טלקינזיס

תוםשפר

New member
טלקינזיס

שלום לכולם, אני די חדש בכל העסק אז אם אני יתבלבל במושגים.... תסלחו לי..... אני מנסה ללמוד טלקינזיס באופן עצמאי.... לא שיש לי כוחות אני רוצה לנסות ללמוד כי: א. המושא ממש מעניין אותי ב. לפעמים אני מרגיש כאילו אני גורם לדברים מסוימים (לא יכול להרחיב...) אמרו לי שאפשר ללמוד טלקינזיס גם אם אין לך כוחות... אני פועל כך: פתיחת עין שלישית (צ'אקרה) מדיטיציה ניסיון שימוש בכוחות על חתיכות נייר (אמרו לי שצריך לדמיין שיוצא לי מין קרן אנרגיה מן הצ'אקרה) אבל... שום דבר לא קורה.... אני מתאמן ושום דבר לא הולך לי.... אמרו לי שאסור להתייאש.... אבל אני מתעייף ואיני מסוגל להתאמן בדבר שלא עובד לי.... כמה זמן צריכים להתאמן כדי להוזיז חתיכת נייר???? למישהו יש אימונים יותר טובים?????? עזרה!!!!

Bastat

New member
תום שפר

תחילה נושא הטלקינזיס דובר בפורום זה רבות דפדף לך ותקרא. אני מאמינה שלכולנו יש כוחות השאלה אך אנו מפתחים אותם, אני חושבת שאתה קצת טכני בעניין, כלומר אספת לך את המצרכים ועכשיו אתה רוצה שהם ינגנו עבורך - זה לא ממש עובד כך התקדמות, למידה, ויישום זה משהו שלוקח זמן - זמן הבנה, זמן הטמעה, זמן עשייה וכו'...... לפעמים צריכים חיים שלמים בשביל להזיז חתיכת נייר - וזוהי בדיוק הנקודה שכל הרעיון זה לא רק להזיז את דף הנייר, אלא הרבה מעבר לזה - הבנת היכולת שרכשת וידיעת השימוש בה. אני מייעצת לך גם כן לא להתייאש, והאימונים הטובים ביותר עבורך לפי דעתי זה קצת סדר בבלאגן והרבה סבלנות בהצלחה

gwizard

New member
וואלה

על מה את היית חושבת ב-1:30 בלילה ?

תוםשפר

New member
שוב... טלקינזיס

יש פה מישהו שהצליח לו טלקינזיס ומכון לספר את התאוריה בה פעל/פועל או דרך עבודה בה פעל/פועל????? בתודה הטלקינזיס המתחיל

PurpleFilth

New member
קרן אנרגיה זה טוב.

תנסה להפוך אותה לקצת יותר מוחשית מאשר לדמיין אותה. תרגיש אותה באמת. ואז תנסה להזיז איתה את הנייר. ותזכור: אם אתה מתייאש, כנראה שמהתחלה לא ממש רצית את זה מספיק.

למעלה