טלנובלה בע"מ - זה פשוט נ-ו-ר-א!

the new me1

New member
טלנובלה בע"מ - זה פשוט נ-ו-ר-א!

מצטער אני פשוט חייב להתפרץ עם ההודעה הזאת לאיזה פורום.. בתור אחד שראה את כל הטלנובלות הישראליות החל מ"לגעת באושר" האגדי, אני חייב להגיד שטלנובלה בע"מ זה פשוט אחת הסדרות הגרועות ביותר שהנחיתה המדינה!!!! העלילה עלובה ומביכה..התסריט והדמויות קיטשיות..זה פשוט נורא! זה הקללה הכי נוראה שקרתה לערוץ 3..צריך להפסיק את התוכנית הזאתי. ובכלל..איך אפשר לקרוא לזה טלנובלה?????? זה סדרה קומית דבילית אבל לא יותר מזה..זה פשוט בדיחה על כל הטלנובלות..מתי יחזירו דברים איכותיים כמו "משחק החיים" ו"לגעת באושר"..??? עצוב ומבואס..

axnholic

New member
תגובה אישית שלי

אני אישית מתרחק מכל טלנובלה. לכל טלנובלה יש לפחות 120 פרקים, שתמיד חצי מהם מיותרים. בכל הפרקים יש עלילה מוקצנת ושטותית [איך הבן של המזכירה של הבוס, שנוצר מגילוי עריות במשפחתו, התאהב באמו של הבוס, שהיא גם סבתו וגם אחות של המזכירה]. אף פעם לא ראיתי "טלנובלה בע"מ", אז איני יודע מה כל כך נ-ו-ר-א [אבל אני יכול לדמיין]. ברור לי שהדרך שלי לראות את הטלנובלות שונה מדרכו של בן אדם אחר. אני אוהב סדרות ריאלטי רבות, ויכול להיות שאנשים אחרים חושבים, שסדרות אלו הן מיותרות/משעממות/כואבות לצפייה... לכל אחד יש דעה משלו וזכותו להציגה בפורום, אז בלי תגובות מיותרות.

the new me1

New member
למה טלנובלה בע"מ גרוע?

זה פשוט תת רמה..גם המשחק של הדמויות וגם העלילה השיטחית..זה פשוט לילדות בנות 12. זה לא משהו שכולם יכולים להכנס אליו..העלילה פשוט שטותית..לגעת באושר למשל התייחס לקונפליקטים בין משפחות עשירות ומשפחות עוני..ואיך אהבה בלתי אפשרית יכולה להתרחש..משהו כזה היה גם עם משחק החיים..משהו קצת יותר בוגר מטלנובלה בע"מ שזה פשוט גן ילדים.. נ.ב כל סצנה בטלנובלה בע"מ עוברת רק תייק אחד..אולי בגלל זה הסדרה גם לא נראית אמיתית.

axnholic

New member
רק אחד?!

זה באמת חיסרון מאוד גדול. אני לא רוצה להפוך את השירשור ל"למה טלנובלה בע"מ גרועה", בגלל שאין פה מישהו שיכול להגן על הטלנובלה. לשפוט סידרה למשפט בלי ייצוג מתאים של 2 צדדים, לא יהיה משפט. נוכל להסכים שחסרונות רבים יש לסידרה, אך מה עם היתרונות? הסידרה פופולרית, הייתכן שמאות או אלפי אנשים טועים?

the new me1

New member
רק העמדתי דעה אישית

על הסדרה, לא יותר. והכעס האמיתי שלי הוא הירידה ברמה מאז הטלנובלות הקודמות.. אני לא אבוא ואתחיל להגיד שכל מי שרואה את הסדרה הוא ילד קטן בן 7 כי אני יודע שזה לא נכון..הסדרה באמת פופולרית (למרות שהרייטינג לא מגיע לחצי של 'משחק החיים' זאת עובדה) אני מציע לך שתקח לך איזה שעה לראות פרק מהסדרה כדי להווכח בעצמך.

axnholic

New member
אני אשתדל

לראות את אחד מפרקי השבוע, ולתת ביקורת קצרה [אז תמשיך להיכנס לכאן
]

SoldieRonit

New member
לצערי הרב אני מסכימה

את "לגעת באושר" התחלתי לראות מפרק שמונים-והתמכרתי את "לחיי האהבה" התחלתי לראות מפרק שלושים-והתמכרתי את "משחק החיים" התחלתי לראות מפרק שמונה עשרה-והתכרתי את "טלנובלה" התחלתי לראות מהפרק הראשון-והתאכזבתי עד שכל כך שמחתי שאני רואה סדרה מהפרק הראשון
וגם חשבתי לעצמי שזה יהיה מרתק לראות טלנובלה בתוך טלנובלה-מאחורי הפרק ..
במילה אחת "אכזבבבבה"

the new me1

New member
אני אמשיך להכנס בכייף ובלי קשר

ונכון מה שאמרה SoldieRonit..פשוט מאכזב!

DreaM viSion

New member
תראה

ראשית,כי אני שונאת טלבנובלות...אבל בוא נגיד שהקודמות לט.בע"מ היו פשוט הרבה יותר דביקות ומטומטמות. בקשר לט.בע"מ..אני חשבתי בדיוק כמוך,באמת... עד שראיתי פרק אחד-שניים,ופשוט השתעשעתי מהרעיון של לעשות טלנובלה בתוך טלנובלה. נכון,המצבים די צפויים המשחק לא משהו. אבל יש בה משהו שכן מושך יותר צופים. אני אישית רואה את זה מידי פעם כי אני אוהבת לראות שם שחקנים מסויימים,כולל המשחק הגרוע והמצבים המוזרים-זה פשוט מצחיק,אבל הכי ובעיקר בגלל ההומור ההזוי של כל האנדרלמוסיה הזאת.

the new me1

New member
שוב פעם - לשפוט סדרה לפי טעם אישי?!

או יותר נכון לשפוט כמה סדרות לפי טעם אישי? זה טעות..אני לא אקרא לך ילדותית כי יש הרבה שלא מבינים שהטעם האישי שלהם זה לא הטעם האישי הנכלל ודעה של אדם היא כלום לאומת דעה של מליון בני אדם אבל שטויות..לא נתייחס, ושלא תביני אותי לא נכון! גם אני חושב שטלנובלה בע"מ היא שערוריה..אבל יש המון אנשים שחושבים אחרת כמו למשל שאמרת שאת אנטי לגבי כל טלנובלה אפשרית, האם הקדשת זמן ל'לגעת באושר' ו'משחק החיים' שלא הראו שום חולשה של טימטום חוץ מהמציאות הבלתי אפשרית? אולי בגלל שאת פשוט שונאת טלנובלות אז לא אכפת לך מאיך שטלנובלה בע"מ מוצגת אבל אני בתור אחד שאוהב כמה טלנובלות ישראליות נחרד מהתת רמה של 'טלנובלה בע"מ', אבל אני בטוח שאחרים חושבים אחרת..אז בואו נכבד את את השני.

colilon

New member
ללא נושא

לדעתי הבעיה העיקרית היא המשחק הזוועתי שיש שמה.. פשוט מביך לראות את חוסר היכולת העצום של שחקנים לשחק... אני יושב מול זה כולי צמרמורות מהעובדה שרבע גברי ישראל יושבים ומזילים ריר שיעל בר זוהר הולכת לעשות משו (דרך אגב היא אחת השחקניות היותר גרועות שם)....

למעלה