"טלנושם"- שלב הגמר ב-
אנשים

"טלנושם"- שלב הגמר ב-../images/Emo43.gif אנשים

תחרות "טלנושם" מגיעה לשלב הגמר! בואו לבחור שם לאתר של דורי מדיה גרופ בפורום טלנובלות ואולי תזכו בפרס כספי יקר ערך! הכנסו עכשיו לשרשור והצביעו לגמר התחרות. זו ההזדמנות האחרונה להצביע ולהשפיע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=115905176
הזדמנות אחרונה לזכות בקופסה של שלמה ארצי- לכבוד חג הפסח, הוציא שלמה ארצי קופסה מיוחדת המכילה את הדיסקים מתחילת הקריירה שלו. רוצים לזכות בקופסה? השתתפו בפעילות המתקיימת בפורום שלמה ארצי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=239&msgid=115689364

shaharory

New member
../images/Emo207.gif ג'ון מצלם סרט בקונטיקט

ויש מלא תמונות שלו עם מעריצים(ות) אני כל כך מקנאהההה יש לו עכשיו שיער די ארוך וזקן כזה
(אולי כבר רואים את בפרקים החדשים של המשרד אבל אני לא רואה אותם אז..) הוא כנראה יהיה שם עד סוף מאי, וגם עם מאיה רודולף- גם די מגניב
צריך לעשות שם מפגש פורום XD

mikmik000

New member
יש מצב ללינק? ../images/Emo3.gif

אההא, מפגש פורום בקונטיקט עם ג'ון נשמע מעולה
חבל שאין לי כסף לסוע לשם XD [למרות שאם היה לי כסף לנסיעה לאיפשהו בארה"ב הייתי מעדיפה לסוע לכנס השנתי בסקרנטון
]

shaharory

New member
כן! אני מתכננת לנסוע לכנס לפני הצבא ../images/Emo13.gif

אבל אין מצב שיהיה לי כסף P: הנה 2 תמונות- http://l.yimg.com/www.flickr.com/images/spaceball.gif http://farm3.static.flickr.com/2167/2442431662_b527db82b4_b.jpg איזה מזליסטיות מעצבנות! אבל מסכן ג'ון- בטח עומדים בתור להצטלם איתו או משהו חעחע, יש מחיר ללהיות מדהים

mikmik000

New member
איזה יפה הוא ../images/Emo99.gif

כיף להן חח ><" גם אני מתכננת טיול לארה"ב לפני\אחרי הצבא, שיהיה טיול שסובב כולו סביב סדרות [יאפ, אני מכורה, אני יודעת חח], שבו אני מתכננת ללכת לכל מיני אולפנים, צילומי תוכניות אירוח וכו', ואחת מהתחנות תהיה כמובן גם כנס המשרד 3> רציתי לעשות את הטיול לפני הגיוס אבל אני מתגייסת עוד פלוס מינוס שנה וחצי ולא נראה לי שאני אחסוך מספיק כסף עד אז, אז יכול ליהיות שאני אעשה את הטיול רק אחרי הצבא.. בתקווה שעד אז עוד יהיו כנסים שנתיים
מתי את מתגייסת? :)

shaharory

New member
אין לי מושג S:

אני רק בכיתה ח'
אבל כאילו נולדתי ביולי אז אני נראה לי שאני עדיין לא יתגייס מתי שיהיה הכנס באותה שנה. וגמאני מכורה לסרטים וסדרות, תיהי בטוחה. רק שלשום השוויתי איזה פסל של פנים מאפריקה למורגן פרימן XD וגמאני רוצה כזה טיולללל וגם כמובן ללכת לחנות של NBC ולקנות bubble head של דווייט ו-DVD של המשרד אם לא יהיה לי עד אז

mikmik000

New member
הא ../images/Emo3.gif

הבאבל האד של דוויט רולז
[וגם הדיוידי P:] אני מתה להזמין עוד דברים מהאתר של NBC, אבל חבל שהמשלוח כ"כ יקר :X אם הייתי יודעת מראש שהוא יהיה כזה יקר הייתי חוסכת יותר כסף ומזמינה במשלוח הקודם שהזמנתי יותר דברים חח חבל שאין חנות של NBC בישראל, זה היה יכול ליהיות מגניב

shaharory

New member
כן, הלוואי שתהיה בישראל!

