טלפון נייד לעיוור

rajaman

New member
טלפון נייד לעיוור

מישהו יכול להמליץ על טלפון נייד ידידותי למשתמש לעיוור ? שמעתי שיש טלפון שמדבר, אומר את ספרות שלוחצים או משהו כזה ? אולי מישהו יודע על מה אני מדבר? תודה

בדיחה נהדרת -

נכנסתי לאתר "עזרים" לבוק עבורך, והטלפון היחיד שנמצא שם לכבדי ראיה או עיוורים הוא טלפון עם אפשרות לחיוג קולי לרכב. יש בסביבה עיוור עם רשיון נהיגה?.. לענין, אני יודע שיש דגמים של נוקיה שניתן להתקין בהם תכנת הקראה. אני מקווה שמישהו שיודע יותר ממני יענה, אם לא - אבדוק עם מישהו מחברי. אגב, זה לא זול בכלל, כמה אלפי שקלים טובים.

softwar100

New member
תנסה באורנג'

יש לאורנג' טלפונים שעליהם מותקנת מערכת סימביאן. אני מקווה שאני הוגה נכון את השם. בכל מקרה זו תוכנה שמדברת ומקריאה את שמות אנשי הקשר והמספרים. למיטב ידיעתי אין טלפון שהוא נגיש ומדבר על כל הפונקציות לכן מומלץ גם ללמד את העיוור להשתמש במכשיר בשיטה עיוורת להפעלה של פונקציות מסוימות. אני למשל למדתי לשלוח SMS בשיטה עיוורת וללא שגיאות

rnisser

New member
תוכנת Talks

יש תוכנה בשם Talks abh,i להתקין על מערכת הפעלה סימביין שזה אומר כמעט כל הטלפונים של Nokia. התוכנה מדברת ואומרת לך מי התקשר, רשימת אנשי קשר, תוכן SMS ובקיצור מאפשרת למשתמש עיוור להשתמש בטלפון באופן חופשי. המחיר הוא אם אני לא טועה 1200 ש":ח. נסה בחברת לטס טוק/ לתוכנה יש גם אופציה להגדלה שמתאימה לכבדי ראיה. הבת שלי סתיו משתמשת בתוכנה כבר שנתיים בערך. התוכנה מגיעה עם דיבור אנגלי אבל אני מכיר מספר עיוורים שמשתמשים ב: NokiaTTS שמדברת עברית לא הכי טוב.NokiaTTS מגיע עם מספר דגמי סלולרי של Nokia כמו למשל N95.

rajaman

New member
תוכנה לסלולרי

אחלה, תודה על המידע, אני אברר על זה, אני זוכר ששמעתי מישהו מקליד מספר בטלפון שלו והטלפון אומר כל ספרה שנלחצת, בעברית, לצערי אני לא זוכר מי זה היה ואיזה סוג טלפון, מישהו שמע על זה ? מכיר ? חוץ מזה אני ניסיתי את ה narator של מערכת ההפעלה וזה נשמע רע, יש משהו יותר איכותי? דיבור יותר ברור ? עברית בלי תקלות ? תודה לכולכם על הייעוץ,

למעלה