אני מניח שהזיכרו שלך 64/4 או 32/3כל הזמן אני מוחק סרטונים תמונות זבל הכל וכו' , בעזרת אפשרות המחיקה והניקוי של מערכת הטלפון ,
אני לא מוריד שום דבר לטלפון , סתם גולש וזהו .
ניקוי עמוק גם לא עוזר.
מה הפתרון לבעיה הזאת , המקום הפנוי הולך ונהיה קטן מיום ליום ?
אני מניח שהזיכרו שלך 64/4 או 32/3
הגדרות >> המכשיר שלי >> אחסון
מערכת 11.45GB
אפליקציות ונתונים 14.91GB
מראש המערכת בוזזת 25GB מהמקום
הגדרות >> ישומים >> ניהול ישומים >> יש שם קרוב ל400 ישומי מערכת וגם מה שאתה התקנת >> תמחוק אפליקציות שלך ולא ישומי מערכת
לוקח קצת זמן אבל כל הזבל נמצא שם
להיכנס לכל אפליקציה למחוק או להשבית
אני מתקשה להאמין שמחקת 30 ג'יגה מזכרון מטמון כלשהומסתבר שהקובץ שנקרא: "קבצים אחרים" זה בעצם מטמון וכו' של הטלגרם.
במקרה הזה ניקוי עמוק של מערכת הטלפון לא עוזר,
צריך להכנס לטלגרם > הגדרות >איחסון .
ושם למחוק את הכל ,זה נעשה בשלבים לא במכה אחת .
בקיצור מחקתי 30 GB.
בטלגרם יש הורדות של קבצים גדולים. אם משתמשים הרבה זמן ולא מנקים, זה מגיע לנפחים כאלה.אני מתקשה להאמין שמחקת 30 ג'יגה מזכרון מטמון כלשהו
כנראה מחקת עוד כמה דברים שאתה לא מודע להם
למה זה קשור לזיכרון הטלפוןבטלגרם יש הורדות של קבצים גדולים. אם משתמשים הרבה זמן ולא מנקים, זה מגיע לנפחים כאלה.
זה לא ממש זיכרון. זה מקום איכסון של קבצים שהורדו או רק נצפו.למה זה קשור לזיכרון הטלפון
אפליקציה שלוקחת זכרון מטמון של 30 ג'יגה איפה נשמע דבר כזה במחוזותינו
במה הוא שונה מוואטסאפ
אתה צודק.זה לא ממש זיכרון. זה מקום איכסון של קבצים שהורדו או רק נצפו.
מה הטלגרם שונה מוואטסאפ?. בגודל הקבצים. בטלגרם אפשר לשתף סרטים וסדרות. ויש שם יותר שימוש בהמון קבצים קטנים של אנימציות שנשמרות כשצופים בהם. בקיצור, אם לא מנקים, אחרי שימוש כל תקופה, זה יכול להצטבר לגיגות.
איך הוא מוחק את כל מטמון הטלגרם הענק הזה במכה אחת ?אתה צודק.
אתמול מישהו הראה לי איך שהוא מוחק מזיכרון המטמון בטלגרם 64GB !!!!
הוא בעצמו היה המום.
אני רק שאלתי אותו אם שייך בטלגרם דבר כזה.
מחקתי 30 .G.B רק של מטמון טלגרם ,אני מתקשה להאמין שמחקת 30 ג'יגה מזכרון מטמון כלשהו
כנראה מחקת עוד כמה דברים שאתה לא מודע להם
צריך לשנות הגדרות, אחרת הכל יחזור. בטלגרם כל תמונה/סרטון שרואים, יורדת לזיכרון.מסתבר שהקובץ שנקרא: "קבצים אחרים" זה בעצם מטמון וכו' של הטלגרם.
במקרה הזה ניקוי עמוק של מערכת הטלפון לא עוזר,
צריך להכנס לטלגרם > הגדרות >איחסון .
ואני סתם שואל למה שפת ממשק הטלגרם באנגליתצריך לשנות הגדרות, אחרת הכל יחזור. בטלגרם כל תמונה/סרטון שרואים, יורדת לזיכרון.
settings
data and storage
storage usage
ואז לקבוע את השימוש המינימלי כפי שמופיע בתמונה למטה:
צפה בקובץ המצורף 63251
יש קובץ עברית לטלגרם שאפשר למצוא ולהתקין וזה מוסיף את העברית.ואני סתם שואל למה שפת ממשק הטלגרם באנגלית
למה אין עברית
זאת הרי אפליקציה פופולארית בישראל
למה צריך פיתוחים וקומבינותיש קובץ עברית לטלגרם שאפשר למצוא ולהתקין וזה מוסיף את העברית.
כנראה הם עצלנים. בכל מקרה טלגרם זה לא ממש מקביל לוואטסאפ. בטלגרם אפשר לעשות פחות או יותר מה שאפשר בוואטסאפ מבחינת שליחת מסרים וכדומה. אבל יש דברים שאפשר לעשות בטלגרם שאי אפשר בוואטסאפ.למה צריך פיתוחים וקומבינות
למה טלגרם בעצמה לא מכניסה עברית לשפת הממשק
הם הרי רוצים להתחרות בוואטסאפ לא
הוואצאפ מרוויח מזה שמשתמשים בו. זאת אפליקציה שאמורה לתת רווח כספי לבעלים שלה. נראה לי שזה צוקרברג. הטלגרם לא. הטלגרם זה מין שרות למען הציבור ללא כוונת רווח. לפחות לא רווח ישיר מהשימוש במוצר עצמו. יכול להיות שהרווח זה בדרכים עקיפות.למה צריך פיתוחים וקומבינות
למה טלגרם בעצמה לא מכניסה עברית לשפת הממשק
הם הרי רוצים להתחרות בוואטסאפ לא
גם בוואסטאפ לכאורה אין שום רווחהוואצאפ מרוויח מזה שמשתמשים בו. זאת אפליקציה שאמורה לתת רווח כספי לבעלים שלה. נראה לי שזה צוקרברג. הטלגרם לא. הטלגרם זה מין שרות למען הציבור ללא כוונת רווח. לפחות לא רווח ישיר מהשימוש במוצר עצמו. יכול להיות שהרווח זה בדרכים עקיפות.
ואני סתם שואל למה שפת ממשק הטלגרם באנגלית
למה אין עברית
זאת הרי אפליקציה פופולארית בישראל
** עדכון זאת תגובה ראשונה שלי,כעת כנס לתגובה שניה יותר עדכנית למטה **צריך לשנות הגדרות, אחרת הכל יחזור. בטלגרם כל תמונה/סרטון שרואים, יורדת לזיכרון.
settings
data and storage
storage usage
צפה בקובץ המצורף 63251
תודה לךצריך לשנות הגדרות, אחרת הכל יחזור. בטלגרם כל תמונה/סרטון שרואים, יורדת לזיכרון.
settings
data and storage
storage usage
צפה בקובץ המצורף 63251
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.