טלכרטים

יסמין34

New member
טלכרטים

מישהו יודע האם קונים בתערוכת הטלכרטים השנתית של בזק גם טלכרטים משומשים או שהם לא שווים כלום? האוסף שלי (כ-100) כרטיסים מהארץ בלבד ועוד נספחים מחו"ל שלא מעניינים אותי במיוחד. כל הישראליים משומשים.

פורמלין

New member
ברגע שטלכרד יוצא מהדפסה, הוא שווה

משהו, ועם השנים השווי שלו הולך וגדל (תלוי כמובן במספר העותקים שהודפסו מלכתחילה, יש טלכרדים מלפני חודש ששווים המון ויש טלכרדים מלפני חמש שנים שלא שווים כלום). תלוי במצב הכרטיס, האם הוא מקומט או שרוט, האם יש לך סידרה שלמה או כרטיס בודד וכו... אל תמהרי לוותר על האוסף שלך, תתפלאי אבל יש אנשים שמחפשים דווקא את הכרטיסים הפשוטים ה"רגילים" (לדוגמא הכרטיסים הכחולים הראשונים שנחשבים היום מאוד נדירים).

Raph

New member
הייי! פורמלין בדיוק אותך חיפשתי!

הסתכלתי בארנק לפני מספר שבועות ופתאום גיליתי שהטלכרט הכחול הראשון, הזה שחלק מאחורה מסתתר לו שם. אני מניח שהוא שווה הרבה. למי אתה חושב אני אוכל למכור אותו? אם אתה תוכל לחזור אליי היום או מחר! [email protected] 054714048 תודה, רפאל

halemo

New member
יש הרבה אנשים שמוכרים משומשים

בתערוכות טלכרטים בארץ קיים דוכן של בזק שמוכר רק טלכרטים חדשים. אבל, מחוץ לתערוכה או במקומות המיעדים לכך קיים שוק אספניםפ מאוד מאוד ססגוני. כמויות אדירות של כרטיסים משומשים מישראל ומהעולם. המצב יוצר אפשרויות של קניית כרטיסים טובים במחירי הקרן. לאספני כרטיסים מומלץ להגיע לתערוכות האלו אם הם מחפשים כרטיסים משומשים בזול. זו חוויה לא רגילה לאספנים.

Raph

New member
ביררתי את המחיר

המחיר של הטלכרט הוא 40 ש"ח. חדש-100 ש"ח אז אם אתה מכיר מישהו שיהיה מעוניין לקנות...

למעלה