טלי????????

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
טלי????????

טלי איפה את בזמן האחרון? אני לא שומעת ממך. אני מקווה שהכל בסדר. הועדה מחר? את מתרגשת?

1ט ל י

New member
נחמד מצידך

אני מרגשה הרבה יותר טוב (נפשית) מאז שהתחלתי להכנס לפורום הזה, ונחמד שאפילו שמים לב כשאני לא פה. אתמול המחשב היה תפוס כל היום, והיום אחי ואשתו פה עם התינוק (חוץ מזה שקמתי רק לפני שעתיים). כן. אני מאד מתרגשת, ואפילו לחוצה לגביי מחר. זה הולך להיות יום ארוך...

gaia20

New member
../images/Emo50.gifמחר!!!!

אני מקווה שהכל ילך בסדר, עדכני אותנו מה קורה איתך. מחזיקה לך אצבעות- יהיה בסדר!!!
גאיה.

1ט ל י

New member
אני אמשיך לעדכן../images/Emo45.gif

אם יהיה לי זמן מחר בכל אופן. אם לא, אז מחרתיים. אני ממש לא אוהבת את הפרוצדורות הצבאיות האלו.

1ט ל י

New member
ולתוצאות הועדה...

הייתי היום בוועדה רפואית. הייתי בר"מ 2 איכילוב ומשם נסעתי לחר"פ בצריפין, ושם ... (יש לציין לחיוב שמרגע הגשת הטפסים עד הכניסה לוועדה חיכיתי רק רבע שעה.) מה אמרו לי? כלום!!!.
פשוט כלום אחד גדול. ר"מ 2 בכלל לא שלחו להם מה שהיה צריך. הם נתנו לי את כל טפסי ה-103 שקיבלתי אי פעם אצלהם, כשמה שהם רצו היה מכתב מפורט מהראומוטולוג שמסביר איך הוא הגיע למסקנה שיש לי לופוס. אני עוד אשתגע מהצבא הזה. שכבר יחכו עד התור הבא שלי לראומוטולוג, זה רק עוד שבוע. ככה יהיו תוצאות סופיות, ולא יתנו לי פרופיל זמני, אלא פרופיל קבוע. לא נורא, אז העברתי עוד יום בפרוצדורה צבאית מטופשת. יש דברים גרועים יותר. טלי.

gaia20

New member
אוי... כמה שאני שונאת טפסים!!!!../images/Emo5.gif

זה כל כך מרגיז לבלות את כל היום בפרוצדורה צבאית ובסוף שולחים אותך הביתה בלי להגיד לך כלום!!! למה הם לא קבלו את המכתב מהראומטלוג ברגע שהחלטת לתבוע אותם? אני כבר בצו הראשון הבאתי את כל התיק שלי מהבית חולים... הם רק ראו את התיק ובלי בעיות חתמו לי על פרופיל 24 קבוע ומקובע!! לא היה צורך בעוד מכתבים, הסברים וכו... אז מה את הולכת לעשות עכשיו? נשאר לך רק לחכות עד לפעם הבאה של הועידה הזאת? גאיה.

שאנל

New member
וועדות ושכמותן...

לא ממש ברור לי מה תפקידה של הוועדה הצבאית הזו. אני מאוד מקווה שהיא לא קובעת מה הטיפול שאת צריכה עכשיו, אלא רק קובעת את הפרופיל. אם זה בכדי לקבוע את הטיפול עכשיו, אני ממליצה בחום רופא פרטי והתיעצות עם עו"ד. בכול מקרה לדעתי כדאי לך כבר בשלב זה להתייעץ עם עו"ד. רק בריאות

gaia20

New member
אני הבנתי שהוועדות האלו

הן בשביל לקבוע פרופיל. לא נראה לי שהם מתעסקים במתן טיפולים למחלות מהסוג הזה... טלי, בעקרון ברגע שתביאי להם את המכתב הזה, ותוכיחי שאת חולה הם מיד פוטרים אותך משירות צבאי (אלא אם כן תרצי לעשות שירות לאומי וגם זה לא בטוח שיאשרו לך). אני הבנתי שהצבא לא מתעסק עם חולות כרוניות מכל סוג שהוא. גאיה.

