טלנובלה חדשה מחליפה את רק אלוהים סולח

טלנובלה חדשה מחליפה את רק אלוהים סולח

מדובר בטלנובלה מטלמונדו ב2017 sangre de mi tiera. הראשי מוכר מתחת שמיים אדומים, קרולינה גומז אהובתי גם שם וסנטיאגו ריימונדו

elall

Member
מנהל
התגעגעו לטלמונדו? נחמד, היא גם קצרה, 60 פרקים בערך.

ואני אולי אציץ בה (מיגל דה מיגל
)

faery18

New member
וואי חיכיתי לה איזה כיף שהם הביאו אותה!!

עכשיו יהיו לי 2 כפריות לטיניות
הפתיעו ממש איזה לא צפוי

רק מקווה עכשיו שלא תגיע ברזילאית שאני רוצה אחרת תהיה בעיה

אבל אין מצב שאני מוותרת עלייה, עכשיו אפשר לזרוק גם מילה טובה לויוה

איך כולם בתגובות שואלים מה זה? אין מוכרים

והרוב ממשיכים עם הבקשות לטורקיות כאלו שמשדרים טורקיות בויוה הרגיל. אני אשכרה לא מבינה מה? יש להם כל כך עודף זמן לראות ויוה? איזה חסרי חיים הם, אין להם מה לעשות? ומבקשים סדרות שרק משודרות בטורקיה וחסרי סבלנות לגבי עונות. וגם על באהבה אין חוקים עונה שנייה מבלי לבדוק אם היא בכלל משודרת במקסיקו.

faery18

New member
כי ויוה לא ציינו את שם הז'אנר אז מי שלא מכיר לא מבין

מבחינת שחקנים אני מכירה את למבדה גרסיה וגבריאל רוסי,
את היתר אשמח להכיר
וכן ראיתי איזה חצופים! עד שיש פוסט לטיני הם קופצים
עם הטורקיות שלהם שיחזרו לפוסטים עם החידות של הכרטיסים
חיים בסרט
שהטורקיות יגלשו גם לויוה הרגיל
באמת עיניים גדולות.

אחת עיצבנה אותי שכתבה עדיף שידרו טורקית

הם באמת רוצים שהכל יהיה רק טורקיות ומישהי כתבה שצריך להעיף את הספרדיות משם לדעתה. ועוד מפנטזים לי על להפגש עם כוכבי טורקיה ושוכחים שהם מוסלמים והם לא בדיוק חברים הטובים של ישראל בלשון מעטה במיוחד שהמנהיג שלהם שם לא מבזבז אף הזדמנות להכפיש את ישראל ולדבר עלינו רעות וגם הבנתי שכוכבי פטמגול נגד יהודים ואחד מהם אפילו מצביע ארדואן. יש הבדל לראות את הסדרות שלהם לבין האובססיה שלהם לשחקנים האלה מטורקיה ואתרי חדשות ובידור מז**נת את השכל עליהם. אמנם כוכבת פטמגול ואהבה אסורה שחקנית נהדרת אבל כנראה אנטישמית לאחר שלא רצתה לדרוך בישראל והגיע מירדן לרמאללה בתצוגת אופנה שלהם. אני יודעת שרק ג'נסו דרה כוכבת אמא אין לה פחד ובעיה איתנו והייתה פה בארץ בלי רעש וצלצולים. איתה אשמח להפגש.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם מוראט מהכלה מאיסטנבול קפץ לביקור בבית אח הגדול

כנראה בגלל שנדלק על נטלי דדון.

faery18

New member
ויוה פתחו לאותו קהל את התיאבון אחרי שהקדישו לזה ערוץ שלם

אז הם חושבים שהם יקבלו טורקית חדשה בכל הזדמנות אפשרית. ברור שהם חיים בסרט טורקי ולכתוב לא עולה להם כסף חח.. זה ידוע שכיום האומה הטורקית מאוד עויינת את ישראל שלא לדבר על הנשיא שלהם כמו שציינת. ואם לא היו מפתים אותם עם מליון דולר(כן כן לא פחות)הם לא היו דורכים פה. בטורקיה צוחקים עלינו שאנחנו זורקים את הכסף שלנו רק כדי לראות את "השחקנים הטורקים שאנחנו לא יכולים בלעדיהם" כמו בכתבה שכבר שמתי פה
האמת פאדיחות חח.. שמישהו יספר להם שישראל היא כור היתוך ומורכבת מקהילות שונות. וזה עוד מבלי להזכיר את הערבים הישראלים שמתים על הדברים האילה. בקיצור ויוה הרימו להם "קצת" יותר מידי

