טלנובלה טורקית חדשה בויוה + בשם אחיות. אפשר לקבל מידע על עלילת הסדרה והשחקנים בה? תודה.
9 91211 New member 22/7/21 #1 טלנובלה טורקית חדשה בויוה + בשם אחיות. אפשר לקבל מידע על עלילת הסדרה והשחקנים בה? תודה.
E evglev1 Well-known member מנהל 30/7/21 #2 נכתב ע"י 91211: טלנובלה טורקית חדשה בויוה + בשם אחיות. אפשר לקבל מידע על עלילת הסדרה והשחקנים בה? תודה. לחץ כדי להרחיב... אחיות לצפייה ישירה ובחינם - וואלה viva 'אחיות' היא דרמה מרגשת ונוגעת ללב בכיכובם של נור פטהאולו ('הסולטן'), אייצ'ה בינגול ופורקאן אנדיץ' (תמיד איתך'). viva.walla.co.il
נכתב ע"י 91211: טלנובלה טורקית חדשה בויוה + בשם אחיות. אפשר לקבל מידע על עלילת הסדרה והשחקנים בה? תודה. לחץ כדי להרחיב... אחיות לצפייה ישירה ובחינם - וואלה viva 'אחיות' היא דרמה מרגשת ונוגעת ללב בכיכובם של נור פטהאולו ('הסולטן'), אייצ'ה בינגול ופורקאן אנדיץ' (תמיד איתך'). viva.walla.co.il
9 91211 New member 2/8/21 #3 באמת ויוה, אתם אמיתיים? ביקשתי מידע על עלילת הסדרה והשחקנים, ואיזו תשובה כתבתם לי?, נו, באמת אתם יכולים להיות יותר ספציפיים ויצירתיים?
באמת ויוה, אתם אמיתיים? ביקשתי מידע על עלילת הסדרה והשחקנים, ואיזו תשובה כתבתם לי?, נו, באמת אתם יכולים להיות יותר ספציפיים ויצירתיים?
E evglev1 Well-known member מנהל 2/8/21 #4 נכתב ע"י 91211: באמת ויוה, אתם אמיתיים? ביקשתי מידע על עלילת הסדרה והשחקנים, ואיזו תשובה כתבתם לי?, נו, באמת אתם יכולים להיות יותר ספציפיים ויצירתיים? לחץ כדי להרחיב... עלילת הסדרה כתובה. ואני לא נציג של ויוה.
נכתב ע"י 91211: באמת ויוה, אתם אמיתיים? ביקשתי מידע על עלילת הסדרה והשחקנים, ואיזו תשובה כתבתם לי?, נו, באמת אתם יכולים להיות יותר ספציפיים ויצירתיים? לחץ כדי להרחיב... עלילת הסדרה כתובה. ואני לא נציג של ויוה.
E evglev1 Well-known member מנהל 30/1/23 #7 נכתב ע"י 91211: אלו טלנובלות חדשות יעלו בקרוב בערוצי ויוה ו- ויוה+? לחץ כדי להרחיב... צרות גדולות בויוה פלוס ושידור חוזר של לתת חיים בויוה.
נכתב ע"י 91211: אלו טלנובלות חדשות יעלו בקרוב בערוצי ויוה ו- ויוה+? לחץ כדי להרחיב... צרות גדולות בויוה פלוס ושידור חוזר של לתת חיים בויוה.