?????טל בנין?????

zuli4

New member
סוס מת..

זה לא מילה.. למרות כל מה שיש לנו מוסיפים לנו עוד זבל לקבוצה.. חבל שאלי כהן ממשיך את העבודה של גוטמן.. לדעתי זוהר חוגג זה הכוכב הבא, צריך לתת לו הזדמנויות..מה זה 20 דקות

RED OR DEAD BS

New member
....

תלוי באיזה כושר הוא יגיע הכל יותר טוב מקראבליו, הוא גם יכול להנהיג את הצעירים כמו נימני בבית"ר אז לא להיות פסימיים תסתכלו על הצד החיובי אבל גם לא נראה לי שיביאו אותו.

מוצארט

New member
וכשאני חושב על זה

מור(זולי) באמת צודקת. הרי הקו הזה של הבאת שחקנים, שכל מה שנשאר מהקריירה המפוארת שלהם זה השם, זה בדיוק הקו שהנחה את גוטמן השנה. קחו לדוגמא את סונארה. גוטמן אפילו לא ראה אותו משחק! ישר קנה אותו! ומה עם בנין? בכלל לא שיחק העונה, כי הוא בלי קבוצה. אתם חושבים שהוא רצה לשחק העונה? כי אני לא חושב. אם הוא היה רוצה, הוא היה מתאמן בלי קבוצה, ומחפש לעצמו. כנראה שגם בנין בעצמו יודע, שאין לו יותר מידי מה לחפש בליגה. אז מה אלי כהן ואלי זינו רוצים ממנו בכלל? היום אלי כהן אמר, שעבודת ההישארות בליגה, תדרוש הרבה זיעה, דם ודמעות. הלו!!! אלי את אלי - תתעוררו! אנחנו רק אחרי המחזור השמיני! ממתי מדברים על הישארות בשלב כ"כ מוקדם של העונה? אם המאמן מדבר כך, כשעוד שליש עונה לא עברה, אז מצבינו בהחלט בכי רע. מצפה לתגובותיכם.

RED OR DEAD BS

New member
אוקיי ..

זה יכול לעבוד גם מהכיוון השני, זה שיש חיסרונות זה ברור, אבל מה עם הניסיון, המנהיגות הסדר? תראה את זא'נו, אסי רחמים או קייסי, כולם מבוגרים יחסית למשחק הכדורגל וכולם נותנים ביטחון וברגים מרכזיים בקבוצה שלהם ככה שגם בנין יכול להיות שחקן מוביל ומנהיג בקבוצה לא שוללים לפני שמנסים!!!

רוני 2112

New member
לא רק זה, הוא אדם מגעיל,, שחצן

אף פעם לא סבלתי אותו, גם כשהיה לוו שם של תותח, כבר את נימני אני סובל פחות ממנו, כמו שאמרו כאן רובכם, נשאר לו רק השם, ועלי זה לא עושה רושם רוני

למעלה