"טלנושם"- שלב הגמר ב-
אנשים

"טלנושם"- שלב הגמר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תחרות "טלנושם" מגיעה לשלב הגמר! בואו לבחור שם לאתר של דורי מדיה גרופ בפורום טלנובלות ואולי תזכו בפרס כספי יקר ערך! הכנסו עכשיו לשרשור והצביעו לגמר התחרות. זו ההזדמנות האחרונה להצביע ולהשפיע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=115905176
הזדמנות אחרונה לזכות בקופסה של שלמה ארצי- לכבוד חג הפסח, הוציא שלמה ארצי קופסה מיוחדת המכילה את הדיסקים מתחילת הקריירה שלו. רוצים לזכות בקופסה? השתתפו בפעילות המתקיימת בפורום שלמה ארצי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=239&msgid=115689364

flymy

New member
נמשכת המכירה אוסף גדול של הספייס גירלז../images/Emo70.gif

נשארו לי פריטים נוספים ומיוחדים מהאוסף של הספייס גירלז מהשנים 1996 - 2004, אותם אני מעוניין למכור. האוסף כולל דיסקים, סינגלים (דיסק פרומו של Look At Me), המון מדבקות של הסרט, מדבקות מיוחדות, אוספי גלויות מלאים, המון פוסטרים, קלסרים עם המון כתבות מכל העולם, חוברות רשמיות ולא רשמיות, בובות, שקיות, מיני blow up doll של ויקטוריה, פחיות, קלטות וידאו רשמיות ולא רשמיות ועוד ועוד ועוד ... הכול במצב מעולה (משמאל דוגמית קטנטנה). למעוניינים ולמעוניינות - נא ליצור איתי קשר במסרים

flymy

New member
יש הרבה ../images/Emo13.gif

פנה/י אליי במסרים פרטיים

flymy

New member
אם כבר פרטתי עבורך בפרטי על רשימת השערים

לעוד אנשים שמעוניינים, הנה למשל רשימה של כל השערים היחודיים ממגזינים מחו"ל : ויקטוריה על השער Tatler נובמבר 1997 מגזין החתונה של דיוויד וויקטוריה OK יולי 1999 דיוויד וויקטוריה על השער של Vanity Fair ספטמבר 1999 מלאני סי על השער של Q ספטמבר 1999 מלאני סי במגזין NYLON 1999 אמה על השער של Live & Kickin יולי 1998 אמה במגזין BIG 1998 ג'רי על שער מארי קלייר אוגוסט 1998 ג'רי על שער המגזין BIG נובמבר 1999 הספייס על שער Smash Hits יולי 1998 הספייס על שער TV Hits יולי 1998 הספייס של שער ה Entertainment Weekly יולי 1998 הספייס על שער Smash Hits ינואר 1999 הספייס על שער ה ELLE ינואר 2000 הספייס על שער POPCORN מאי 1997 הספייס על שער Young & Modern אוגוסט 1997 הספייס על שער Smash Hits פברואר 1998 הספייס על שער BIG! מאי 1998 (אחד השערים האחרונים שלהן כחמישה) ויש לי עוד המון המון כתבות משלל מגזינים מחו"ל שהם לא שערים, כמובן עשרות כתבות נוספות מכל המגזינים הישראליים (כולל שערים) וכל מיני מגזינים רשמיים ולא רשמיים שלהן.

למעלה