1ט ל י

New member
כן... ועדות.

דבר ראשון אני שמחה שיש פה עוד אנשים מלבדי. אולי אפשר לעבור אפילו לצ´אט. דבר שני, ועדות זה רק לקביעת פרופיל (תודה לאל). מה אני אעשה עכשיו? לא הרבה. אני יותר לחוצה מהפגישה שתהיה לי עם הראומוטולוג ביום ראשון הבא. פגישה שתודיע לי מה יהיה גורלי (מכמה בחינות). בינתיים קיבלתי הכרה מהצבא, ומשהב"ט ישלמו לי את הטיפול הרפואי בינתיים. אני אשמח לפירוט בקשר לעורך דין. מהראומוטולוג שלי אני מרוצה בינתיים. אני כל-כך מודאגת וכל-כך מפחדת.

gaia20

New member
טלי- אנחנו כאן בשבילך../images/Emo140.gif

(מותר לי לדבר בשם כולם, נכון?
) אל תלחצי את עצמך יותר מידי (למרות שזה קצת בלתי נמנע...) ותראי איך הכל מסתדר לטובה. אני לא מכירה עו"ד, אבל אני בטוחה שהבנות כן מכירות, הן יוכלו לייעץ לך יותר ממני.
שלך, גאיה.

ל3

New member
תביעה-זה מוכר לי

טלי אני נמצאת עכשיו בתהליכים משפטיים אז אם את רוצה לדבר..... הראומטולוג שמשחרר אותך הוא מהצבא? אני שואלת כי בי טיפל ראומטולוג שהיה בחר"פ שבצריפין

1ט ל י

New member
../images/Emo101.gif

הרופא שלי הוא רופא אזרחי של איכילוב. מי שמשחרר אותי, זה הרופא הכללי בר"מ 2.

שני 4

New member
טלי היי , אני מכירה עורכת דין שהיא

"חיה", ז"א עו"ד ממש טובה, בעלת שם , היא מתמחה בתביעות נגד משרד הביטחון. שמה בישראל הוא: טובה אדורם האמת היא שאין לי מושג מה הטלפון שלה (אני אף פעם לא לקחתי עו"ד, אבל תוכלי לברר זאת ב 144. האמת היא גם שלפי דעתיאת לא צריכה לקחת עו"ד ואלה הסיבות: 1. קודם כל זה עולה הון 2. לדעתי זו הסיבה הכי חשובה, תחכי ותראי מה משהב"ט נותן לך, תמיד יש אפשרות לתבוע אותו, אפילו בלי עו"ד. ( דוגמה- אני נכת צה"ל 55אחוזי נכות, ןבחיים לא נעזרתי בעו"ד. 3. דעתי האישית שיתנו לך אחוזים, רק תהיי סבלנית , בהתחלה הם נותנים רק זמניים,

1ט ל י

New member
שכחתי להוסיף...

יש לי תאריך לועדה נוספת. יום שני הקרוב, ה-22.4, וזה יהיה כבר אחרי התור לראומוטולוג, כך שאני לא אסתבך עם פרופיל זמני (מילואים וכו´). אם הבנתי נכון, אז התביעה מסתמכת גם על הועדה, אז בכלל...

gaia20

New member
בהצלחה בוועדה

אני מקווה שיהיו יותר תוצאות ולא כמו פעם שעברה עדכני אותנו, גאיה.

ל3

New member
זרים של הצלחה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

טלו´ש אני מחזיקה לך אצבעות ואחשוב עלייך כל הזמן בכל אופן מה שלא יהיה תמיד תזכרי- כל הקווה לטובה. בהצלחה ותרגישי טוב ואני כאן בשבילך

ל3

New member
טלי. .. בעיה עם ההודעות

טלי יש משהו שאני לא מבינה רשום לי בתיבת ההודעות הודעה ממך ואז שאני נכנסת מופיע לי הכרטיס שלך אם כל ההודעות האחרונות ששלחת למשתתפי הפורום

gaia20

New member
לחצת על השם של טלי

במקום זה- אם יש לך הודעה את צריכה ללחוץ על "יש לך מסר אחד", זה נמצא בצד שמאל למעלה. גאיה.

למעלה