טלפון לוויני / משואת איתור לארנגטינה ?

לוויניר

New member
טלפון לוויני / משואת איתור לארנגטינה ?

לטיול של חודש בארנגטינה, מהצפון לדרום, עם טרק אחד או שניים קלים יחסית (מקסימום לינה של לילה אחד בחוץ), וגם השכרת רכב בחלק טמביול (ללא קשר לטרק), האם כדאי לשכור טלפוון לוויני (עלות של כ 150$ - 200$) ו/או משואת איתור (עלות של כ 100$) ? מצד אחד אין באמת צורך ממשי, במיוחד לאור אופי הטיול, מצד שני העלות לא גבוהה, ואולי כדאי שיהיה לכל מקרה. לאור נסיונכם, מה דעתכם ? תודה.

natyh

New member
לא מזיק ...../images/Emo13.gif

השאלה אם צריך..... פלאפון רגיל יעשה את העבודה ברוב המקומות בדוק אפשרות לשכירה בטרקים בלבד.

fazer_1000

New member
מנצל"ש- אייפוד- מציל חיים או סכנת חיים??../images/Emo13.gif

עד היום הייתי די פוריטני בכל מה שקשור לענין נגני הMP3\4 והסתפקתי בזכרון של הפלאפון. חשבתי לקראת הטיול לקנות איזה MP3 קטן אבל סיפורי אימה על נסיעות שאורכות ימים באוטובוס גרם לי לחשוב שאולי כדאי להשקיע ולקנות איזה אחד שגם מנגן סרטים וגם מחזיק כמות מכובדת של זכרון. השאלה היא כמה מסוכן להסתובב עם כזה דבר? אם אני אקנה כזה כנראה שהוא יהיה מהיותר גדולים (סטייל אייפוד טאץ' למי שמכיר) פשוט כי אני לא סובל להתאמץ על המסכים הקטנים האלה, ומסיפורים ששמעתי על גניבות ושודים אלימים כולל באוטובוס אני לא בטוח שזה לא לנפנף בסדין אדום מול השור.. כמה באמת מסוכן ענין הנסיעות? אני סתם מפחיד את עצמי בגניבות (שמעתי על אנשים שחתכו להם את התיק!) ואין בעיה לשבת באוטובוס ולהתפנן על אהבה קולומביאנית או שלהמנע מהסיכון המיותר.

עצה שלי

לא הייתי קונה נגן משוכלל שגם מקרין סרטים כי פירצה קוראת לגנב כמו שאמרת. גם אני שמעתי סיפורים (עדות ראשונה) מאנשים שחתכו להם את התיק או גנבו להם דברים ,זה משהו שעלול לקרות וחבל לדאוג כל פעם שאתה מתישב באוטובוס בגלל זה. אני אף פעם לא לקחתי איתי נגן מוזיקה אבל הנסיעות באמת מתישות ככה שבמקומך הייתי הולכת על נגן פשוט יחסית בעל זיכרון של נניח 2 מגה וזהו. אגב, סרטים מקרינים בהרבה מהאוטובוסים בנסיעות הארוכות...

Lior G3

New member
ובנוסףלמה שנאמר

כל נגני האיי-פוד וכל המתקדמים למיניהם עובדים על סוללות ליטיום אינטגרליות, מה שאומר שאת תחפשי כל פעם שקע להטעין... במקום זה אפשר לקחת מהנגנים הפשוטים עדיף עם מסך כמה שיותר פשוט (פחות חשמל=זמן עבודה ארוך יותר) שעובדים עם סוללות AAA שניתן למצוא בקלות בכל חור.

fazer_1000

New member
עוד דעות?

כבר התחלתי להתלהב מהאיי פוד הזה

natyh

New member
בגדול

בדוק את הארקוסים למיניהם ענין הגניבות לא צריך להטריד אותך בטח אותו במסגרת ביטוח דירה ישמור עליו כמו על כל ציוד אחר , אייפוד זול לא יתן לך אפשרויות שהארקוס יתן כגון : לקרא ולהוריד מהרשת קבצי טקסט כלומ תוכל להשצמש בו כספר מטילם ולקרא את הדרוש לך תוך כדי נסיעה. תוכל לראות סרטים במהלך הנסיעה , תוכל ללמוד לכתוב יומן להוריד שירים ועוד ועוד בקיצור אם כבר אז בחר משהו שימושי .

The Cat Woman

New member
הסתובבתי עם מפלצת של 30GB

לחברה שלי חתכו את התיק, אני מאוד נזהרתי ולא קרה לי כלום. מעולם לא הלכתי עם 2 כתפיות על הגב, תמיד הזזתי אותו קדימה והלכתי עם הכל זרוק בתיק- לא קרה לי כלום. היא הלכה עם התיק מאחורי הגב באמצע שוק בלה-פאז... נו ברור שמישהו ינסה לגנוב! אני מניחה שזה עניין של מזל וגם זהירות הגיונית ולא היסטרית. כשאתה היסטרי- רואים את זה ויותר קל לשדוד אותך. אני נרדמתי חופשי עם הMP ביד, אף אחד לא ניסה לגעת בי מעולם. בשום מדינה שהייתי בה. אגב- יש לי CREATIVE ZV M יש לו בדיוק את אותו גודל כמו לאייפוד. והוא נטען בחשמל משמע- לא הייתי צריכה לחפש איפה לקנות סוללות כל הזמן. תאמין לי, אם יש איפה לקנות סוללות משמע- יש גם שקעים חשמליים! והסוללה מחזיקה המון זמן אם שומרים עליה. לא נתקלתי בבעיות טעינה או חוסר בסוללה. הייתי בסלאר 4 ימים והוא החזיק יופי ועוד שמענו מוזיקה עם הMP שלי (חיברנו לרדיו של הג'יפ)

למעלה