אוי מגניבבב מה קנית מהחנות?
הייתי קונה אם היו מרשים לי
כאילו יש לי כסף וגם בקושי מרשים לי לקנות DVDים!
אני גם רוצה לקנות תסריט חתום או משהו באיביי
אה, ובקשר לצילומים של הסרט הזה (שקוראים לו untitled sam mendes project ב-IMDb פעם אחרונה שבדקתי, אבל כבר יש לו שם- Farlanders) אז מחפשים ניצבים איזה מגניבבב http://www.gwcnyc.com/casting.shtml (יש שם גם לעוד סרטים חוץ מזה) וגם פה-> http://regulus2.azstarnet.com/blogs/philmguy/8911 והנה עוד משהו קטן על ג'ון בסט של הסרט-> http://www.acorn-online.com/news/publish/wilton/32474.shtml (קוראים לו שם "Mr. Krasinski" חח) אה ויש אתר מגניב כזה שכתוב בו איפה מצלמים כל מיני סרטים וסדרות אז יש שם לפעמים על Farlanders-> http://www.onlocationvacations.com/ ואלו כל הכתבות שהיו על "המשרד" באתר הזה(לא משהו חדש)-> http://www.onlocationvacations.com/category/the-office/

shaharory

New member
אאעאעא

היום גיליתי שבקיץ חברה טובה שלי מארה"ב טסה לבקר שם והיא תקנה לי דברים בחנות של NBC
וזכרתי שה-bubble head של דווייט עולה 6 דולר וחישבתי כמה זה בשקלים (הדולר על 3.5!) וזה ממש זול יחסית למה שחשבתי!
אני אקנה שניים XD

mikmik000

New member
חח הוא עולה 19 ../images/Emo3.gif

אבל הוא ממש שווה. גם אני חשבתי שזה די יקר בהתחלה, אבל הוא עשוי כזה מקרמיקה, והוא מושקע ומגניב, ולדעתי הוא שווה את זה P: יש גם את הבאבל האד של מייקל שעולה 24 דולר אאל"ט, והוא גם מדבר והכל.. אבל לדעתי של דוייט יותר שווה. :] הזמנתי מהאתר של NBC את הבאבל האד של דוייט, את הספל של WORLD'S BEST BOSS, לוח שנה, ופוסטר. :) חוצמזה הזמנתי גם דברים שלא קשורים למשרד, אז לא'דעת אם זה מעניין אותך חח את הדיוידי הזמנתי מאמזון, לא מהאתר של NBC.. אם אי פעם את מתכוונת להזמין אותו, תזמיני רק מאמזון, הדיוידי'ז של המשרד בד"כ בBEST SELLERS שלהם, ככה שיש עליהם מבצעים ממש טובים כל הזמן. אני למשל הזמנתי את עונה 1 ב10 דולר, ועונה 2 ב19.99 משם במבצע שהיה פעם. אם את יודעת כמה הם אמורות לעלות, אז את מבינה שזה יוצא ממש זול. כמובן שהמשלוח עלה עוד איזה 10 או משהו כזה, אבל זה עדיין יותר זול ממה שזה היה יוצא לי אם הייתי קונה באתר של NBC. אגב, אם את מוכנה בכל זאת לשלם מחיר מלא על הדיוידי, יש אותו אם אני זוכרת נכון [לא מתורגם] באוזן השלישית, תנסי לבדוק שם. :) רציתי להזמין מהאתר של NBC גם את הצמיד מפאן ראן [אאל"ט אמרת שראית את הכמה פרקים הראשונים של עונה רביעית אז אני מקווה שאת מבינה על מה אני מדברת חח] אבל הוא בידיוק לא היה במלאי, והיו עוד כמה דברים שרציתי ולא היה לי מספיק כסף, אז החלטתי להזמין את זה לבנתיים ואח"כ להזמין עוד, אבל בגלל העלות של המשלוח אני לא יודעת אם יצא לי להזמין שוב.. אולי אם אני אתחיל לעבוד מתישהו בקרוב ויהיה לי מספיק כסף
לגבי התסריט החתום, אני לא ממליצה לך.. כל התסריטים והתמונות החתומות האלו הן ב99% מהמקרים מזוייפות, וחבל להוציא עליהן סתם כסף. אלא אם כן מדובר במכירות רשמיות של NBC, או בקלפים אוטנטיים [מה שאין למשרד לצערנו, אבל לדעתי צריכים להוציא קלפים חח P:], אי אפשר לסמוך על זה שפריטים אחרים חתומים יהיו אמיתיים. הרי כל אחד יכול לקחת טוש ולחקות חתימה של כוכב, ולשים באיביי. ותודה על כל הלינקים DD: איזה מגניב שמחפשים ניצבים לסרט.. אחח, אם רק היינו בארה"ב, הא?

