1) ללחוץ באופן רציף על אפליקצית אנשי קשר ואז ללחוץ על " פרטים" או להקיש על הגדרות >> אפליקציות >> להקיש על אפליקצית "אנשי קשר"איך אני פותר את הבעיה ?
דרך שיחות אחרונות אני כן יכול להתקשר
תודה ... זה טלפון חדש שקניתי אתמול ....המוכר שהוא גם מתקן טלפונים לא הצליח לפתור את זה היום בבוקר .1) ללחוץ באופן רציף על אפליקצית אנשי קשר ואז ללחוץ על " פרטים" או להקיש על הגדרות >> אפליקציות >> להקיש על אפליקצית "אנשי קשר"
>> להקיש למטה על "אלץ עצירה" ו"השבת" >> לכבות ולהדליק את הטלפון
לחזור שוב על אותה פעולה רק במקום ללחוץ על אלץ עצירה והשבת ללחוץ "פתיחה" או "הפעלה"
2) להחליף לחלוטין את האפליקציה לחדשה דרך גרסת APK
ההורדה נשמרת בגוגל כרום, נכנסים לאפליקציה של גוגל כרום, להקיש למעלה שמאלה על שלושת הנקודות ולהיכנס להורדות, בהורדות להקיש על הקובץ ומיד הטלפון ישאל האם להתקין/לעדכן אותו, להקיש על כן וזהו
Google Contacts 4.31.51.631102415 APK for Android - Download
Google Contacts helps you to keep track of your contacts and their addresses, emails, and phone numbers. You can also store your contact's birthdays, andandroidapksfree.com
כנראה יש באג באפליקציה.......
תאמר לו למחוק לחלוטין את אפליקציית אנשי קשר של גוגלתודה ... זה טלפון חדש שקניתי אתמול ....המוכר שהוא גם מתקן טלפונים לא הצליח לפתור את זה היום בבוקר .
שלחתי לו את כל התגובה שלך בוואטסאפ והוא ינסה לעזור לי ...
נ.ב. :
אתמול הוא העביר לי את כל מה שהיה בטלפון הישן לטלפון החדש ...(אם אני זוכר טוב אתמול זה כן עבד בסדר )
רק נאמר שאתה חי בסרטלהבא - להתרחק מהדגים הזולים של שיאומי (סדרת ה-C), ואם לקנות, אז אחד שיש בו שבב Snapdragon ולא Helio MTK. לכל הפחות, אפשר יהיה להחליף את MIUI ברום נורמלי.
רק אציין עובדה אחת שלא יודע לך משום שמעולם לא התעסקת בהתקנת רומים: כמעט ואין רומים מקוסטמים ל-MTK. וגם לא גרסאות נורמליות של GCam. קנית שיאומי זול עם MTK? יופי לך, אל תבכה כשהמכשיר יפסיק לקבל עדכונים.רק נאמר שאתה חי בסרט
וכדאי שתצא ממנו..........
MTK היא עובדה קיימת, ושום דבר לא ישנה זאת בקרוב
לגבי הGCAM אתה צודקרק אציין עובדה אחת שלא יודע לך משום שמעולם לא התעסקת בהתקנת רומים: כמעט ואין רומים מקוסטמים ל-MTK. וגם לא גרסאות נורמליות של GCam. קנית שיאומי זול עם MTK? יופי לך, אל תבכה כשהמכשיר יפסיק לקבל עדכונים.
לעומת זאת, Redmi Note 5 קשישא מקבל אנדרואיד 14 בזכות המפתחים העצמאיים ושביב ה-Snapdragon
תראה לי ולו רום מקוסטם אחד עבור Cubot Pocket 3. בגדול, אין רומים ל-MTK, כי היצרנים לא משחררים את הקוד של המעבד.כולם מגיעים עם מעבדים של MTK ויש עשרות מתכנתים שמקסטמים להם רומים כשרים, וישנם כאלה שמעדכנים ומתחזקים את הרומים הללו לאורך זמן
שאתה מזמין 50.000 יחידות מכל טלפון של חברה כמו QIN ו10.000 יחידות מחברה כמו CUBOTתראה לי ולו רום מקוסטם אחד עבור Cubot Pocket 3. בגדול, אין רומים ל-MTK, כי היצרנים לא משחררים את הקוד של המעבד.
רק אציין עובדה אחת שלא יודע לך משום שמעולם לא התעסקת בהתקנת רומים: כמעט ואין רומים מקוסטמים ל-MTK. וגם לא גרסאות נורמליות של GCam. קנית שיאומי זול עם MTK? יופי לך, אל תבכה כשהמכשיר יפסיק לקבל עדכונים. ועוד לא דיברנו על זה שרוםרק נאמר שאתה חי בסרט
וכדאי שתצא ממנו..........
MTK היא עובדה קיימת, ושום דבר לא ישנה זאת בקרוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.