טלפתיה

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
טלפתיה

disclaimer מטרת הפורום היא להעלות השערות לגבי מה שבא לכם, אל תתנפלו עליי שזה לא קשור למאטריקס או קונספירציות... טוב זה סתם בא היה לי לרשום דיסקליימר :) בכל מקרה חשבתי על זה היום שטלפתיה קיימת מעצמה כלומר יש אנשים שאולי יודעים לנצל את הקשר הטלפתי הקיים באופן בהרבה יותר מפותח אך הבסיס בא לבד נגיד תחשבו איך ניסו לפתח שפה שני בני אדם קופיים פרימיטיביים שמנסים להגיד משהו אחד לשני נגיד מישהו מצביע על עץ ואומר משהו ובדרך טלפתית בלי שהם ידעו הם קולטים את כוונת האחר הוא חש פשוט בפירוש של מה שהשני מנסה לציין. לא יודע זה פשוט עלה לי בראש, שקיים קשר שמטרתו להביא להבנה בסיסית. מה אתה אומר רדסטורם ? קוראים לקשר הזה "אינטינקטים" ובולשיט מה שאמרתי?

mokagino

New member
הרחקתי לכת

ותאר לך שבעצם אנחנו בגדר ניסוי (כל האנושות) ומעלינו יושבים מספר חוצנים ועורכים עלינו ניסויים, רוצים לבדוק אם אפשר לשחרר יצורים כמו בני אדם על כוכב, אבל לפני זה הם מבקשים לערוך ניסוי ואנחנו הניסוי. אנחנו מקבלים מהם עוד "חיזוק חיובי", פעם זה יכולת הבנה, פעם טכנולוגיה חדישה ואנחנו, עכברי המעבדה, נאלצים לספוג הכל...

IC4

New member
כן כן מחשבות ידועות למדי

ואם נכנסים אליהן חזק הן יוצרות הגיון אפילו אהבתי את הסרט עיר אפלה שגם מתקשר למחשבות האלה אגב אתה קראת את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה? שאומר שאנחנו מאטריצה אורגניזמית שמטרתה לבדוק מה משמעות הכל משהו כזה :) אם קראת אתה יודע על מה אני מדבר אם לא - קרא !

mokagino

New member
dark city

לא רק שקראתי, גם הקשבתי לזה כשזה יצא בקלטות (ספרים מדברים) כשאברי גלעד מקריא את הסיפור. זה מחובר לי לאוטו ומכניס לי מחשבות מוזרות בכל פעם שאני חוזר מאוחר בלילה מבילוי. אתה בסדר - DARK CITY - סרט מאלף רק חבל שהוא לא קיבל את הפירסום המגיע לו

RedStorm

New member
הם חשבו שהמטרה שלנו

היא למצוא משמעות להכל... אבל אנחנו סידרנו אותם אנחנו לא חיפשנו משמעות , התחלנו להתעסק בדברים קטנים ולא "חשובים" וניסינו לחיות באושר בלי לחפש משמעות אנחנו כמו עכברים ששמו אותנו במבוך גדול ומסובך כזה ורוצים ללבדוק איך נצא.. אז אנחנו תפסנו לנו פינה במבוך הנחנו כורסא נוחה המצאנו טלוויזיה לבידור יצרנו קוקה קולה לשתיה ופיצה למאכל וישבנו לנו עם קולה ופיצה על הכורסא הנוחה מול הטלוויזיה וויתרנו על המבוך בחרנו בחיים של "כיף" אני עדיין לא החלטתי אם זה בעצם טוב , מדהים , ואנושי או רע , טיפשי , ומנוכר