shaharory

New member
אוקיי, את מעריצה הרבה יותר גדולה של המשרד

ממני.. אני כבר עשיתי רשימה לחברה שלי שטסה לארה"ב של כל מיני דברים שתקנה לי מהחנויות של NBC ו-ABC: באבל הד (עכשיו שנכנסתי לאתר של החנות ראיתי שלא כותבים את זה באנגלית כמו שכתבתי XD אבל אני טובה באנגלית!) של דווייט (אופקורס), כזה משטח לעכבר של דאנדר מיפלין (אני לא באמת צריכה ובדרך כלל הדברים האלה לא נוחים אבל זה מגניב XD), אוי ו.. זהו
כאילו גם סיכה של NBC (מהחנות של "רוק 30" שרשום עליה ON AIR ומ-ABC שתי חולצות של i love Dr McDreamy מהחנות של "האנטומיה של גריי" וכשהופכים את כל זה לשקלים זה יוצא 200 שקל ^^ אני רוצה חולצה שרשום עליה i *heart* jim אבל זה ממש ממש יקר! ואני יותר אוהבת את פטריק דמפסי מ"האנטומיה של גריי" (
) מאת ג'ון (גם
אבל פחות) והחולצות של "האנטומיה" עולות 10 דולר! זה ממש ממש זול
ובנוגע לגורדון רמזי, אם כבר הסכמנו שהוא מלך (
, יש לי תמונה ממש גדולה שלו ביומן וציירתי לו אוזניים וזנב של שטן ^^), אז נכון "המטבח" הישראלי פשוט עלוב?! גורדון הרבה אבל הרבה יותר טוב מהמכוער הזה מהתוכנית הישראלית! כאילו ב"מטבחי הגיהינום" צוחקים עם גורדון (טוב, זה מצחיק לזרוק על אנשים צלחות עם אוכל ולקלל סועדות לא מרוצות
) וב"המטבח" צוחקים על השף הזה! פשוט עלוב, עלוב.
בערך אה, וכן, הבנתי על הצמידים. זה גם ממש מגניב! הייתי רוצה את החולצה התכלת הזאת שהם לבשו במירוץ ^^ זה היה מצחיק עם אנדי XD סוף
ולמרות שאני טובה באנגלית כמו שכתבתי קודם ^^ (ברצינות, אני בדוברי אנגלית [למרות שאני לא] והיום קיבלתי 100!) אני לא נראה לי יקנה מחו"ל DVD כי אני לא תמיד קולטת את כל מה שהם אומרים ואני רוצה להנות לגמרי מה-awsomeness של "המשרד"! (אוקיי, ההודעה הזאת לא מאוד קשורה ל"המשרד", אז אני יסיים אותה
)

mikmik000

New member
מקדרימי ../images/Emo99.gif

לדעתי ג'ון הרבה יותר חמוד ויפה ממקדרימי, אבל זה לא סותר שגם מקדרימי שווה 3> חח החולצות באמת ממש יקרות, אבל זה לא רק באתר של NBC.. החולצות באתרים של הרשתות בד"כ עולים בין 20-30 דולר, של האנטומיה אם אני זוכרת נכון זולות כי הן עלו פעם יותר אבל כנראה שהן לא כ"כ נמכרות חח אז הן בSALE. גם אני שקלתי להזמין את המשטח לעכבר של דאנדר מיפלין למרות שאני לא אוהבת משטחים לעכבר חח, אבל בסוף קניתי את של וויל וגרייס [וכמו שצפיתי, אני לא משתמשת בו חח, אבל לא נורא, הוא מגניב
]. המטבח הישראלי [כמו כל סדרה (=חיקוי עלוב) ישראלית לדעתי]באמת ממש LAME.. ראיתי את זה רק פעם אחת [וזה כבר היה פעם אחת יותר מידי], אבל השף שם באמת ממש עצבן אותי :X יש לי את החולצה הזו, אבל לא מהאתר של NBC.. פשוט הלכתי לחנות שמדפיסה על חולצות והדפסתי בעצמי, וזה יצא די דומה
דיוידי'ז מתורגמים של המשרד כבר פחות בעיה להשיג בארץ, אני לא יודעת אם כבר יצאה העונה השניה מתורגמת [למרות שזכור לי שכן, אבל אני לא בטוחה], אבל את העונה הראשונה לפחות בטוח יש. מה שכן, אני חושבת שהדיוידי'ז המתורגמים נמכרים בלי התוספות, שזה קצת מעפן :S ממליצה לך לברר את זה לפני שאת קונה.. אלא אם כן זה לא מפריע לך חח ומזלטוב על ה100 באנגלית חח

shaharory

New member
אוי מגניב שהדפסת חולצה :]

