טלפון עם עלות השחר. השעה 4 בבוקר

Mוניk

New member
טלפון עם עלות השחר. השעה 4 בבוקר

השעה 4 לפנות בוקר, צלצול טלפון בלתי פוסק, אילץ אותי לקום מהמיטה החמה, מעבר לקו נישמע קול בכי, תעירי אותו שיבא עכשיו לביה"ח, לא במהירות של 120 קמ"ש זהו אין מה למהר. אני באה בעדינות מלטפת את ראש ואומרת לו, אחותך הייתה על הקו, היא ביקשה שתגיע לביה"ח. הייתה שתיקה של שניה ותיכף הוא הצמיד אותי אליו בחוזקה, ליטף אותי ברכות וביקש. גשי למגרת הלבנים שלך תוציא משם את בגדי הסקס שקניתי לך ליום ההולדת, הגיע הזמן שתככבי בהם, והיום את תיהיה כוכבת שלי, זונה ליום אחד. אני בהיתי בו אחוזת תדהמה, לא זזתי ממקומי, דחיפה עדינה ניערה אותי וטילטלה ולאחריה באה צעקה, את שומעת, תעשי מה שביקשתי ממך ומייד. טוב אני ניגשת לשידה פותחת מגרה ובוהה בה לא יודעת מה לעשות, רגלי רועדות והוא באמוק ואני חוששת לא לציית לפקודה. כן כך זה נישמע. ושוב צעקה נו למי את מחכה, הוא קם פתח את המגרה הוציא ממנה גרביון אדום בגד גוף חוטיני עשוי רשת עדינה וביריות בצבע כסף בוהק. תעמדי זקוף ואל תזוזי ציווה עלי בקול מאיים. נעמדי דום לא זזתי כמו פסל שעווה, הוא הזיז אותי כרצונו הוריד ממני את תחתוני החוטיני הקטנים והלביש אותי בלבנים סקסיים, נעמד מולי בוחן אותי מכל כיוון וצוחק צחוק מפחיד, יפה לך לבנים נועזים גם בגיל 40 את מושלמת זונה קטנה שלי. זזתי אחורנית בחשש כבד. והעזתי לדבר אתה לא ניראה לי אבל אמרתי, והוא נרתע לאחור בתוקפנות, אני שונא שמכתיבים לי מה להרגיש, אני אבל בדרך שלי, אני בן 42 ואף אחד לא יכפה עלי ולא יכניע אותי עכשיו, את שומעת, לא יגידו לי מתי לשמוח ומתי להתעצב, אני שמח לראות את הביריות שלך יפה להיות זונה קטנה שלי, אשה קטנה שלי ממי שלי, אני שמח שהיא לא סובלת יותר, הוא אמר בנשימה אחת, אני מיצטער על המחיר שהיא שילמה ואני מצטער מראש על המחיר שאת תשלמי היום, פעם היו אומרים שאהבה זה בחינם, לא שמעתי שטות גדולה יותר מזאת. אהבה בחינם. את המחיר הכי גבוהה בחיים משלמים על אהבה והיא שילמה בריבית ד'ריבית. כשהוא גמר את הנאום שלו, שנשמע מטורף לחלוטין, הוא קם התלבש בבגדי אבל שלבש חצי שנה קודם במות אביו ונשכב על המיטה, בצד שלו כעבור 2 דקות הוא קם שוב ופשט את בגדיו ונשאר ערום, והתחיל שוב לצחוק את הצחוק הלא נעים ואמר, את ניראת לי מאוכזבת ממי שלי, הכנתי אותך לזיון מטורף ובקום זה קיבלת הרצאה, ואני נישכבתי על המיטה לצידו מביטה בו בשקט ובחשש מהצעד הבא, ניסיתי לדבר אל ליבו והתרפקתי עליו ואמרתי מה פתאום תדבר אני אני אוהבת לשמוע אותך. ואני מבינה לליבך ולרגע זה עבד, הוא ניראה לי רגוע ודיבר אלי ברכות , לרגע הרגשתי שמאמץ האיפוק שלי היה שווה, נעשה פתאום חם ומרגיע ליטף אותי ברכות ודיבר אלי משם מעמקי נשמתו ואמרתי ורשמתי לעצמי ניצחון, ושוב אותן שתיקות קרות ומנוכרות, לא אמרתי לעצמי לא יכולה הבוקר עוד אשליה, כולי מתוחה, חשה שליבי פעום בחוזקה ועומד להתפוצץ. חשה שלא בנוח בלבנים הסקסיים שגופי כבול בתוכם. הוא הביט במבט מוזר מפחיד, ובקש ממני להתיישב במיטה בתנוחה שהוא מצווה