טל הבריא, תודה לאל,הולכים לווינטרוב

טל חולה ויש לנו ביקורת ביום א' ../images/Emo10.gif

מה יהיה? אני לא רוצה לבטל. זו הביקורת בדיוק לאחר שנה לניתוח. אולי נקבל סוף סוף פטור מהסד ללילה. ווינטרוב לא ראה את הרגל כבר 5 חודשים. הוא חלה הלילה ונראה לי שזו שפעת נוראית. לא נראה לי שיחלים עד יום א'. אני חושבת שאאלץ לדחות את הביקורת של יום א'. :(

Adoushi

New member
החלמה מהיר לטל

שירגיש טוב. מקווה שהוא יחלים עד יום א, אם לא אז לא נורא. תמיד אפשר להגיע לביקורת.

החלמה מהירה ../images/Emo184.gif

אם לשפוט לפי מה שקרה אצלנו, באמת ההחלמה ממושכת. זה כל כך נורא לדחות ביקורת יעל? מיכל

אודונים

New member
טלטול תהיה בריא

חכי ליום ראשון ותראי אם צריך לדחות אולי בשבת הוא כבר ירגיש יותר טוב חיבוקים שחר

החלמה מהירה לטלטלון

ואם טל לא יבריא עד יום ראשון חו"ח אז... חיכיתם שנה - חכו בסבלנות עוד שבוע זה בטח לא יהיה נורא כל כך.

תודה לכולם אבל טל עוד לא הבריא../images/Emo10.gif

היינו אצל הרופאה קודם. זה וירוס שפעתי. הוא עם חום די גבוה ודי מסמורטט. כאבי בטן וראש ואתמול הוא הקיא. היום כבר לא, תודה לאל. מקווה שיהיה בסדר בקרוב, אבל אי אפשר לדעת. יום א' בסימן שאלה, למרות שלא ביטלתי. החלטתי כמו ששחר כתבה, לחכות לראות מה יהיה. מקסימום, נזיז את זה ביום א' לשבוע אחרי זה או לשבועיים אחרי זה. אין ברירה. תודה לכל איחולי ההחלמה שלכם. יעל

טל הבריא, תודה לאל,הולכים לווינטרוב

מחר בבוקר. מקווה שהכול יהיה בסדר. הוא ממש הבריא אבל אני די על הקרשים. מין וירוס בטן כזה. מקווה שזה יעבור עד מחר. מקסימום אני אלך עם בעלי ואיתו ונסתדר איכשהו. אני לא אפסיד את זה בעיקר עם הילד בריא. תודה על כל העידוד והאיחולים. אספר לכם מחר מה אמרו לנו. יעל

לא, לא הולכים עדיין לווינטרוב../images/Emo4.gif

הוא קם עקום לגמרי. כאבי בטן וראש עדיין. זה כנראה לא נגמר. אתמול הוא נראה מצוין אבל הבור נראה אחרת כל כך. נצטרך להזיז את זה. תודה על התמיכה. יעל

אוי, מסכן קטן!!

אוף, איזה באסה כבר בטח התכוננתם נפשית ואמרתי לעצמי שיש אכנס בבוקר ואאחל בהצלחה אצל הד"ר טוב נו, העיקר שיהיה בריא כבר!!~!!! גם אנחנו חולים אבל לזה אני כבר לא מתייחסת, אנחנו קופצים ממחלה למחלה ללא הפסקה, אוף, שיגמר החורף הזה כבר!!!!!!!

למעלה