טל! (וכל מי שיודעת)

tonti

New member
טל! (וכל מי שיודעת)

אני בשבוע 25. מותר לצלול בשלב כזה? אנחנו רוצים לעשות קורס צלילה אבל אני לא יודעת אם כדאי בשלב הזה ואם יתנו לי בכלל. וחןץ מזה מה קורה אצלכם? אפשר להכנס עוד לים או שכבר חורף אפילו שם?

etilly

New member
היי tonti

אני באותו שלב בהריון, ורצינו לצלול ואמרו לי ש"לא מומלץ" לא פירטו, אבל אף אחד לא רצה לקחת אחריות. נסתפק עם שחיה עם הדולפינים...שגם נראה לי חוייה כייפית.

noa2

New member
אולי הפרש הלחצים

שמתרחש בצלילה דומה למה שקורה בטיסה ואני יודעת שחברות הביטוח לא מבטחות אחרי שבוע 26 עקב הסיכון לפתח טרומבוסים בכלי הדם ובמקרים חמורים זה עלול להגיע לתסחיף ריאתי שזו כבר ממש סכנת חיים אז כמובן שחברות הביטוח לוקחות מקדם הגנה מאד גבוה ולא כל אשה מפתחת תסמינים כאלו ובמקרים מועדים ניתן אולי לקחת מדללי דם אבל מי רוצה לקחת סיכון?

בשום פנים ואופן לא

לא, לא, לא, אסור לא יודעים מה בדיוק ההשפעות על התינוק , את רוצה לקחת סיכון??? בטוח שלא. אז תשחי עם דולפינים וגם אז אין ביטוח אם משהו קורה. מנסיון לא קורה כלום! תהני. מתי מגיעים לאילת? טל

tonti

New member
תודה מפחידות שכמותכן!

נדחה את זה לאחרי. אנחנו נוסעים ביום שלישי ונעשה חיים משוגעים גם בלי זה!

etilly

New member
לא מנסים להפחיד!

פשוט כתבתי לך מה שאמרו לי בזמנו. עוד לפני שנכנסתי להריון חלמתי לשחות עם הדולפינים ביום שזה יגיע, חיכיתי עד הרגע שאתחיל להרגיש את הקטנטונת, ועכשיו שסוף סוף היא שולחת לנו אין סוף אותות חיים החלטנו לרגת לאילת לשחות איתם. אומרים שלנשים בהריון החוויה מ-ד-ה-י-מ-ה!! תנסי גם את! (ותספרי לי אחר כך)

אני לא יודעת כמה החוויה מדהימה

לנשים בהריון! החוויה מדהימה (או לא) לכל אדם בין אם היא בהריון ובין אם לא. כשנפתח ריף הדולפינים באילת, והדולפינים לא היו רגילים לבני אדם, הם התרגשו וחקרו כל אישה בהריון, וזה אומר התקרבו אל הבטן תוך כדי השמעת תיקתוקים (סונאר). כעת הם כבר כל כך רגילים שלא מגיבים באופן שונה לאישה בהריון. ואם יש לכן עוד שאלות בנושא אשמח לענות. ולשאלתך האם חם באילת, אז כן עדיין חם במשך היום (בשמש) למרות שבשבוע שעבר ירד גשם והיה מדהים וכייף! שבת שלום טל

נשמי

New member
ממש לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בעלי הוא דייב מאסט

והוא אמר שלא יתנו לך וגם לא כדאי לך כי זה יכול להכניס את העובר למצב מצוקה בגלל הפרשי לחצים אז תמתיני קצת עד אחרי הלידה סבלנות היא הדרך הטובה מכולם.

למעלה