rshilkrot

New member
אני חושב שאתה צודק

ואולי בעתיד נדבר רק בצורה הזאת? חשבתי אולי אפשר לפתח שפה שבה לא מדברים אלא מראים תמונות כשכל תמונה היא מאד מאד בסיסית ומעוררת אינסטינקטיבית תחושה מסויימת כשאתה רואה אותה. ואז פשוט מקרינים את התמונות האלה מאד מהר והמוח מבין את הרעיון הכללי... כמו למשל תקציר של סרט, תוך 12 שניות אתה מבין על מה הסרט כולו מדבר! וזה רק מאוסף של משפטים ותמונות מאד קצר! אז פשוט נגביר את הקצב... ונבין רעיונות מורכבים מאד - מהר מאד! למשל תקבלו דיסק DVD הביתה של 10 שניות שמסביר את תורת הקוואנטים... או מקריא לך את "מלחמה ושלום"...

TomerZimmermann

New member
קצת הגזמת

להסביר את תורת הקוונטים לא משנה כמה מהר תריץ את התמונות ייקח יותר מ10 שניות... בוא נגיד, שעה... אבל גם זה מאד מהר בשביל תורה כל כך מסובכת (כמובן שאני רק מנחש, לדעתי זה ייקח אפילו יותר משעה). אבל זה לא כל כך דימיוני... זה כבר קיים היום... זה נקרא "שטיפת מוח". הרי מה זה שטיפת מוח? הרצת תמונות בקצב מהיר מלווה במוזיקה. התמונות והמוזיקה מעוררת בנו תחושות\מחשבות\הבנות כלשהן אותנו אנו משרישים ובלה בלה... לדעתי כל הרעיון הזה מסוכן מדיי בשביל להתעסק איתו

rshilkrot

New member
אבל נניח שתתעל את זה למטרות

חיוביות? ולא כדי להחדיר למוח מחשבות שאתה לא רוצה לחשוב. אני מתייחס למוח כאל מערכת מחשב. לכל מערכת מחשב יש פרצות ודרכים עוקפות להכנס אליה. אז למה להכנס בכניסה הראשית ולעמוד עם כולם בתור? אפשר להתפלח פנימה בעשירית מהזמן! פשוט צריך למצוא את הפירצה למוח ודרכה להזין נתונים, זה הכל.

TomerZimmermann

New member
true, אבל

השאלה הגדולה היא מה יצא מזה יותר, טוב או רע? אפשר בקלות להוציא מזה טוב - ללמד חומר רב בקלות ודברים כאלה השאלה היא מה התוצאות הרעות ואני רואה הרבה כאלה המח יתנוון כי הוא לא באמת פועל (לא מזמן דיברנו על זה שחבל שאנחנו משתמשים רק ב-%X מהמוח שלנו אז מה אם נקטין גם את זה?!). בקלות אפשר לגרום לאנשים לרצוח... בעלי האמצעים למעשה ישלטו בנו. מי שיהיה לו הכי הרבה כסף יוכל לגרום לנו לעשות מה שהוא רוצה. קחו לדוגמא את כל חברות המשקאות. כל אחת תפרסם את עצמה בעזרת מסרים תת-הכרתיים במהלך התוכניות בטלויזיה אבל זאת שיש לה הכי הרבה כסף תפרסם הכי הרבה פעמים ולכן אנחנו נעדיף אותה (לשם השוואה, פעם בקולנוע, לקראת ההפסקה היו משתילים כמה תמונות של אנשים אוכלים פופקורן ושותים קולה וזה גרם לאנשים לקנות יותר במזנון, היום זה לא חוקי). -------------------- רשמתי %X בגלל שאף אחד לא הביא הוכחה לכמה אחוזים אנחנו משתמשים. כל אחד טען מספר אחר

IC4

New member
אתה מכיר את ההרגשה שאתה ...

