לולה לוליטה
New member
טלללל-../images/Emo140.gif
ולכולם - שלום
נעלמתי קצת מהפורומים השונים-הייתי מממממממממש עסוקה (אני לא אוהבת להיות עסוקה
) אבל עכשיו אני חוזרת למחשב שלי ואליכם חבר'ה... מה קורה? מישהו כאן הולך לזירה במוצ"ש? אני הייתי קבועה שם ועכשיו אני לא יכולה להגיע לשם יותר (אין לי איך) ואני חולהההההההה
מגעגועים... מממ... טוב, נו, אתם יודעים שאני עובדת באמיגוס לוקוס וקורים לנו מלא דברים חדשים שם אז אני רושמת לכם אותם כאן (שלא תגידו שלא ידעתם) וזו לא פרסומת (טוף, אולי זו קצת פירסומת
-אבל זה לא מזיק לאפחד, מי שלא רוצה לקרוא שלא יקרא, ת'כלס-כדאי לכם לשמוע את זה...)
יש לנו ביום שלישי ה-4 למרץ מסיבת טרום קונגרס בשיתוף פעולה שלנו עם צוות הפוקוס (בקאמל קומדי קלאב), יהיה שם כרגיל-לימוד שורות, לימוד אל איי בכל הרמות ומסיבת סלסה, אבל בנוסף יהיו הופעות, תקליטן אורח, בר אקטיבי וכו'... קיצר-יהיה ממש כיף, ואם זה לא מספיק, אז הנה החלק הבאמת חשוב- לרוני "סלסהפריק" יהיה שם יומולדת!!!!
אם אתם סטודנטים במכללה בגוש דן סביר להניח שתראו אותנו אצלכם בקרוב אם לא ראיתם אותנו כבר (לעוד פרטים תבדקו את האתר שלנו, אני פשוט לא בטוחה שיש כאן סטודנטים אז אין טעם להרחיב)
אוטוטו נפתח ליין הסלסה באניגמה (מסיבת ההשקה נדחתה) וגם ייפתח ב-8 למרץ ליין של סלסה רומנטית במועדון השוס בצומת ביל"ו (לכל הראשל"צניקים, רחובותניקים וכו'...) ואנחנו נהיה שם עם הרבה כיף (לימוד ומסיבה וכו'...) ו... טוב, די-נמס לי לרשום ולכם בטח נמאס לקרוא! לעוד פרטים לכו לדף הבית שלנו, הכל כתוב שם בעמוד הראשי-enjoy ובואו למומולדת של רונצ'י!!!!
ולכולם - שלום