elall

Member
מנהל
ראיתי את הכתבה מתוך סקרנות וקבלתי רושם אחר לגמרי

איפה הבנת שהם לועגים לישראלים? ממש לא פאדיחות. עיקר הדיון היה בכלל על כך שהשחקן הזה היה זמר פעם ועזב את הקריירת השירה והפסיק להופיע, ומיליון דולר זה מה ששיכנע אותו לחזור לבמה לשיר בתל אביב, לא זה שהכסף שיכנע אותו לבוא לישראל. הן ממש מתמוגגות מהשירים שלו, ומדברות מתוך איזשהי קנאה שאולי אם טורקים היו יכולים לשלם לו כזה סכום, הוא היה חוזר להופיע גם בטורקיה.
"ישראל מביאה תקווה בטורקיה, זאת אומרת אם טורקיה תתן לו מחדש הצעה גבוהה, הוא יצא להופעות." אבל הן גם אומרות שהקהל הוא זה שישלם את המחיר הזה, כי הכרטיסים בטח יהיו יקרים בטירוף. הם מבינים שם טוב מאוד שמיליון דולר לישראלים זה כסף קטן, וזה ממש לא לעג, הישראלים יכולים להרשות את זה לעצמם, הטורכים לא.
ובאופן כללי הם מדברים על ההצלחה של הכלה מאיסטמבול בישראל, מתלהבים מהצלחה של השחקנים ומפרגנים על זה שהולך להם טוב והם מרוויחים מזה. הם גם הביאו דוגמא גם שחקן אחר שקיבל על איזשהו אירוע בכווית הרבה כסף. זה סה"כ פרגון לשחקנים על הצלחתם. כאילו שאנחנו לא עושים את אותו הדבר? כל ישראלי שמצליח בחו"ל, כל פרס, כל סרט או סדרה, אנחנו מתלהבים מזה. לא מצאתי שום רמז ללעג , זה פרגון עצמי "ואוו תראו כמה זה מצליח שם, כמה כסף משלמים להם, זה כי הסדרה שלנו היא כלל כךךך מעולה וכלל כך מצליחה", בסדר, נו, לבריאות שיהיה להם. זה דווקא נראה מצחיק בעיניי איך הם לוקחים אותנו ברצינות ומתלהבים מהצלחה בישראל, מי ישמע אנחנו איזה ארה"ב, כולה מדינה פיצית, אפילו לא אירופה
"תראי את ישראל! איזה יופי!" (ציטוט אמיתי מתוך הכתבה הזאת).

faery18

New member
אני מתכוונת בעיקר לשדרן ששומעים ברקע אחרי הבנות

שבא לזרוק עליו נעל
בהחלט שומעים טון מלגלג בכמה וכמה משפטים שלו שם, על הכסף שאנחנו משלמים להם על העובדה ש"השחקן הפר את הכללים שלו בשביל מליון דולר" זה שכתוב בסוגריים שהכוונה זה לשירה זה פרשנות אישית של מתרגם הכתבה. קראתי כמה טוקבקים שטוענים שהשחקן לא בדיוק מאוהבי ישראל(כמו רוב הטורקים). ובקשר לסכום המוגזם לגמרי שהוא מקבל פה, אחת השדרניות אומרת באיזה שלב שהיא מקווה שזה באמת מליון דולר ולא פחות(כמה כיף לשנורר את הישראלים)ובאותה נשימה היא אומרת שאצליהם לא כדאי להם שזה יהיה כל כך יקר
בקיצור לא מצאתי שום דבר טוב בכתבה ואם הייתי מוצאת זה היה די מפתיע אותי.

evglev1

Well-known member
מנהל
וגם חלק ציינו שאמנם אישה העונה השנייה

משודרת בטורקיה אך עדיין לא למכירה וסביר להניח שזה נכון ומאשימים את ויוה שרוכשים חצאי סדרות. אני מניח שבכל מקרה הפייסבוק יהיה מוצף תלונות גם אם יביאו טורקית שמבקשים כל הזמן.

evglev1

Well-known member
מנהל
טוב עם אדמה פראית אין לך הגבלת זמן

כי זה ממילא באינטרנט ואני מניח שאו הברזילאית או טלמונדו תהיה ב-VOD.

faery18

New member
נכון אבל עדיין אין לי זמן ליותר משתי טלנובלות יומיות

אז אדמה פראית אכן חזרתי להשלים בקצב שלי דרך הנט, הקוריאנית והברזילאית לקראת סיום. שתי לטיניות לזמן הקרוב מספיק לי בהחלט חח אני רק צריכה לסגור את הפער עם השוד הגדול אני עדיין בפיגור של עשרים פרקים אבל לפחות לא הגדלתי את הפער
השוד הגדול כזאת מושלמת
מהברזילאיות המודרניות היא הכי אהובה אצלי יחד עם שדרות ברזיל

evglev1

Well-known member
מנהל
מסכים לגבי השוד הגדול מבין הברזילאיות הטובות ביותר

אני בפיגור של 12 פרקים. כמובן בשבילי הברזילאית הטובה ביותר זה הלוחמת, אבל השוד הגדול בהחלט ברמה גבוהה מאוד.

חשבתי שאם האחד תחליף את בובה פראית כפי שמקורות ברזילאים פרסמו חשבתי שאולי תיתני לה צ'אנס, אבל נראה שלא יהיה לך זמן בשבילה ובכל מקרה לא תרצי לראות סדרה על מוסלמים גם מדובר במרוקאים.

faery18

New member
דווקא חשבתי לתת צ'אנס לאחד

אבל בזמן הקרוב אכן לא יהיה לי ממש זמן אלייה,
בכל אופן חלילה אין לי כל בעיה עם מרוקו חח זה שטורקיה של היום
נחשבת למדינת אוייב לא אומר שכל המדינות המוסלמיות של היום הן אויב,
כמו גם סעודיה למשל שגם התמתנה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מעניין אם לטינית חדשה במשבצת חוזרת תעלה לצופים

בשידור חוזר קוריאני נוסף במקום הרי את מוכרת לי.

faery18

New member
אגב אני חושבת כמוך אין מצב שישדרו אותה ב-23:20

כמו שאמרת בטח היא תשודר בשמונה במקום בובה פראית שאוטוטו מסתיימת. ככה שרצועת השידור הנוסטלגית תעבור למשבצת המאוחרת שבאמת יותר מתאימה לה. אני מהמרת שזה מה שיהיה

למעלה