טל בר זוהר,דודי שרון ולכל הצוות המדהים

ציונעע

New member
טל בר זוהר,דודי שרון ולכל הצוות המדהים../images/Emo24.gif

באמת שאני עדין בשוק ממה שהלך בטיאלוי! הקטעים החדשים, האיכות וכל הבומבסטיות בחומר החדש של דודי
רק שדודי עלה כל הטיאלוי ראו מזה ח-ו-ם, אנשים למטה לא יכלו לזוז פשוט דודי הפציץ סט של הלייייף
אני כל הסט שלו הייתי למעלה בצד קרוב אליו כי לא יכלתי ממה שקרה למטה
אז דודי וטל, (ג'ואל לא שכחתי אותך!!!) באמת שאני לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם, אתם פשוט החיים שלי
ותודה על הכל, נפגש שוב ב- "אוושן". אוהב המון

איזזזה ערבבב היה בTLVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

צמעווווווו טוףףף בחייים לא היה לדודיייייייייייייי כזה סט מפציץץץץץ הוא ניגן פווול חומר חדשששששששש רימקסים לפאאאאאאאאאננננננניייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היה חםםםםםםםםם ברמוווותתתתת עלללל כמותתתת האלכוהולללל שנכנסה לי לגוףףףףףף אךךךךךךך היה שווווווווה ברמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שבת שלווםםם אנשושיםםם

TAL BAR ZOHAR

New member
אין מילים מה שהלך שם ../images/Emo13.gif

הנגאובר רציני !! עד עכשיו אי אפשר להתאושש! תנו לי כמה זמן להתארגן על עצמי ואחזור עם פירוט מהאגדות! שבת שלום לכולם! היה כיף ומרגש לראות את רובכם ממש מכל קצוות הארץ! דודי עם סט לא פשוט לעיכול כל יצירה הפתעה אחרי הפתעה רגש עצום להיט מטורף אחרי להיט מטורף פירוט מלא על הסט החדש בקרוב!! טל בר-זוהר:]

TAL BAR ZOHAR

New member
אי אפשר לשכוח קיץ 2008../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

TAL BAR ZOHAR

New member
אני השלג בקיץ !!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ומי היה שם כשפתח עם המיקסססס פטה מורגנה 2008 מה הלך שםם!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifשמח שכולכם נהניתםםם!! ../images/Emo24.gif

ושוב מזל טוב חחח

oshrikii3

New member
וווואי היה פשוטטטט מרסקקק !!!!!!!

וווווואווווווווו היה כל כך הורס ! אין על דודי בעווולם הזההה.. ה=מלךךךךךךך !!! עשה לי ת'סופשבוע הכי הורס בארץץץ ! 3333333>

למעלה