טלפון לה"ל

ליליxx

New member
טלפון לה"ל

היו אצלי מה"ל והשירו מכתב שלא פרצו את השער מתוך התחשבות והם יחזרו תוך 48 שעות. אני רוצה להיות נוכחת בזמן שהם באים, כי אני גרה בצמוד לבעלי הבית שלי ואני לא רוצה שיפרצו לבית שלהם אלה רק לשלי. (הבתים נפרדים, רק החצר משותפת). בנוסף, הצילצול בחוץ לא עובד ואני רוצה להגיד להם שהתקשרו אלי ואני אצה לפתוח להם את השער. בהודעה שישיעורו, הטלפון היחידי המופיע הוא של העורך דין, והוא לא עונה. היתי כמה פעמים במשרדים שלהם והרושם שלי היה שאין מי שמקשיב או מתייחס. חוץ מי זה, המשרדים שמטפלים בבעיה שלי הם לא בעיר שלי אלה ממש רחוק, וקשה לי לנסוע לשם, במיוחד אם אין לדבר תוצאות. לאן אני צריכה להתקשר כדי לתאם את הפריצה לבית שלי? איך אני מדברת עם מי שמטפל בכך? אני נאלצת לעזוב את הדירה בתקופה הקרובה, ולא תהיה לי כתובת. (האמת שאני ברחוב ולא יודעת לאן אלך). איפה אני צריכה להסדיר את הנושא כך שלא יטרידו את בעלי הבית אחרי שאני אעזוב? עוד שאלה: האם אחרי שלוקחים לי את הדברים, סכום החיוב עולה, בגלל הטירחה של לסחוב את הדברים? מה הצעד הבא של ה"ל? הבנתי שהם לוקחים לך גם את חסכונות הפנסיה ואת הדירה. האם הם מזהירים על כך לפני הביצוע? כמה זמן אחרי שלקחו לי את הדברים הם מתחילים לטפל בכך? האם, כשהם לוקחים מהפנסיה, יורד על כך המס או הכנס שהיה יורד לי אם היתי מנסה למשוך את הכסף בעצמי לפני הזמן?

ליליxx

New member
בעי המ"ל נפתרה. אנה, ענו לי ל היתר

האם לפני שמעקלים דברים נוספים יש הודעה על כך? האם הם יכולים לקחת לי את חסכונות הפנסיה? האם, במקרה זה, יורד אותו מס הכנסה כמו אם היתי פודה אותם בעצמי (הבנתי שמדובר על 50%)? האם הם יכולים לקחת לי את דמי ההבטלה?

למעלה