טלמרקטינג

harel11

New member
טלמרקטינג

מבקש את עזרתכם לנוסח פניה ללקוח דרך דיילת טלמרקטינג. באם יש בידכם נוסך שכזה ,,,אני מודה מראש.

לא ציינת טלמרקטינג לאיזה מוצר/שרות

האם טלמרקטינג או טלמיטינג(שמטרתו קביעת פגישה בלבד). כללית, תסריט שיחת טלמיטינג יש בו 5 שלבים 1.הצגה אישית- בשם. 2.פניה ללקוח - לוודא שמדברים עם האדם הנכון, מקבל החלטה.(לסיים בשאלה). 3.הצגת החברה - תחום עיסוק. 4. יצירת סקרנות - לציין סיבת הפנייה/ התקשרות. 5. סגירת עיסקה - תאום הפגישה. לחזור על מועד הפגישה ולחזק: אני בטוח שתפיק תועלת מהפגישה... לשלוט על השיחה באמצעות שאלות סגורות. שאלות מכוונות. יצירת גירוי/סקרנות. דוגמא של תסריט שיחת מכירה: בהתלהבות, בחיוך, לעורר סקרנות, ולהזכיר שם הלקוח מספר פעמים בשיחה. שלום מש, מדבר הראל מחברת...... שפיתחה שיטה מדהימה שמגדילה בצורה דרמטית את ... אנו עתה במבצע מדהים...והנציג שלנו יהיה אצלך מחר בבוקר בשעה... או מחרתיים אחה"צ בשעה...? הלקוח: לא חושב שצריך... תשובה: זאת בדיוק הסיבה שהנציג שלנו יהיה אצלך ויראה לך את התועלת... מחר בשעה... או מחרתיים בשעה... או התשובה: אי מבין שאתה רוצה הסבר איך אתה מפיק תועלת מהמוצר שלנו... מצוין, הנציג שלנו יהיה אצלך מחר ב... או מחרתיים ב... ממליץ לראות מאמרים במכירות , טלמרקטינג באתרים למטה

כל מה שתרצי על תסריטי שיחה

כל מה שתירצי על תסריטי שיחה אפשר לתת לך אם תבקשי באתר www.Salesman.co.il אני אשלח לך

winderon

New member
נוסח דיבור ישיר

שלום לך מהשאתה צריך זה נוסח של דיבור ישיר אם אתה עדיין צריך פנה אלי לי מייל [email protected]

למעלה