טל הצליח לקפוץ היום 4 פעמים רצוף

טל הצליח לקפוץ היום 4 פעמים רצוף

על הרגל השמאלית הקלאב-פוטית. ישששש!!! זו התקדמות ענקית. אריאלה אמרה לי שביום שהוא יצליח בלי ליפול לקפוץ חמש פעמים, זה סימן שהוא בדרך להבראה שלמה ושהוא בדרך הנכונה. כל כך התרגשתי. טרפתי אותו ורקדנו בחדר כל המשפחה, אבא, אמא, עמית וטל. הוא המשיך בקפיצות עוד חצי שעה, כדי להוכיח לעצמו שזה מצליח ואחר כך שתה גלונים של מים מרוב שהזיע מהמאמץ. אני גאה כל כך היום. גאה ומאושרת. שרק נמשיך ככה. אמן. יעל

shaharhakmon

New member
../images/Emo47.gifכל הכבוד לטל../images/Emo6.gif

תמסרי לו שאפו מאיתנו, ושב"ה בהמשך נשחק יחד כדורגל וכדורסל. הוא פשוט דוגמא ומופת לנחישות,כל הכבוד!

כל הכבוד!

אנחנו כאן מזיעים ללא כל מאמץץ אז אני רק יכולה לדמיין איך היה קשה ומזיע
נהדר.

גווניבר

New member
איזה יום שמח, יום של הפתעות...

גם אנחנו גאים ומאושרים!!!!
כל הכבוד!!!

מכתב לטל -

שלום לך טל. קוראים לי אורנית. יש לי תינוק בן ארבעה חודשים עם קלאב פוט ואני מורה של ילדים בכתה ה'. קראתי היום שהצלחת לקפוץ על הרגל הקלאב-פוטית שלך. הבנתי שזה היה מאמץ גדול מאד מצידך והאושר היה גדול. אחרי שקראתי והתרגשתי מאד, החלטתי לכתוב לך מכתב. אז כמו שכבר סיפרתי לך,אני מורה ובכיתה שלי יש כל מיני ילדים. יש ילדים שהכל נורא קל להם. הם תמיד מבינים מהר, קוראים וכותבים מהר ואחרי שהם מסיימים את המשימות שלהם הם עוזרים לילדים אחרים ובעצם עוזרים גם לי קצת.אותם נורא כיף ללמד. יש ילדים שלהם קצת יותר קשה. לפעמים אני צריכה להסביר להם פעם ועוד פעם ולהיות מאד סבלנית ולהסביר שוב. ואחר כך לתקן להם שגיאות כתיב. לפעמים הם לא בטוחים במה שהם עושים והם רוצים ממני שוב עזרה. אני כמובן עוזרת שוב ושוב כי זה בעצם המקצוע שלי ולכן אני שם. בסופו של שיעור כשהם מצליחים לסיים את המשימה, יש לי הרגשת סיפוק, כי הצלחתי לעזור להם. אבל יש לי שלשה ילדים שאותם אני ממש מעריצה ומהם אני גם לומדת המון. אלו שלשה ילדים שנורא קשה להם. קשה להם לקרוא ולכתוב ולהבין מה כתוב. וכל משימה שאני נותנת הם מרגישים כאילו הנחתי להם אבן כבדה על הגב. ואותם ילדים, למרות הקושי לא מוותרים. הם מתעקשים לכתוב לבד למרות שאני או הילדים מציעים להם עזרה.הם מתעקשים להעתיק לבד מהלוח למרות שזה לוקח להם המון זמן ולפעמים היד כבר כואבת להם או שמתבזבזת להם ההפסקה. כשאני מציעה להם הקלות הם לא תמיד מוכנים לקבל אותם. אני ממש מעריצה את הילדים האלו. הם מלמדים אותי כמה חשוב לא להתיאש ולנסות שוב ושוב. הם מתמודדים עם המשימות ומתקדמים יפה ומאד גאים בעצמם. הם יודעים שכל מה שהם עושים הוא רק שלהם ורק בזכות עצמם.זו הרגשת אושר אמיתית. לפעמים אני אפילו קצת מקנאה בהם על כוח הרצון שיש בהם ועל ההתמדה שבסופו של דבר יביאו אותם להצלחה גדולה.הילדים האלו ממש גיבורים בעיני ואותם אני הכי אוהבת ללמד. גם לך אני מאחלת עוד הרבה ימים של התמדה,הרגשה של הצלחה ואושר. הרבה אושר. בעיני אתה גיבור אמיתי. לילה טוב, אורנית

אורנית המדהימית../images/Emo24.gif

ריגשת אותי עד דמעות. עכשיו ראיתי את המכתב שלך. אני אקרא אותו לטל כשיחזור מהגן בצהריים. כל כך יפה כתבת. פשוט מרגש. את נפלאה ואני מקנאה בתלמידים שלך. נשיקות, יעל

בתור מורה...

אני יכולה להגיד שאין הרבה מורות כמוך, ואין הרבה גננות כמוך. הלוואי שבמערכת החינוך יהיו אנשים כמוך, ואז אולי החינוך בארץ יעלה רמה... עלי והצליחי...

למעלה