טלנובלה.

GrEeNwOmAn

New member
טלנובלה.../images/Emo175.gif../images/Emo23.gif

אוקיי, כל יום נכתוב פרק לטלנובלה שנבנה. הטלנובלה חייבת להיות על סוסים. רק על סוסים ורוכבים! יאללללה בואו נתחיל. שם: שיר פתיחה: יאללללה תתחילו, תעשו פרקים דרמטיים ומותחים, סיפורי אהבה ותככים. יאאאאאלללללללה מתחילים -------------------------------------------- אגב קבלו ת'קובץ החמוד והקורע שמצאתי באינטרנט...

niko girl

New member
אני מתחילה!../images/Emo41.gif

זה היה יום שטוף שמש הציפורים צייצו מסביב ורונה הוציאה את סוסתה מרינה לוק פיין. במקביל בא אורי לחווה והוציא את סוסו golden river. הם שהוו באותה חווה זה ליד זה. אך רונה ואורי אף פעם לא נפגשו. זה היה די מוזר בעיני הסוסים. אבל אז הם הבינו שכל פעם שמרינה לוק פיין יוצאת golden river נשאר בתא. ואז הם גם הבינו להמ בעליהם לא נפגשו מעולם. רונה הוציאה את סוסתה למגרש ושיחררה אותה. היא ישבה על הגדר ושיחקה באצבעותה בשערה. היא ישבה ככה כ5 דקות אבל אז הפריע לה מגע זרוע על כתפה. היא הסתובבה וראתה את אורי עומד מעליה. הוא שאל אותה :"מאיפה את? את יודעת של מי הסוסה הזאתי?" היא הייתה קצת נבוכה. אך היא עזרה אומץ ואמרה לו בקול בטוח "זאת הסוסה שלי! למה אתה שואל?" הוא הופתע מאוד, הוא לא ידע מה להגיד, אך בכל זאת הוא אמר "כי אני מכניס עכשיו את הזכר שלי למנז' כי הראונדפאנד קטן מידי והסוס שלי יכול לקפוץ מעליו ואז יהיה בלגן אחד גדול! זה קרה לי כבר
" "אוייי אמממממ כן בטח עוד מעט תן לה קצת לפרוק אנרגיה ואז אני אוציא אותה." הוא התיישב לידה ו.......... ההמשך יבוא!

למעלה