עלי. ואז דיבר ללא הפסקה צעק לי בקול את כל המילים הכי בוטות שלא, הכי מגרות הצמיד אותי אליו בידיו החסונות ואז השכיב אותי בברוטליות, קם מהמיטה, שמעתי רעשים מהבר בסלון, הבנתי שהוא מוזג כוסית שכבתי בשקט במיטה לבד 10 דקות שניראו לי נצח חחששתי לקום חששתי לשאול, רק שתקתי,את שתיקת הכבשים הכי מוזרה בחיי. הוא ניכנס לחדר ושתי כוסיות בידיו וסיגריה, הוא הושיט לי כוסית אחת ויצווה עלי לשתות העזתי להוציא הגה ואמרתי אני לא מסוגלת לשתות, השעה 4:30 לפנות בוקר תשתי הוא צווח עלי תשתי בלגימה אחת תבלעי הכל במכה. לאחר מכן הוא הצית עוד סיגריה והושיט לי אותה קחי תעשני זה ירגיע אותך מכל המתחים הכי קשים בעולם, הבנתי פחות או יותר והיססתי הוא ליטף שוב ברוך ולחש תעשני קצת, תעשני זה ישפיע עלייך יש בזה חומר טוב. עישנתי תיכף אחרי הכוסית וחשתי איך בבת אחת התמלאתי כוחות העברתי לו את הסיגריה והדרך שפיו היפה שאף את העשן המטריף הזה הרגשתי שיש לי כח ללטף את כולו בשפתי לנשק את גופו החסון והשחום שלו מלמלטה למעלה, וזה מה שעשיתי, והיה נידמה לי שככה אני מחברת לו את השברים את נפשו הפגוע את כאבו העמוק, כל כך קשה לאבד שני הורים בשנה אחת. ואני רק נישיקתי נשיקות רטובות בעזרת הלשון שלי, הוא שכב דרוך מידי פעם שמעתי אותו גונח ומתפתל וצוחק אבל זה לא הפריע לי שמחתי בשבילו שיש לו עוד סיבות לשמוח ולצחוק וככה אט, הצלחתי להביא אותו לעונג מטריף, התיישבתי על רגליו הארוכות והשריריות וראיתי איך אברו היפה התמתח לשיא תפארתו והמשכתי למעלה למטה, כוחותי כמעט אזלו לי, אבל השתדלתי כי לא רציתי להפסיק, והסתכלתי עליו בגאווה חשתי שיש לנו חוויה משותפת לי לו ולאלוהים. ואז אמרתי לו גופי בוער כאש, בוא קח אותי צנן אותי, אני עומדת להשרף, הוא התחיל להפשיט וצעק עלי בקול, עכשיו אני אצנן אותך זה יהיה צינון שלא תשכחי בחיים, הוא קם ניגש שוב לבר הביא כוסית מלאה בוויסקי והתחיל לטפטפ על גופי טיפות וויסקי, טיפטפ וליקק טיפטפ ושתה מגופי בטרוף אחוז אמוק, רעדתי מרוב תענוג הרגשתי איך גופי בוער ומתקרר לסרוגין זה הטריף אותי, הטריף אותו. הוא הביט בי גאה ואז בפראות קרע מגופי את לבני הסקס והותיר אותי עירומה ואז זה בא הוא חדר לתוכי בכל כוחו וזה כאב, כאב מוזר תענוג מהול בכאב, תחושה שלא הרגשתי מעולם, גופי התלתל בפראות שלא הכרתי קודם חשבתי שעוד טלטלה אחת אני אמות, וזה בא הרגשתי את החום בתוך בטני עמוק עמוק. פרצתי בבכי לא מהכאב של גופי לא מההשפלה שהושפלתי, בכיתי בשבילו, כאבתי את כאבו ואת איך שהוא בחר לקבל את הבשורה המרה. הוא קם התלבש השעה הייתה כבר 6:00 בבוקר הוא חיבר את קו הטלפון והאזין להודעה שהושארה במענה, חיכינו לך, רצינו שתפרד ממנה לפני שלקחו אותה לחדר הסופי ליפני הקבורה. הוא חיבק אותי חזק חזק ולחש את נתת לי היום את הדבר הכי מקסים בחיי, נתת לי תחושה שלא חשוב שאני כבר יתום, את שלי את איתי בטוב וברע את זה אני אזכור לך כל חיי ומהיום את רק את מרכז חיי מעבר לזה כלום כבר לא חשוב. נישק נשיקת פרידה. ואמר ניפגש בעוד 7 ימים, אני לא רוצה שתבואי לבית אבלים אפילו לא פעם אחת. מוניק

