טלפון חדש במוטורולה V70

shaby_b

New member
טלפון חדש במוטורולה V70 ../images/Emo23.gif../images/Emo56.gif

שימו לב לתמונה. הטלפון נפתח בצורה סיבובית. נראה מעניין.

PingPong18

New member
שבי...

האם ניתן להסיק מזה שאם אתה הבאת את התמונה הזאת לפורום אז המכשיר יהיה ברשת אמיגו ?
אייל.

shaby_b

New member
לפי דעתי הוא לא יהיה באמיגו מכיוון

שהוא לא של רשת IDEN. (אין בו ווקי טוקי).

Nokia Fan

New member
אני היחיד...

שהטלפון הזה מזכיר לו סכין גילוח??? אתם יודעים, מהסוג הישן...

PingPong18

New member
כנראה ../images/Emo6.gif

לא יודע - לפי דעתי הטלפון מאוד מושך את העין ומרשים...

Zeos_30

New member
מרשים גם בפנים!

לא רק שהמכשיר מרשים חיצונית, גם התפעול שלו מתחיל להיות קל וברור יותר שלא כבשאר מכשירי מוטורולה המוכרים לנו. אפשר לאמר שסוף סוף במוטורולה הבינו שימיי הביניים נגמרו... נ.ב. עדיין לקח לי שעה לקנפג אותו ל-GPRS אבל הכיוון בהחלט חיובי... ZEOS

Zeos_30

New member
כן אבל...לא.

יש כמה בארץ למטרות שונות, אולם אין עדיין מכשירים כאלו למכירה בארץ. סבלנות היא מילת המפתח... ZEOS

3310 4ever

New member
סכין גילוח???

במקרה כשראיתי לי את ערוץ Tech TV הייתה כתבה על הV70 ונמיגה של מוטורולה אמרה שהם עשו סקר (ובלה בלה בלה...) והגיעו להחלטה שטלפון סלולרי צריך להיות כמו תכשיט. ובהתאם לזאת, יצרו את הV70 בדומה לשעון יוקרתי (כשפותחים אותו)

yli

New member
התפריטים שלו זהים לחלוטין לאלו של

התפריטים שלו זהים לחלוטין לאלו של ה V66 (שיש לי אותו במקרה), כמה חסרונות כגון שעון מעורר שאין , אבל בעיקרון התפריטים נוחים, (על אף שהנוקיה יותר נוח לתפעול) כמו כן הוא תומך בGPRS (יש לו 4 סלוטים יורדים ואחד עולה) הV70 הוא זהה לחלוטין רק עיצוב אחר לגמרי לדעתי יפה מאד, ישנו דגמים חדשים אומנם של הV66 שנקרא V66I שהוסיפו לו הורדת צילצולים EMS ג´אווה ועוד. מעבר לכך לV66 יש בעיה של אטימות, לכלוך חודר למסך ומשגע את השכל, אולי לV70 יש אטימות יותר טובה...

למעלה