טלנובלה בע"מ עוד מעט יורדת מה-VOD!! עוד שבוע בערך..
ע עידן לאב יבז New member 2/6/06 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסצנות מומלצות של יעל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פה תשימו תמונות או תכבתבו קטעים שאהבתם עם יעל בטלנובלה שנראה לפניש זה נגמר...למרות שיש לי הכל בקלטות!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסצנות מומלצות של יעל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פה תשימו תמונות או תכבתבו קטעים שאהבתם עם יעל בטלנובלה שנראה לפניש זה נגמר...למרות שיש לי הכל בקלטות!
ע עינבי ארנבי 1 New member 5/6/06 #11 ../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif ווואאיי תוודדעעע אוווףףף למה היא היתה חייבת למוותתת
נ נושקה היחידה New member 5/6/06 #13 כי היא הייתה "הרעה" אז כדי שהיא תצא טובה בסוף היא הגנה על עפריקו..!!
ע עינבי ארנבי 1 New member 5/6/06 #14 היא לא היתה רעה../images/Emo46.gif../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif
נ נושקה היחידה New member 6/6/06 #15 סורייייייייייייייי אז למה היא מתה?? חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו חמסה חמסה
ע עינבי ארנבי 1 New member 9/6/06 #16 ח כאילו היא היתה קצת רעה../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif בשבילי יעלי אפעם לא רעעעההה
נ נושקה היחידה New member 5/6/06 #12 מהההה?????????????? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףף יאללה אני מתחילה חרישה על טלנובלה בעמ...
מהההה?????????????? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףף יאללה אני מתחילה חרישה על טלנובלה בעמ...