טל בר זוהר היקר דחוף הסבר על הקטע Cat Woman!!

minidrums

New member
טל בר זוהר היקר דחוף הסבר על הקטע Cat Woman!!

לאדון טל בר זוהר היקר אנחנו מקווים שהפעם יהיו לך הסברים יותר טובים ומפורטים כולל למעריצים שלכם ! זה הקטע של הצמד שלך דודי שרון וג'ואל Cat Women לשמיעה ! http://www24.zippyshare.com/v/1295272/file.html וזה קטע חדש של Mark Knight & Funkagenda שייצא חודש לפני הקטע של דודי שרון Cat Women לשמיעה ! http://www20.zippyshare.com/v/33760265/file.html יש לך הסבר איך הגיע כל המקצב הזה לקטע של דודי אתה רוצה להגיד לי שהוא לא חתך את הביטים מהקטע הזה של Mark Knight & Funkagenda החדש זאת בושה לחתוך זאת בושה לשחרר קטעים כאלה ולהגיד שדודי עשה אותם זה מגעיל מגעיל ושוב מגעיל אני לא יודע איך יש לכם את ההרגשה לשקר למעריצים שלכם ואדון טל בר זוהר תגיד לדודי שלך שיושיב את עצמו ויינסה ליצור בכוחות עצמו בלבד בלי לחתוך ביטים מקטעים של יוצרים אחרים שלא יינסה לעשות קרירה על גב של אחרים שמשקעים את זמנם על המוזיקה !

TaL1050

New member
אין לי מושג עד כמה זה חוקי אבל...

זאת בהחלט לא פעם ראשונה שמתלוננים שדודי מעתיק ביטים וכאלה..

CHRISS

New member
חבל דווקא קטע טוב קאט וומאן

לא חשבתי שזה גנוב..אבל כמו שטל אמר זה לא פעם ראשונה שאנשים אומרים את זה אבל שיהיה בהצלחה בכל מיקרה מי אני שאתערב :)

נו אז מה ..........

איזה שטויות אלה כולם 'גונבים' מכולם וכולם לוקחים מכולם ואף אחד לא אמר שבדיוק הביטים האלה הם של דודי הוא לא יכול לחלק את המיקס ולהגיד מהדקה השניה המיקס שלי ואת החצי דקה הראשונה לקחתי מעופר ניסים ואת ה20 שניות האחרונות חתכתי ממיקס של אופיר מלול איזה שטויות יש מלא שלוקחים מדודי ודודי לוקח מהם וככה גם עופר ואופיר ופיטר ראופר וטייסטו וכולם עושם את זה וזה חוקי וזה מפרגן באיזשהי צורה אז פשוט סתמו

CHRISS

New member
חוץ מזה שלקחת 17 בתים בכל שיר זה חוקי

אבל בקטנה..

לגברת - minidrums חלק גדול מהאמנים בעולם

העתיקווו... אני אומן גרפי ואני מעתיק תמונות שונות ועושה מהמם דברים חדשים ודברים יותר יפים ממה שהם היו לפני! אז תעשי לי טובה כמו שמשי אלמגור אמרה, בדיוק כולכם לוקחים מכולם! אז תעשי לי טובה מתוקה! ולכל אלה שיש להם שמצדיקים את גברת "minidrums"! לכו ללמוד תולדות אומנות, ותראו יצירות של אנשים כדי ללמוד! ! ! ולהרחיב את האופקים ! פאקוץ''''''''''''''''' משי חולה עליך!

cinquemillo

New member
hhhhhhhhhhhhhhh

hi minidrums :) well the real work of a producer and dj is make bomba stuff!! and dudi always do it!!

למעלה