טאKילה

New member
ממממ....../images/Emo3.gif

יש בסיפור מכל וכל,יש בוא עצב של אובדן הורה,,כואב. יש בו רגעים מביכים,מין כוחניות,מלחיץ. ואחרי כל הלחץ יש בסיפור רגעי סקס ,ובסופו הוא מנקד ציון. כנראה והרבה אמרו קודם,שסקס בזמן לחץ מוצלח יותר. אני חושבת שסקס אחרי מריבה יוצא טוב יותר, כי בלחץ קשה לחלוב ממני משהוא עסיסי. כתוב נהדר דוס פואה..

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifתודה טאקי,,,,, ממממממ

ואני דווקא מאוד "נהנתי" מהסקס באותו בוקר מוזר חחח זהו הגברים נרגעים מסקס בכל מצב אני במצב כזה שעברתי לא פעם לצערי לא מסוגלת לחשוב על סקס המון זמן עם זה נעשה אז זה "אונס" מוניק

אהובה.א

New member
שיווווווו

תני לי לקחת אוויר אני בהלם. רגע רגע.... אוףףףףףף חמסה חמסה... טפו טפו... שיהיה לך תמיד סקס טוב , אשה ללא קשר לאירוע זה או אחר... מממממממממממממ אהבתי את הקטעים העסיסיים

Crossface

New member
מתצטרף לברכה

שיהיה לך תמיד סקס טוב (אני כרגע אסתפק בסקס נקודה)

Mוניk

New member
אהובההההההה מואההההההההההה

קודמקול
ברוכה הבאה
ותודה על התגובה וסקסקסקססססס זה כל ה"פואנטה" נחון אהובה
מוניק

חן (*_*)

New member
מוניק ../images/Emo24.gif

הסיפור כסיפור, כתוב נהדר. תוכנו קשה וכואב עד מאוד, ונראה כאילו הוא סיפור אמיתי ולא המצאת הדימיון. להתמודדות עם אסון, ובפרט עם המוות, אנשים מגיבים בדרכים שונות, חלקן מוזרות. צריך המון אהבה, הבנה, והזדהות עם הזולת, כדי להגיב, לתפקד, ולהרגיע, כפי שעשית את. קשה כמעט לא פחות, לשתף אחרים. ליבי איתך .
מאחלת לך רק טוב

חתולון*

New member
מוניק ../images/Emo24.gif

קראתי פעמיים!!! כתוב הייטב התוכן קשה הסיפור נשמע אמיתי אפילו משכנע תודה לך שהבאת לנו את הסיפור אהבתי כל שורה, כל מילה יישר כח, מוניק

למעלה