טלפון סלולרי יש קרינה (מסרטן)

itsik2

New member
טלפון סלולרי יש קרינה (מסרטן)../images/Emo18.gif

לטלפון יש קרינה מאוד גבוהה. מה שאומר מסוכן לבריאות. אני בדקתי את כל המכשירים.כולם משדרים קרינה! הבעיה שהישראלים לא מבינים הם תמיד עים הראש בקיר מה לעשות בגלל הראש כל הגוף סובל.זהירות קחו זאת לצומת ליבכם!!!

d@r121

New member
כן תן הוכחה...

זה כמו לומר שהקשה של הלחם עוזר לשיניים... תן הוכחה חבר שקיבל סרטן מקרינה מחקר מדעי פרופסר שיאשר את ההשערות שלך בלי הוכחות היום זה לא שווה ד
ר

itsik2

New member
קרינה זה בדוק.

דבר עים הפאלפון שלך שעה רצוף אתה תרגיש סחרחורת או כמו גירודים באוזניים שאתה מדבר בטלפון עים מכשיר של בזק. אתה מרגיש אחרת. יש אנשים שהם לא כלכך רגישים באוזן אבל קרינה יש במאה אחוז. לפניי יומים הייתה תוכנית עים אמנון לוי ועשו בדיקה עים מכשיר וראו שיש קרינה מלאה.אבל עים אתה מדבר עים אוזנייה! ההבדל ממש משמעותי.מומלץ לדבר רק עים אוזנייה. ולהישתדל לדבר פחות .כמה שיותר פחות.זה כבר השיקול שלך. יאלה להתראות יצחק.

פלסטיק

New member
בטח שכולם משדרים

טלפון שלא משדר הוא טלפון מקולקל כי הוא לא יעבוד דרך אגב איציק, גם המחשב שלך משדר קרינה

ashomer

New member
אז מה?????

אז מה שיש קרינה מלאה??? גם מנורת הקרינה שלך משדרת קרינה... אתה יודע כמה סוגים של קרינה יש!!! איפה ההוכחה שהקרינה מטלפון סלולרי מסרטנת??? ואגב חברה שלי מאד אוהבת לדבר בטלפון ואני מדבר בבזק ה-מ-ו-ן ואחרי שעה של שיחה אני גם מרגיש גריודים באזון והיא מתחממת לי. אתה מדבר בסלולרי בד"כ לא בתנאים הכי נוחים לא תמיד בהליכה, בטלפון זז משתפשף באוזן שלך ונוצר גירוי...

פלסטיק

New member
לא הבנת ../images/Emo13.gif

התכוונתי להגיד לאיציק שגם המחשב שלו משדר קרינ.ה לכן אני מציע שיפסיק לשלוח את ההודעה הזו, כדי שלא יפגע. בזמן משלוח ההודעה הוא יושב ליד המחשב וסופג את הקרינה. אני מעריך את ההקרבה שהוא עושה למעננו אבל עדיף שימכור את המחשב. כמו כן גם את הטלויזיה, הרדיו, הטלפון הקוי, כל מכשיר המופעל על ידי חשמל וגם את כבלי החשמל בקירות ביתו. מכיוון שגם הסביבה (שכנים שלו) משדרים גלים אלקטרומגנטיים אולי כדאי שיעבור להתגורר במדבר. אני לא מתכוון למדבר יהודה, שם עוד למשל ניתן לקלוט שידורי רדיו (שהם קרינה אלקטרומגנטית), סהרה יותר מתאים. אתה רואה איציק, דאגתך לבריאותינו נגעה לליבי ויש לי הצעות טובות גם בשבילך לשמירה על הבריאות.

למעלה