלויזיה, היא בגלל שנורא קל ל"שחק איתם". לדוגמא, אם אתה עושה קומדיה, וחסר לך אלמנט קומי מטורף - תכניס את דמות ההומו המוחצן. זה שלובש פרוות, ומדבר עם הידיים ושומע דיאנה רוס. הרי ידוע שהומואים מהסוג הזה הם הדמויות הכי מצחיקות ומטורפות. לא? אם אתה עושה דרמה וחסרים לך תסבוכים, מה רע בהומו המתוסכל והבוגר שלא יודע איך לחיות עם המיניות שלו בעולם הסטרייטי והאכזר? שיהיה בעל מקצוע מכובד (אולי עורך-דין?), אולי אחרי פרידה ממערכת יחסים ארוכה? משהו שאפשר לבכות בגללו .... זה לא כזה מסובך. עולם הבידור חי על החומרים שאפשר להפיק מדמויות של הומואים. נראה לי שהמטרה בתוכניות כמו "אלן", "וויל וגרייס" או "קוויר" היא יותר להראות איך זה "באמת" ולנסות לשבור את הסטיגמות ע"י שימוש בהן. שזה בעצם מן פרדוקס, אבל הוא בהחלט עובד. כי אם, לדוגמא, ניקח את העונה הראשונה של קוויר - אז במהלך העונה הזו למדנו להכיר את הדמויות וראינו שכל אחת מהן מתאימה את עצמה לסטיגמה מסויימת. ופתאום בעונה השניה כמעט כל הדמויות מתפתחות ומשנות את ההתנהגות שלהן, וככה רואים איך כל דמות בעצם סוטרת את הסגימה שלה... אבל זה כבר לא ממש קשור לפורום הזה ....

Lizz

New member
הכי כיף זה...

סדרות עם סאבטקסט הומואי, כאלה שאנשים מסוימים יראו ויחשבו שזו "סתם" סדרה, אבל אנשים שמבינים יראו את הבדיחות והסאבטקסט שכותבי הסדרה מכניסים בכוונה.. רבדים עמוקים וכולי. כלומר, קוויר בעיר, הכי גאים שיש, עם כל הכבוד אליהן, אבל הסדרות הכי הומואיות בטלוויזיה הן מיינסטרים מוסווה, אנג´ל, סמולוויל והטיק, לדוגמה. לא, רגע, הטיק לא מוסווה. לא משנה.

בהההה...

מעצבן אותי הסטיגמטיות שעדיין קיימת בסדרות האלו. על אף שאני מוצא את עצמי משועשע מהן פעמים רבות, ועל אף שהן תורמות הרבה בהורדת הומופוביה, הן עדיין תורמות המון לסטיגמות הומופוביות. בוא נבחן למשל את הכי גאים שיש: ההומאים שם מוצגים כמאוד נהנתנים, כאנשים שחושבים בעיקר מה***, לוקחים סמים, אינם מונוגמים בעליל וכו´ וכו´. נכון שיש דמויות שניתן להגיד שקצת חורגת מכך, אבל הן מאוד לא דומיננטיות בסדרה. הלסביות הן מעין בריידי באנץ´, אם אני לא טועה רק פעם אחת הראו סצינת סקס שלהן, הן היחידות שהן מונוגמיות באמת, הן היחידות שטורחות לגדל ילד (הרי הן נשים, הן חייבות.... בעעעע
) בחתונה אחת מהן הייתה עם חליפה ועניבה ואחת בשמלה. מה שמחזק את סטיגמת ה"תמיד יש אישה וגבר בקשר". לא יודע, אני מצאתי הרבה דברים שנורא הרגיזו אותי בסטיגמות שעדיין קיימות בסדרה הזאת... ובאמת מוזר לי שבי בכלל לא נכללים בסדרות שכאלו...

Blackice

New member
המ..

היה ב"אלי מקביל" מזמן מזמן פרק שהיא יוצאת עם מישו ואז מסתבר שהוא בי, והיא ישר זורקת אותו בחלחלה
. (@#$!@# קליסטה פלוקהרט @Q#$!#@) ו.. אמ.. זה פחות או יותר מה שאני מצליח לזכור. והיה גם את הסרט הזה, עם הג´ינג´ית מ"סקס והעיר הגדולה" שהיא אמנית ווידאו בניו-יורק, ונדלקת על היזיז הביסקסואל של החבר ההומו שלה.. ושם, היא וההומו והבי, הם הדמויות העיקריות- שזה מעמד שבי לא מגיע אליו כל יום...
ו.. בטוח אנג´י משחקת בי באיזה סרט..
ארז

עכשיו שמתי לב למשהו שמפריע לי

אין כמעט איזכור הוגן לטרנסקסואליות. לטרנסג´נדרס יש, כלומר רואים לא פעם דראגיסטיות ועוד´...אבל לטרנסקסואליות אין, האיזכור ההוגן היחיד היה באמת ב´אלי מקביל´ כשגבר יצא עם אישה טרנסית שהוא לא ידע שהיא טרנסית, ואז גילה את סיפורה ובחר בכל זאת להמשיך להתראות איתה.

למעלה