טלפתיה - יש חיה כזאת?

shkool

New member
טלפתיה - יש חיה כזאת?

אם כן, האם יש לכך הסבר מדעי? האם זהו חלק מתהליך אבולוציוני או שמה זה סותר את האבולוצייה? תנו דעתכם... shkool

femme_fatal

New member
טלפתיה

הטלפתיה, המאגיה, טלקינזיס וכו. הם לא תופעה חדשה. משחר ימי ההיסטוריה האדם השתמש באינטואיציה שלו על מנת להמשיך להתקיים. בתקופה האחרונה גבר הצורך בהתאחדות עם כל אותם כוחות טבע מסתוריים ונשכחים. אז האם באמת אלו תופעות אמיתיות או שמה סתם מעשיות ספתא? מסתבר שלא רק אנחנו מהרהרים באמיתות תופעות אלה. נעשו מחקרים רבים על הנושאים. תופעות כאלה קיימות. בדרך מסתורית האדם יכול לתקשר גם ללא אמצעים קונבנציונלים או שנראים לעיין. בכל חיינו אנו מנצלים רק עשירית (יענו 10\1) מהפוטנציאל המוחי שלנו. מכניקת הקוואנטים הוכיחה שחלקיק יכול להמצא ב-2 מקומות בו זמנית, מה שעלול להסביר חוויות חוץ גופיות, פולטרגייסט , טלפתיה וטלקינזיס. המח שלנו כל עוד הוא חיי, שולח אותות אלקטרומגנטיים(גלי מח- זה משהו כמו גלי רדיו), מה שיכול להסביר טלפתיה כפעולה המבוצעת כמו מקלט רדיו הקולט תחנות. לאדם כמו לכל אורגניזם חיי אחר יש שדה אלקטרומגנטי סביב גופו (מה שבפי המיסתיקנים נקרא הילה). ניתן לצלם הילות. ההסברים הם עוד רבים ומעניינים, והדבר החשוב ביותר הוא שתופעות כאלה מוכחות בתנאי מעבדה. אני מאוד מאוד ממליצה לכם לקרא את "על טבע" של לייל ווטסון. ספר אדיר שמרחיב עוד על נושאים אלו.

מסכימה עם הנאמר כאן ורוצה להוסיף -

ערכתי כמה ניסויים אישיים בנושא... בלי לספר לאנשים שאיתם ערכתי את הניסויים הללו.... ההרגשה מוזרה להדהים!!! זה עובד! (לא עם כל אחד... אבל עם אלו שעובד - עובד ועוד איך!) ההסבר שלי לכך שעובד כך עם אנשים מסוימים ועם אחרים לא לקוח מעולם המשדרים והמקלטים... תלוי לאיזה תדר אתה מכוון...

femme_fatal

New member
ווידוי אישי

לא תמיד האמנתי בטלפתיה. עד שפגשתי אדם מאוד מיוחד ששינה את כל התפיסה שלי בנושא.

למעלה