חושב על כל כך הרבה דברים ורוצה להגיד כל כך הרבה דברים באותו רגע ובגלל זה בא לך פשוט לצעווווווווק לצרווווווח כדי כביכול להוציא הכל ממך :) אוקיי אני מקווה שאני לא אשכח את כל מה שאני רוצה להגיד: "קצת הזגמת" - תומר !! לא מגזימים בפורום הזה, הרעיון הוא להגיע לפתיחות אופקים - כן בטח אפשר לצאת מכדור הארץ לחלל , קצת הגזמת !! בעתיד לך תדע :/ NEVER SAY NEVER :) הממם בקשר לשימוש - אתה צודק כל דבר שממציאים נגיד פצצת מימן (למה לעזאזל המציאו אותה) שימוש טוב מביא איתו את הפוטנציאל לשימוש רע אגב נגיד שיבוט בני אדם - עזוב "חברות משקאות" .. היטלרים קטנים ייצרו את עצמם מיליון פעמים וישלטו בעולם :/ אגב בוא נקווה שבעתיד השחיתות לא תגדל ועדיין יהיו חוקים לגבי דברים מסוכנים. טוב לא מסוכנים אלא פשוט לא הגונים (קניית המבורגר דווקא במקדונלדס לא פוגעת באופן ישיר באף אחד , אבל עדיין חוק אמור להביא לצדק מינימלי. למרות שאז מקסימום יתנו לכל החברות לשחק לנו בשכל עם מסרים תת מודעים). בקשר לשטיפת המוח ע"י מכונה - נראה לי שזה לא ינוון את המוח אלא רק יגביר את השימוש בו כלומר יותר אחוזים יידרשו לעקל את המידע המהיר. כמו מעבד יותר מפותח למחשב שצריך לעשות יותר פעולות באותו סדר זמן

TomerZimmermann

New member
אייסי, אאוץ´

מה זאת ההתקפה הזאת? סך הכל אמרתי ש10 שניות נראה לי מוגזם וזה יקח הרבה יותר זמן... ברור שהכל יכול לקרות בעתיד... אני יותר דיברתי על זה מבחינת מה אפשרי היום... ובקשר למוח, אני די בטוח שזה יקטין את השימוש בו, או ליתר דיוק יקטין את השימוש בחלק החושב של המוח. המוח הרי מורכב מכמה חלקים. לדעתי החלק של הזיכרון יתפתח אבל החלק החושב\לומד יתנוון... כמובן שזה הכל סתם דעה על פי ההגיון שלי ואין לי מושג אם זה נכון מבחינה מדעית

srullli

New member
ואם כבר

חוזר העיסוק בדבר פוטנציאל המוח וחייזרים שונים, הרשו לי שוב לתת במה לדבריו הנערצים, כמו תמיד, של ידידינו המדובר, הלא-הוא אורי גלר (
!!), שכרגיל ,כבכל שבוע, רושם בטורו האישי ,בעיתון חסוי ומסתורי, דברים מרנינים מרחיבי דעת והשכלה !! הבה נאזין לדבריו המהפנטים של אורי ! (ועפ"י ההערה בתחתית.... - אפשר כבר לחכות בשקיקה ,בכסיסת ציפורניים , בחוסר סבלנות שלא יתואר ובחדווה (כמובן) עד לשבוע הבא ! ) (ואם נשמעתי מעט צינית.....אז סליחה !, כי אני באמת לא שוללת את מה שהוא אומר , כל דבר מתקבל בזרועות פתוחות !
, זאת סתם אני עכשיו ברגע של מצב רוח מוזר....
)

TomerZimmermann

New member
אז כבר

אני מקווה שתדאגי לסרוק לנו את הכתבה גם שבוע הבא שכולנו נוכל לקרוא את ההמשך. ************** אם הוא רק לא היה כותב את ההערה הזאת של "כיהודים אתם...." אז הכל היה הרבה יותר יפה לדעתי
אבל זה רק אני אם האהבה הרבה שלי לדתות

