טלפון מחו"ל בירור אם יעבוד

zohar148

New member
ב.ה

שלום וברכה

רציתי לברר האם הגדרות הטלפון הנ"ל (מארה"ב) יעבדו בארץ (גולן טלקום)

Frequencies
GSM 850/900/1800/1900 MHz; UMTS: B1, B2, B4, B5; LTE Bands 2/4/5/12/46/66/71; LTE Roaming: 1/3/7/13/20/38/39/40/41

תודה מראש.
שנה טובה ומתוקה!

SupermanZW

Well-known member
ב.ה

ואשמח לדעת מה זה LTE roaming לעומת LTE
Roaming משמעותו שאתה מקבל שירות מחברה שאינך מנוי שלה באמצעות הסדר שספק השירות שלך נותן לך ואתה משלם עליו סכום קבוע ליום (רק ימים בהם אתה לא במדינה בה נמצא ספק השירות שלך) אם דאגת להירשם לשירות מראד או סכום (מופקע) לכל שניית שיחה או מגהבייט מידע אם לא דאגת להירשם.

אם אתה תושב ארה"ב וספק השירות שלך אמריקאי, כשאתה בישראל הטלפון שלך roaming.

zohar148

New member
Roaming משמעותו שאתה מקבל שירות מחברה שאינך מנוי שלה באמצעות הסדר שספק השירות שלך נותן לך ואתה משלם עליו סכום קבוע ליום (רק ימים בהם אתה לא במדינה בה נמצא ספק השירות שלך) אם דאגת להירשם לשירות מראד או סכום (מופקע) לכל שניית שיחה או מגהבייט מידע אם לא דאגת להירשם.

אם אתה תושב ארה"ב וספק השירות שלך אמריקאי, כשאתה בישראל הטלפון שלך roaming.
ב.ה

הבנתי, תודה רבה!
אז אני מבין שבכללי לא צריכה להיות שום בעייה להגדיר אותו כמו שצריך בארץ ?

SupermanZW

Well-known member
ב.ה

באותו עניין , האם יש כאן מישהו עם נסיון בהתקנת עברית לטלפון אנדרויד מחו"ל (באמצעות Morelocal וכו)?
אשמח לשמוע איך זה עובד.
מוסיפים מקלדת עברית בInput, ממש לא בעיה. אחר כך אתה יכול להחליף בין השפות מתי שאתה רוצה. אני כותב הודעה זו מקנדה מטלפון אנדרואיד LG G7 שנרכש בקנדה.

zohar148

New member
מוסיפים מקלדת עברית בInput, ממש לא בעיה. אחר כך אתה יכול להחליף בין השפות מתי שאתה רוצה. אני כותב הודעה זו מקנדה מטלפון אנדרואיד LG G7 שנרכש בקנדה.
ב.ה
תודה רבה
מה לגבי זה עברית באפליקציות?

SupermanZW

Well-known member
ב.ה
תודה רבה
מה לגבי זה עברית באפליקציות?
אין שום בעיה. בתקופה שאתר זה לא היה זמין לגולשים מחו"ל התקנתי על מכשירי VPN ישראלי עם ממשק בעברית ונכנסתי. לא היה שום שיבוש, לא היה טקסט הפוך, לא היה ג'יבריש. מאז הסרתי את אותו VPN ואני משתמש בVPN אמריקאי איכותי יותר ומהיר יותר, אך אין לו שרת בישראל ללא תשלום.

zohar148

New member
ב.ה
יפה
התכוונתי אם אני בארץ האם באופן כללי יש עברית באפליקציות?

SupermanZW

Well-known member
ב.ה
יפה
התכוונתי אם אני בארץ האם באופן כללי יש עברית באפליקציות?
שום דבר לא ישתנה באפליקציות שמותקנות על המכשיר שלך, אם תתקין אפליקציות עם ממשק בעברית הן יעבדו תקין ובעברית תקינה.

למעלה