חשבתי על זה גם אבל איך אני מוציאה את ה-I HEART JIM הזה מהתמונה של החולצה? יש לך עדיין את התמונה שהדפסת על החולצה במחשב? אה, דרך אגב, החלטתי שביומולדת שלי שעוד מעט אני יבקש מאמא שלי להכין עוגה עם ציפוי של בצק סוכר בורוד- אדום כזה ונעשה ממרציפן מהדק ונשים למעלה XD או שאפשר באמת להכין מהדק בתוך ג'לי רק ליופי, פעם ראיתי מדריך ביו טיוב XD

mikmik000

New member
אממ..

לא הדפסתי את החולצה של I HEART JIM, אלא את זו של המירוץ, שזו פחות בעיה להדפיס.. אבל בכל מקרה אפשר להדפיס גם חולצה של ג'ים, רק שאת צריכה ליצור את הלוגו בעצמך בפוטושופ. הדפסתי גם חולצה של ג'אם [בתמונה
], ויצרתי את ההדפס בעצמי, ואז פשוט הלכתי לחנות כדי שידפיסו לי אותה.
אני גם רוצה פעם לעשות מהדק בג'לי סתם בשביל הכיף חחח אם מישהו מהכיתה שלי היה רואה המשרד, הייתי עושה להם את זה בבי"ס חח.. אבל לצערי אין כאלה, אז הם לא כ"כ יבינו מאיפה נחתתי עליהם עם מהדק בג'לי עכשיו חחחח

mikmik000

New member
וכמובן ששכחתי את התמונה ../images/Emo122.gif [ספויילר ל404]

היא קצת ספויילר ל404 חחח [קרה לי פעם אחת ברחוב שגם הלכתי איתה ואיזה אחת התעצבנה עלי שאני הולכת עם ספויילרים על החולצה חח, אבל היא לא כעסה להרבה זמן, כי ישר אח"כ היא קפצה מאושר על זה שג'אם ביחד (כן, זה היה מגניב, פעם ראשונה ויחידה שמישהו זיהה את החולצה ברחוב)]. הנה -->

חולצה מגניבה לחלוטין!../images/Emo9.gif

חח לצערי אם אני אסתובב עם חולצה שיש עליה ספויילרים, רוב הסיכויים(99.9%
) שאף אחד לא יבין במה מדובר...

mikmik000

New member
תודה D:

חחח זה בסדר, גם אצלי חוץ מהילדה הזאת שהעירה לי על זה, אף אחד לא מזהה את החולצה חח

shaharory

New member
חולצה ממש מגניבה ../images/Emo13.gif

דווקא אני מכירה אנשים שראו כמה דקות מ"המשרד" ואז השתעממו והעבירו =\ ילד אחד מהשכבה שלי ממש ראה את הסדרה אבל התחלתי לדבר איתו על זה כל הזמן אז הוא אמר שעכשיו הוא לא רואה יותר :S לא נראה לי שבאמת. בתקופה שפעם היה את הסדרה כל יום אז כל יום בבוקר סיפרתי לחברה את כל הקטעים המצחיקים שהיו בפרק של אתמול והיא ראתה בעצמה טיפה. אני גם לפעמים מכריחה אותה לראות אצלי בבית >< גם אני גוררת אותה לכל סרט שיוצא עם שחקן מ"המשרד". אני תמיד מתרגשת מסרטים שיש כמה שחקנים מ"המשרד" בהם! הכי הרבה היה ב"רישיון לחתונה"- ג'ון, אנג'לה, מינדי ובריאן. ב"בתול בן 40" היה את סטיב ומינדי, ב"מבול של צרות" יש את סטיב ואד (אד היה מה זה מצחיק! גם ב-deleted scenes) וב"הדייט שתקע אותי" (לא ראיתי כי לא ידעתי!
) יש את סטיב, בי ג'יי וקרייג (נראה לי). מישהו מכיר עוד סרטים שיש בהם שני שחקנים לפחות מ"המשרד"?

למעלה