IC4

New member
אורי גלר :) מדבר כמו אל

מענין אם הוא אוהב מאטריקס נשמח מאוד לארח אותו כאן
ואז כל מיני פוצים יציפו את הפורום אגב 13 שלו די מעורפל בשבילי, מישהו רוצה להסביר לי ? (רואים הייתי יכול לא להראות לכם שאני לא מבין אבל פעלתי לפי 14 - אולי בכוונה הם אחד ליד השני
?? ) מה אתם אומרים - אפשר לסמוך על מה שרשום שם ? או שזה רק קטע כזה כמו שרופא יגיד לכם "אתם בסדר" אחרי שהוא לכאורה בדק אותכם ואתם כבר תרגישו טוב ובסדר רק בגלל שרופא אמר לכם. בעוד אותו אדם אינו כלל וכלל רופא שלמד כמה שנים טובות רפואה אלא רק בנאדם שמחדיר לכם את האמון שהכל טוב הממם עכשיו אני קורא את 24 27 יכול להפוך לצפייה יומית של מאטריקס ובכלל סרטים אחרים טובים שנותנים לכם השראה ואהבה 28 ? לא אלכוהול? :((( אייסי רוצה היום להשתכר קלות אז אני מבקש את סליחתכם חברים תדמינו חיים טובים יותר ותעשו מה שאתם רוצים כדי להגיע אליהם שרולי אני מקווה שתביאי את ההמשך גם, תודה

rshilkrot

New member
הכלל הראשון צריך להיות:

1. אף פעם אל תקשיבו למי שמנסה להגיד לכם איך לחיות!!!! 2. תחיו איך שבא לכם ונוח לכם וזה הכי חשוב. 3. אל תקבלו עצות שאתם לא בטוחים שהן נכונות במאה אחוז (בקיצור רק עצות מאימא) 4. רק אתם יכולים להגיד לעצמכם איך לחיות כי רק אתם חיים את החיים שלכם. הרי לך אורי גלר והעצות המתנשאות שלך! הא!

TomerZimmermann

New member
כן... אבל... נו..

טוב... ניסיתי אבל אני לא מצליח... כמובן שכל מה שכתוב בהודעה שלך הוא נכון וזה הדרך לחיות (או יותר נכון הדרך לחיות חיים טובים). לפי ההודעה הקודמת שלי זה אולי היה נראה כאילו אני מסכים עם אורי אבל זה סתם קצר בקומיוניקציה שלי
. אני כמובן לא מסכים עם הרבה מהעצות שלו וחושב שכל אחד צריך לחיות איך שבא לו אבל בכל זאת מה שהוא כתב זה נחמד ועל זה הבעתי תמיכה..

IC4

New member
תנו להיפי כבוד מינימלי ...

בכל זאת העולם היה יותר טוב אם כולם היו פתוחים למה שרשום שם ולא מסוגרים בתוך החיים הקטנים שהם רגילים אליהם כי הם נוחים כבר ואין צורך לשנותם חוץ מהבולשיט על היהודים :) אמא ש´ך יהודיה יא היפי

srullli

New member
איזה אנשים מצחיקים ../images/Emo6.gif

לא חשבתי שהקטע העיתוני הזה יכה גלים....... מה שרשמתם היה משעשע למדיי!! ד"א תומר, ראיתי שרשמת בפורום סרטים על סרטי השבוע, אז רק רציתי להמליץ לכם , פורום 21 , על הסרט "מי רצח את קוקי?" - אני אישית ראיתי אותו במן הקרנה שנייה שכזאת (בהיכל התרבות!!) וממש אהבתי !! (סתם לא רציתי להידחף לפורום המתחרה....)

RedStorm

New member
אני חושב.....

ואתה כבר יודע IC שטלפתיה באמת קיימת מעצמה אולי פשוט אנחנו לא מאמינים שזה אפשרי ואנשים מסויימים הצליחו לעלות על זה ....לשפר את זה אבל פשוט היא קיימת ולפעמים היא גם מוכיחה את קיומה אבל זה נתפס כצרוף מקרים...לרוב האם זה צרוף מקרים? לדעתי כל תחונה "על אנושית" קיימת בכל אדם רק אנחנו לא יודעים ולא מנסים להבין

למעלה