"טלנושם"- שלב הגמר ב-
אנשים

"טלנושם"- שלב הגמר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תחרות "טלנושם" מגיעה לשלב הגמר! בואו לבחור שם לאתר של דורי מדיה גרופ בפורום טלנובלות ואולי תזכו בפרס כספי יקר ערך! הכנסו עכשיו לשרשור והצביעו לגמר התחרות. זו ההזדמנות האחרונה להצביע ולהשפיע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=115905176
הזדמנות אחרונה לזכות בקופסה של שלמה ארצי- לכבוד חג הפסח, הוציא שלמה ארצי קופסה מיוחדת המכילה את הדיסקים מתחילת הקריירה שלו. רוצים לזכות בקופסה? השתתפו בפעילות המתקיימת בפורום שלמה ארצי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=239&msgid=115689364

Simple Girl 175

New member
|מצלש|../images/Emo64.gif../images/Emo108.gif5 שניות של התלהבות מוחלטת../images/Emo70.gif

OOOOOMMMMMFFFFFFFGGGGGGG!@#$%^&*)*&^%$#@!@#$%^&*)*&^%$#W כוורת יופיעו בעיר שלי [הוד השרון] ביומעצמאות!@#$%^&*))$#@ אני מתה
קבר הרוח שלי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifהם שונאים אותי, תפוז שונאים אותי../images/Emo10.gif

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifלי יותר כיף../images/Emo70.gif

משה פרץ יופיע אצלנו
ס'כיף
NOT

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifאיכס! מה הוא בא אלינו???

שיביאו את מקפליי, לזה אני אלך

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif XDDDD

משה פרץ?!?!@?!?#$@!$ איכסססססססס XDDDDDD אצלי אף אחד לא מופיע הכיי כיףף

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אעעע@#$^ |מקנא|

את באה לרוק עצמאות? ~פליזשכןפליזשכן~

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifההורים שלי יהרגו אותי לפני שאני אל

אלך לשם
לא.. אפעם לא הלכתי.. ודווקא שמעתי שיש הופעות ממש טובות...אוף.. את הולכת אה?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifבע"ה! אני כרגע בחיפושים אחר יחצ"ן

חחחחחח מאמינה שתהני גם בלי זה. אני אהנה גם בשבילך!

kelly7i

New member
מה? לא!../images/Emo71.gif

אצלנו הולכים להופיע:
מוניקה סקס! ו.. מוקי! "היא אמרה לי תראה.. החיים די קלים, נשכור לנו חדר בדרום תל אביב. .. איך אני עמדתי שם, איך אני אמרתי לה- ככה את יפה, זה מה שאת צריכה, זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה." מכה אפורה
שכחתי כבר איך הולכות המיליםXD אגב, למישו יש את השיר הזה? הוא נעלם לי משומה><"

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמוניקה סקס! איזה כיף לכם!!!

~מעלה את השיר~ ולי אין מושג קלוש מי מופיע בתל אביב אם בכלל, לא נראה לי שיש הופעה מיוחדת כזאת של מישהו מסויים ממש רקרק הוא רקרק ליום העצמאות. חרא פה><"

למעלה