טלנובלה, משפחה ופורים

טלנובלה, משפחה ופורים ../images/Emo149.gif

די ג'יי הנרי והזמרת ניקה, שאחראים בין היתר לשיר הפתיחה של הסדרה "טלנובלה בע"מ", עונים לשאלות הגולשים של תפוז אנשים. שאלות להנרי וניקה אפשר לשלוח עד היום בשעה 13:00 בפורום טלנובלה בעמ
בשעה 19:00 פורום ווינר וטוטו מארח את שאול שניידר, מנכ"ל מועצת ההימורים, שיענה לשאלותיכם live בבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
עו"ד רוזנבלום, יו"ר ארגון "משפחה חדשה" תענה לשאלות הגולשים בנושאי פרוצדורת משרד הפנים, נישואים אזרחיים וזכויות תושב חוץ בארץ בפורום זוגות מעורבים הערב בשעה 21:00 אפשר להעלות שאלות כבר עכשיו
בואו להצביע בפורום תיכוניסטים בתחרות התחפושת המקורית:

Testicles

New member
סתם לשתף

אמנם זה פורום קיציס ופרידמן, אבל אני שם תגובה שכתבתי לכתבה בוואלה. שם: קורא נושא: דגנית, לא דחוףףף, אבל אני באמת רוצה שתכנסי לקרוא "...שיהיו אמיצים כנערה דבה בחולצת בטן..." ----------------------------------------------------------------- "לבטח קיימת איזו דבה בתחפושת רוזאן באחת מפינות החדר [...] אם היא דוחה אתכם [...] לגרום לה להבין שהיא אומרת לא בעיקר כי היא בטוחה שעובדים עליה [...] או שלנצח יהיה זה הלילה שבו הועפתם על ידי מכוערת." ----------------------------------------------------------------- דגנית היקרה, אם יש דבר שמיוחד בפורים הוא ההנאה. המהות של פורים היא שכל אחד רשאי להתחפש, לבטא את עצמו ולהשתטות כאוות נפשו (כל עוד הוא לא פוגע באחרים, כמובן), וזה תקף לגבי כל גווני החברה. מטרת החג היא לא לשאוף להיראות כוסון/כוסית כמו אל ואלה יוונים או כמו בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי, לצורך העניין. הלבוש החשוף נתון לביקורת לעיתים קרובות, אבל הוא זכות. מי את שתגידי שזה מגעיל ש"דבות", בשפתך, מתלבשות חשוף?! את מתייחסת למראה כערך עליון, ומשפילה אנשים שלא עומדים בסנדרטים החיצוניים שקבעת לעצמך. לפי מה שכתבת, "מכוערים" הם מחוץ למשחק, אם המשחק הוא עולם החיזורים, הלבוש החשוף או חוף הים (שעליו כתבת בעבר). את רואה? אני עוקב. את לא מייחסת לפנימיות, לאופי או לאישיות כל חשיבות. אז תני לי לחדש לך משהו - התכונות האלה מאוד חשובות, ויותר מזה, הן מה שעושה את האדם. את מתנהגת כאילו כל הנוער שטחי, לוקח סמים, וחושב שמה שחשוב זה למצוא זיון עם בחורה שווה ולהיות מגניב. יש מספיק שנאה בחברה גם ככה, ודעות כמו שלך מלבות את האש. עד כמה שאני הולך להישמע כמו סיום של פרק של "צער גידול בנות", אני חייב לקחת את הסיכון ולהגיד- כולנו בני-אדם, וצריך להסתכל פנימה, ללב, ולא להתעסק בחיצוניות. אם לא נייחס חשיבות לחומר, גזע, מין, מעמד או מראה לפני שנייחס חשיבות לאדם עצמו, זה יהיה עולם טוב יותר. את מבינה, סטפני? זאת אומרת... דגנית.

kfm

New member
מעין,

אני מסכימה איתך בכל מילה ואני חושבת שגם רוב (אם לא כל) האנשים פה יסכימו איתך, ככה שאין לי יותר מדי מה להוסיף.. זה ברור שאתה צודק וחבל שיש אנשים שלא מבינים את המשמעות האמיתית של החג או של החיים בכלל (אווץ' מתפלסף), אבל עד כמה שאותם אנשים כן משפיעים על הסביבה בדעות האלה שלהם- בסופו של דבר זאת בעיה שלהם. כי הם אלה שישבו ממורמרים כל החיים ויבקרו אחרים במקום להנות/לחיות.

kfm

New member
***הכוונה להנות אם זה מהחג ולחיות א

ם זה מהחיים..

mati88

New member
מעין..

(אגב, כמעט כתבתי עם שני י', ואז תיקנתי את עצמי!!) אתה צודק כמובן, אבל אני חייבת להגיד לך את האמת- חבל על העצבים. שתחשוב מה שבא לה, ואם היא רוצה להיות מטומטמת, היא גם יכולה להתנהג ככה... חבל על הזמן שהשקעת.. מקווה שנהנת בפורים

Testicles

New member
לא, חבל על הזמן שהיא השקיעה כי

לא יודע... בכל אופן, כמוך, לא התחפשתי. הרי השיר הולך: חג פורים, חג פורים, חג גדול לילדים אני לא יודע אם לך כבר מותר לא להתחפש. עד איזה גיל זה ילדים?

Yuvalenko

New member
אני שמעתי את זה! (שזה די מפתיע...

בהתחשב בגילי..) (מי זו גילי?!)

למעלה