טלמיר אלקטרוניקה בע"מ ברחוב העצמאות בחיפה

מיקי168

New member
טלמיר אלקטרוניקה בע"מ ברחוב העצמאות בחיפה

שלום רב, רציתי לומר כמה מילים על חנות נפלאה שגיליתי ושיש להם ה-כ-ל!!!!! כל מה שנזדקקתי לו בתחום, נמצא שם, ומעל הכל זכיתי ליחס מקצועי ואדיב מאנשי המכירות שם. מומלץ חברים! אופס... הם נמצאים ברחוב העצמאות קצת אחרי קונדיטורית שני וקצת לפני בנק מרכנתיל תמסרו ד"ש

מה הם מוכרים שם בטלמיר ?

רציתי לדעת בבקשה בחנות הזאת טלמיר אלקטרוניקה אם יש למשל קיטים לבניה עצמית ? ומה בכללי הם מוכרים שם ?

מיקי168

New member
מה לא...

נכנסתי לשם כבדר אגב , בדרך לרכבת, שמעתי מחברים שלי על המקום הזה... קומה שלמה , עם תצוגה מדהימה, של ... כבלים, קונקטורים, כימיקלים לאלקטרוניקה, תרסיסים, ציוד מדידה, כלי עבודה, מה לא... פשוט מומלץ! ! חיפשתי איזה רכיב , ולא מצאתי בשום מקום, הזמינו לי אותו במיוחד מחו"ל, ותוך שלושה ימים אקבל אותו, הם אפילו לא גבו דמי משלוח מיוחדים על זה. נכנסתי לאתר שלהם, וכמובן... שהוא אצלי עכשיו בפייבוריט. תנסו. עליי

zukik

New member
ואם מדברים על חנויות אלקטרוניקה בחיפה ...

יש את מ.ה.ד.ר או מה שקראו לזה פעם הדר אלקטרוניקה יושבים היום בצקפוסט ולא רחוק מטלמיר את ליאון אלקטרוניקה ..... ולמי ששאל על קיטים יש ברח החלוץ חנות שנקראת או פי אלקטרוניקה פעם היו להם קיטים ......

מיקי168

New member
גם להם...

נכון, יש את החנויות האלה, אני התרשמתי מאוד מהיחס האישי והאדיב שקיבלתי. כל המקום, מעוצב במיוחד לאוהבי התחום... לגבי קיטים, אני לא יודע, אבל אני משוכנע שיש להם, או מקסימום, את כל החלקים שצריך.

mot264

New member
חנות לדברי אלקטרוניקה בחיפה

במצורף, בחנות זו יש הרבה דברי אלקטרוניקה. בין היתר שליטה ובקרה בתדרים חוקיים בארץ. ללא הוצעת רשיון מומלץ מאד!!

mot264

New member
אמת ויציב

בכתובת ברחוב החלוץ נמנעתי להגיע . כעת המיקום פנטסטי מול הקניון. חניה ללא בעיות וחינם.

למעלה